Parinti fericiti, copii fericiti. 50  de idei de cadouri de 1 iunie pentru copilul tau de la Noriel +  coduri de reducere si alte surprize

Parinti fericiti, copii fericiti. 50 de idei de cadouri de 1 iunie pentru copilul tau de la Noriel + coduri de reducere si alte surprize

26.05.2024 | Coduri de reducere, Copii si jucării, Cadouri

In goana de a fi cei mai buni parinti pentru copiii nostri, uitam adesea ca totul se invarte in jurul unor notiuni foarte simple atunci cand vine vorba de proprii nostri copii, iar “practica” si viata alaturi de micutii nostri ne-au invatat ca de cele mai multe ori nu e nevoie sa le oferim copiiilor nostri decat timp, rabdare si… iubire. 

 

Niciun manual, niciun curs de parenting si nimic din lumea aceasta nu e mai presus decat tine. Tu esti mama sau tatal copilului tau si primul sau model, primul sau ghid, prima sa ancora. 

Pentru toti copiii din lumea aceasta, cel mai important limbaj de iubire este joaca. Nu exista nicio jucarie pe lumea aceasta care sa te poata inlocui pe tine ca parinte. Si asta, din fericire, e un lucru minunat. Dar, pentru ca si noi suntem la randul nostru parinti si iti intelegem drumul si nevoile, recunoastem ca jucariile ne sunt utile, pentru a face joaca mai antrenanta, pentru a ne implica mai mult, pentru a ajuta la cresterea si educatia copiilor nostri si pentru a le face copilaria si viata mai frumoase si mai pline de amintiri care sa conteze.

Cu totii ne amintim de o jucarie draga de tot din copilarie, nu-i asa?

Un ursulet de plus, o papusa draga, o masinuta sau un obiect anume pe care nu il vom uita niciodata. De ce oare? Poate tocmai pentru ca mama sau tata se jucau impreuna cu noi.

In cele ce urmeaza, am adunat cateva idei, sfaturi si ganduri care sa iti faca viata de parinte mai usoara si care sa te ajute sa privesti relatia cu copilul tau si din alte perspective.

La sfarsit ti-am pregatit si 50 de idei de cadouri pentru Ziua Copilului de la cel mai faimos magazin de jucarii pentru copii, de la Noriel. Pentru toate jucariile pe care le poti darui copilasului tau de 1 iunie, beneficiezi de coduri de reducere, dar si de cashback crescut la 6% daca faci cumparaturile prin CashClub. Surprizele sunt valabile doar pana pe 30 mai si daca ramai pana la finalul acestui articol, le vei gasi pe toate! 

 

 

Concurs Noriel - ULTIMELE ZILE DE INSCRIERE

 

O alta supriza pe care am pregatit-o pentru voi est un concurs pe pagina noastra de Facebook pentru a castiga Jucarii de la Noriel in valoare de 200 Ron, la care va puteti inscrie pana pe 28 mai. Aici va puteti inscrie la concursul Noriel.  

 

Daca esti parinte sau vei fi intr-o zi, acestea sunt 25 de sfaturi la care vei dori sa revii in mod regulat:

 

1. Cand copilul tau iti ofera mana, tine-l de mana. Acesta este un sfat preluat de la economistul Russ Roberts. Poate esti obosit, poate esti ocupat, poate esti cu gandurile in alta parte, dar ori de cate ori ei intind mana, ori de cate ori iti ofera mana, tine-l pe copilul tau de mana.  

 

2. Nu e nimic care sa se compare cu timpul de calitate petrecut cu copilul tau. Gandeste-te, totodata ca tot timpul de acum nu il vei mai avea nicicand. Vei clipi si copilul tau va avea 18 ani. 

 

3. Cand esti morocanos, frustrat, anxios si irascibil cu sotul/sotia si copiii tai, s-ar putea sa fii pur si simplu flamand. In 2014, cercetatorii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit ca majoritatea certurilor dintre cupluri sunt cauzate de foame. Asa ca uneori, gandeste-te pur si simplu daca nevoile tale de baza sunt indeplinite, inainte de a scoate furia aceea din tine.

 

4. Doar fii. Doar fii aici acum. Doar fii aici cu ei. Copiii nu au nevoie de nimic mai mult.

Mananca macar o masa pe zi langa ai tai, cu ai tai. Lasa telefonul in alta camera. Stai de vorba cu copiii tai. 

 

5. Rutina este TOTUL. Ai o rutina cu copiii tai? Nu? Atunci incepe de azi una. Cititi o carte seara inainte de culcare, aveti un moment, doar al vostru. 

