Daca ti-ai face toate cumparaturile cu coduri de reducere, intr-un an ai putea economisi pana la 20% din bugetul tau alocat pentru diferite cheltuieli, on-line si off-line

Cum sa economisesti cu adevarat folosind coduri si cupoane de reducere?

24.03.2024 | Coduri de reducere

Fie ca le denumesti coduri de reducere, cupoane de reducere sau pur si simplu vouchere de reducere, toate inseamna practic acelasi lucru: un cod in baza caruia obtii o reducere de un anumit procent sau suma fixa.

Cand si cum au aparut codurile de reducere?

Initial, codurile de reducere au aparut in Statele Unite inainte de anul 1900. Free glass of emis de Coca-Cola in 1888 este cel mai vechi cupon care a fost documentat. Cupoanele au fost trimise prin posta potentialilor clienti si plasate in reviste. Se estimeaza ca intre 1894 si 1913 unul din noua americani primise o Coca-Cola gratuita si au fost livrate in total 8.500.000 de bauturi gratuite in cadrul acestei promotii.

Campania inovatoare de marketing a fost conceputa cu un an in urma, iar ideea era sa ofere publicului vouchere scrise de mana care sa ofere un pahar gratuit de Coca-Cola, a carui cost era de 5 centi la vremea aceea. Scopul a fost ca oamenii sa incerce produsul si se pare ca a functionat perfect, aceea fiind perioada de inceput a brandului super popular in zilele noastre. 

Cum au evoluat codurile de reducere pana in ziua de azi?

Codurile de reducere pot fi folosite in general pentru a obtine o reducere la produse sau servicii achizitionate de pe site-uri web sau din magazine fizice. Cu ocazia anumitor evenimente sau sarbatori, magazinele ofera adesea coduri de reducere pentru a marca aceste momente. Magazinele pot oferi coduri de reducere si doar pentru anumite categorii de produse sau servicii, cum ar fi electrocasnice, imbracaminte sau calatorii.

Astazi, s-a dezvoltat o adevarata industrie in jurul acestor coduri/cupoane/vouchere de reducere. Insa, cu timpul, de la ziar, am ajuns la platforme on-line care centralizeaza aceste oferte. Codurile de reducere se gasesc sub forma de procentaj, de valoare fixa sau de reducere gratuita la transport. De exemplu, un cod de reducere de 10% va reduce valoarea totala a comenzii cu 10%, in timp ce un cod de reducere de 50 RON va reduce valoarea totala a comenzii cu 50 RON.

Printre cele mai populare coduri de reducere in Romania sunt cele la Emag, deoarece compania are cea mai mare deschidere la piata e-commerce din tara. Alte coduri de reducere foarte populare in Romania sunt cele la FlancoCarturestiFashion Days, Noriel, Douglas, Cupio, CCC, Modivo, AboutYouAnswear, Epantofi, Sinsay, Decathlon.

Romanii cauta din ce in ce mai mult cupoane de reducere pentru magazinele favorite

Cautarile dupa cuvantul cheie "cupoane de reducere" au fost in crestere pe tot parcursul anului 2023, semn ca romanii doresc sa gaseasca modalitati de economisire la cumparaturi. 

Unde gasim coduri si cupoane de reducere? 

Cupoanele sau codurile de reducere pot fi gasite  pe platforme web specializate in oferte și reduceri, in sectiuni dedicate, precum veti gasi si la CashClub: Cupoane reducere.

Site-urile web de cupoane si platformele de reduceri au devenit din ce in ce mai populare in randul celor care doresc sa economiseasca bani. Cu doar cateva accesari (click-uri), poti accesa o gama larga de oferte si reduceri pentru produsele si serviciile preferate. Aici, cuvantul cheie "cupoane de reducere" este la el acasa, deoarece utilizatorii il cauta activ pentru a gasi cele mai bune oferte. CashClub publica in mod regulat coduri de reducere exclusive la magazinele partenere pentru a va recompensa loialitatea, dar si pentru a va incuraja sa reveniti cu incredere pe platforma noasrta.  De asemenea, va oferim oportunitatea de a urmari diverse cupoane de reducere si de a profita de acestea. Pe site veti gasi in sectiunea de coduri de reducere, atat coduri si/sau cupoane de reducere exclusive CashClub, dar si Top oferte

Economism folosind coduri si/sau cupoane de reducere?

Poti economisi usor intre 5-15% cu vouchere sau coduri de reducere. Studiile arata ca atat cei cu venituri reduse, cat si cei cu venituri mai mari isi folosesc cu regularitate aceste vouchere pentru a economisi la cumparaturi. Indiferent de varsta, cupoanele de reducere sunt o modalitate excelenta pentru a face fata cresterii preturilor la alimente, combustibili si alte bunuri si servicii esentiale. Neutilizarea unor astfel de cupoane de reducere duc la plati cu 10% in medie mai mult la achizitiile on-lie, fie ca vorbim de electronice si electrocasnice, jucarii, mobila, carti, haine si incaltaminte sau parfumuri.

De ce sa folosesti cu regularitate cupoane de reducere?

Motivul principal pentru care romanii sunt in cautare de cupoane de reducere este simplu: economisirea banilor. Economisirea e un semn de inteligenta financiară și educatie in general. Cu inflatia in crestere si marirea preturilor la majoritatea bunurilor si serviciilor, fiecare leu economisit devine tot mai important. Folosind aceste cupoane de reducere, oamenii pot reduce costurile zilnice, ceea ce le permite sa aiba mai multi bani disponibili pentru alte cheltuieli sau economii.

Pe langa economii, cupoanele de reducere ofera si oportunitatea de a incerca produse sau servicii noi fara a plati pretul integral. Acest lucru incurajeaza explorarea si descoperirea de noi experiente, in timp ce se economiseste bani.

Asadar, romanii sunt in cautarea cupoanelor de reducere pentru a face fata provocarilor financiare din ziua de azi. Cu toate ca se pot gasi in diferite locuri, CashClub ramane principalul punct de acces la aceste oferte avantajoase. Cand cauti "cupoane de reducere", nu uita sa maximizezi economiile la fiecare achizitie prin compararea preturilor si obtinerea de cashback. 

Daca ti-ai face toate cumparaturile cu coduri de reducere, intr-un an ai putea economisi pana la 20% din bugetul tau alocat pentru diferite cheltuieli, on-line si off-line. 

Sfaturi pentru folosirea pentru codurilor de reducere:

  1. Urmărește site-urile web ale magazinelor preferate pentru a vedea daca ofera coduri de reducere.
  2. Inscrie-te la newsletterele magazinelor pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte.
  3. Vizitează site-uri specializate in oferte si promotii pentru a gasi coduri de reducere de la diferite magazine.
  4. Citeste cu atentie termenii si conditiile ofertei: inainte de a utiliza un cod de reducere, ao grija sa verifici cu atentie termenii si conditiile ofertei pentru a te asigura că este valabil pentru produsele sau serviciile pe care doresti sa le cumperi.

Care sunt cele mai cautate coduri de reducere de catre romani in 203? Iata un top al magazinelor preferate de romani! 

Romanii au fost interesati de coduri si cupoane de reducere la urmatoarele magazine:

Iata alte magazine populare la care poti gasi cupoane de reducere pe CashClub:

Iti dorim sa te bucuri de cumparaturile tale si nu uita intotdeauna sa economisesti si sa te gandesti de doua ori inainte de o achizitie!