 

6. Ii pierzi constant. Cea mai mare frica a oricarui parinte este sa-si piarda copilul. Si tragedia teribila si frumoasa a parintelui este ca, intr-adevar, ne pierdem constant copiii. Zi de zi. Nu literal, desigur, dar in sensul ca ei cresc si se schimba constant, devenind altcineva. 

 

7. Viata unui copil ar trebui sa fie buna, nu usoara. Exista o expresie latina faimoasa. Luctor et Emergo. Inseamna "Ma lupt si ies la suprafata" sau "ma lupt si depasesc". Zeii, scrie Seneca, "vor ca noi sa fim cat mai buni, cat mai virtuosi posibil, asa ca ne dau o soarta care ne face sa ne luptam." Fara lupta, spune el, "nimeni nu va sti de ce esti capabil, nici macar tu insuti."


 

8. Exista o diferenta intre a avea un copil si a fi parinte. In unul dintre mesajele sale de Ziua Tatalui ca presedinte, Barack Obama a subliniat ca abilitatea de a avea un copil nu este ceea ce te face parinte. Cresterea efectiva a unui copil este cea care face pe cineva tata sau mama.

 

9. Lasa-i sa stie ca valiza ta este pregatita

Ne-am inspirat de pe internet si am dat de povestea lui Jim Valvano. In liceu, Valvano i-a spus tatalui sau ca nu doar va deveni antrenor de baschet la colegiu, dar va castiga un campionat national. Cateva zile mai tarziu, tatal sau a aratat spre coltul dormitorului sau, "Vezi acea valiza?" "Da," a spus Jim, "Despre ce este vorba?" "Sunt pregatit," a explicat tatal sau. "Cand vei juca si vei castiga acel campionat national, voi fi acolo, bagajele mele sunt deja facute." Asa cum a subliniat Nils Parker pe podcastul Daily Dad: Valiza este o metafora. Poate contine literalmente haine, dar era de fapt plina de dragoste si credinta si sprijin nelimitat. Tatal lui Valvano nu facea o declaratie despre baschet. Nu-i spunea nici macar fiului sau ca se asteapta sa fie un mare antrenor. Ceea ce spunea era mult mai simplu, mult mai visceral. Spunea, Cred in tine. Spunea, Te sprijin. Orice ar fi ceea ce vrei sa faci, sau oriunde te trage viata, voi fi acolo pentru tine.

10. De la Angela Duckworth: "Stilul parental care este bun pentru perseverenta este si stilul parental bun pentru majoritatea celorlalte lucruri: Fii foarte, foarte exigent si fii foarte, foarte conectat si atent la copilul tau".

 

11. Cheltuie bani pentru a invata valori. Ron Lieber—cronicarul de lunga durata al rubricii "Your Money" de la The New York Times si autorul cartii The Opposite of Spoiled: Raising Kids Who Are Grounded, Generous, and Smart About Money, a povestit o intamplare despre un moment cand fiica sa de trei ani l-a intrebat, "Tati, de ce nu avem o casa de vacanta?" A spus ca ea cu siguranta se gandise la intrebare de ceva timp, ca avea clar un interes unde se vedea cu familia ei in raport cu alte familii si ca avea clar o banuiala ca familia ei ar putea avea o casa de vacanta dar a decis sa nu aiba una. L-a surprins pe Lieber in acel moment: cum cheltui bani este un semnal despre ceea ce valorizezi. "Alegerile noastre, nu doar cuvintele noastre, dar alegerile noastre au sens. Ele modeleaza ceva. Ele modeleaza un anumit tip de compromis."


 

12. Du-te sa te culci. Maine poti fi alt om. Rutinele de dimineata sunt grozave, dar o rutina de culcare este poate mai importanta. 

 

13. Da putere pentru a obtine putere. Randall Stutman, antrenor de leadership pentru unii dintre cei mai mari CEO de pe Wall Street, a spus ca copiii sai adolescenti i-au predat o lectie importanta despre putere. Trebuie sa gasesti o modalitate de a-i face pe oameni sa creada ca este ideea lor sa faca ceea ce vrei tu sa faca. "Trebuie sa renunti la putere pentru a pastra puterea," a spus el. "Trebuie sa renunti la putere pentru a mentine puterea." Unul dintre lucrurile interesante despre putere este ca cu cat incerci mai mult sa o pastrezi, cu atat mai putin o ai de fapt. Cu cat incerci mai mult sa fortezi copiii sa faca lucruri, cu atat mai putin probabil este sa le faca. Orice vrei sa faca, trebuie sa gasesti o modalitate de a-i face sa creada ca este ideea lor.

 

14. Da ceea ce nu ai primit. Josh Peck nu si-a intalnit niciodata tatal. Gandurile despre tatal sau absent l-au bantuit toata viata. Cand acesta a murit la 80 de ani, Josh avea 26 si timp de sase ani consecutivi a fost bantuit de gandul de a nu primi niciodata scuze. Apoi, la 32 de ani, Josh si sotia sa au avut primul lor copil. "Cand l-am avut fiul meu," a spus el, "am realizat ca am primit scuzele pe care le-am cautat mereu." Cum? "Fiind tatal pentru el pe care nu l-am simtit niciodata ca l-am avut. Corectarea traumei generationale poate fi la fel de usoara pentru a nu o da iarasi generatiei urmatoare." 

 

15. Lasa-i sa te vada iubindu-ti munca. Instinctul nostru este sa gasim "echilibrul dintre viata personala si profesionala." Instinctul nostru este sa luam jobul care poate oferi cea mai buna viata pentru copiii nostri. Dar daca aceste instincte sunt gresite? Paul Graham a scris despre cum aceste instincte pot de fapt face mai mult rau decat bine. "Daca iei un job plictisitor pentru a oferi familiei tale un standard de viata ridicat, asa cum fac atat de multi oameni, risti sa-i infectezi pe copiii tai cu ideea ca munca este plictisitoare. Poate ca ar fi mai bine pentru copii in acest caz daca parintii nu ar fi atat de altruisti. Un parinte care da un exemplu de iubire a muncii sale  ar putea ajuta copiii mai mult decat o casa scumpa."

16. Gaseste timp sacru pentru tine. Vorbind despre a nu fi atat de altruist, James Clear, autorul bestsellerului minunat Atomic Habits, a spus ca atunci cand a devenit tata, si-a rezervat "doua ore sacre" dimineata pentru a-si scrie. Uneori primeste mai mult, dar niciodata mai putin. Aceasta idee de timp sacru este importanta. Trebuie sa-l gasesti. Trebuie sa te tii de el ca de ceas, sa-l protejezi ca pe o programare la doctor sau o intalnire importanta. Vei fi uimit de ceea ce poti realiza in acel timp sacru pe care l-ai pastrat doar pentru tine.


17. Poti alege doar doua. Austin Kleon, prolificul artist si tata a doi copii, a spus "Viata artistului este despre compromisuri." Si apoi a adaugat o regula mica pe care ar trebui sa o pastram mereu cu noi: Munca, familie, scena. Alege doua.

 

18. Atarna-le pozele pe un perete pe care il vezi. In 2019, Volodymyr Zelenskyy a tinut un discurs inaugural de douazeci de minute pentru poporul Ucrainei. Desi a fost una dintre cele mai mari povesti de succes ale tarii sale, facand o avere in afacerea de divertisment si apoi detinand cea mai inalta functie, Zelenskyy a cerut sa nu fie sarbatorit sau tinutvazut ca model. "Nu vreau pozele mele atarnate in birourile voastre, pentru ca presedintele nu este un idol sau un portret," a spus el. "Atarnati pozele copiilor vostri in schimb, si uitati-va la ele de fiecare data cand luati o decizie."

19. La tot ce spui "DA" inseamna un "NU" pentru altceva. Si este in regula. 

20. Viata ta este invatatura. Studentii lui Socrate spuneau despre invatatorul lor ca, pentru tot geniul pe care il poseda, Platon si Aristotel si toti ceilalti intelepti care au invatat de la el "au beneficiat mai mult de pe urma caracterului sau decat de pe urma cuvintelor sale." 

21. Fa tranzitii rapide. Un alt sfat de la Randall Stutman: "Sarcina ta ca lider este sa faci tranzitii rapide... Sarcina ta nu este sa duci conversatia anterioara... daca asta inseamna ca trebuie sa te calmezi si sa stai in masina ta pentru cateva minute inainte sa intri in casa pentru a fi tata, atunci asta trebuie sa faci. Dar sarcina ta nu este sa intri in acea casa si sa aduci cu tine orice a fost inainte."

 

22. Nu face totul in locul lor. Generalul H.R McMaster, tatal unui milenial, a spus despre cum el si fiica lui glumeau referindu-se la colegii ei ca "generatia start-my-orange-for-me" Adica, nici macar nu pot sa decojeasca o portocala fara ca parintii sa inceapa sa o faca pentru ei. Si de ce este asta? Pentru ca de cand au fost constienti de asta, parintii lor au facut astfel de lucruri, fie ca era vorba de proiecte de stiinta sau de argumente cu profesorii pentru note sau de finantarea avansului pentru o casa. Exista multe motive pentru acest stil de parenting cu elicopter: Narcisism, frica, insecuritate, incertitudine economica si, desigur, dragoste adevarata. Dar, indiferent de emotia din spatele acestuia, efectul este acelasi: creeaza un fel de neajutorare invatata. Creeaza dependenta. Creeaza resentimente, de asemenea—fata de parinti, fata de lume—pe masura ce se confrunta cu probleme dificile fara instrumentele necesare pentru a le rezolva. Cred ca linia lui Plutarch despre lideri se aplica si parintilor: "Un lider ar trebui sa faca orice, dar nu totul."

 

23. Copiii fac majoritatea lucrurilor. Cand comediantul Pete Holmes a auzit ca Mitch Hurwitz, creatorul serialului Arrested Development, avea doua fiice care erau ambele in varsta de douazeci de ani, l-a felicitat. "Ai reusit!," a spus el, recunoscand ca prietenul sau a trecut prin provocarile cresterii a doua fiice pana la maturitate. Dar Hurwitz a refuzat sa accepte complimentul. "Stii, ei au facut majoritatea lucrurilor," a glumit el. Ceea ce este adevarat! Desi a fi parinte este incredibil de important...nu suntem aproape la fel de importanti pe cat credem ca suntem. Copiii nostri fac majoritatea muncii.


 

24. Fiecare situatie are doua manere. Si cum a spus Epictet, intotdeauna avem de ales pe care maner sa-l apucam. Pandemia a fost foarte grea pentru multe familii, pe unii i-a dezbinat, dar pe altii… i-a apropiat. Multi au fost foarte recunoscatori pentru tot ce au putut face in familie, acasa, la masa cu cei dragi.

 

25. Joaca-te cu copilul tau doar atat cat poti, dar fa-o. 

Iata 50 de idei de cadouri de 1 Iunie pentru copilul tau! Prin orice achizitie prin CashClub, beneficiezi de coduri de reducere exclusive, dar si de cashback crescut la 6% la Noriel! 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

50 de idei de Cadouri pentru fetite si baieti: categoria LEGO 

1. LEGO® Super Heroes - Masina de curse a omului paianjen si Venom Green Goblin

 

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.  

2. LEGO® Friends - Ziua adoptiei de animalute



Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.  

3. LEGO® Super Mario - Aventurile lui Mario - Set de Baza

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

4. LEGO® Dots - Mega pachet cu petice adezive

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.  

5. LEGO® Duplo - Cursa lui Mack

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

6. Lego® Disney Princess - Caleasca din povestea lui Belle

Aici gasesti jucaria.  

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

7. LEGO® Ninjago - Vehiculul de teren ninja al lui Arin

Aici gasesti jucaria.  

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

Cadouri pentru fetite: categoria Papusi, bebelusi, jucarii creative, jocuri interactive 

8. Set Make It Real, Bratari, 54 piese

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

9. Set creativ, 4M, Unicorni magici

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

10. Papusa sirena, Barbie, Color Change

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

11. Papusa Barbie Styling Head Dreamtopia - Manechin pentru coafat cu accesorii incluse

Aici gasesti jucaria.  

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

12. Set de joaca, papusa cu accesorii, Gabby's Dollhouse, Casa din copac

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

13. Set de creatie, Sycomore Stick n Fun Mozaic, Animale

 

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

14. Papusa bebelus, Bebelou, Dollz n More, Ai grija de mine, 32 cm, Roz

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

15. Papusa si delfin Simba Steffi love

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

16. Set de joaca cu figurina, My Little Pony, Mini World Magic, Maretime Bay

 

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

17. Set de joaca creativ, Airbrush Plush, Glow in the dark, Coloreaza Unicornul

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

18. Set de joaca creativ, Clementoni, Idea, Pen Creator Studio

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

Cadouri de 1 Iunie pentru baietei: categoria Masinute, Figurine, Jucarii interactive

 

19. Tractor cu remorca cu lumini si sunete, Maxx Wheels

 

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

20. Circuit cu masina si dinozauri, Crazoo

 

Aici gasesti jucaria.

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

21. Set de joaca cu vehicule si accesorii, Maxx Wheels, Aeroport

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

22. Masina cu telecomanda, Bladez, Superman

Aici gasesti jucaria.

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

23. Set 10 masinute pentru interventie, Maxx Wheels

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024 

24. Set transportator cu utilaj de constructii, Maxx Wheels

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

25. Set masinute Hot Wheels, Street Beasts

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

26. Set 2 masini Monster Truck, Hot Wheels, Haul Yall si MT Taxi

Aici gasesti jucaria. 

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

27. Figurina Bakugan Evolutions, Starter Pack 4 piese, Blitz Fox, Stingzer

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

28. Set 10 mini figurine Aniversare, Paw Patrol

Aici gasesti jucaria. 

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

29. Kit constructie robot, 4M, Drummer Kidz Robotix

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

Cadouri de 1 Iunie: Jocurile copilariei si jocuri interactive si educative

30. Joc interactiv Comoara lui Piticot

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

31. Joc interactiv Smile Games, Nu te supara, frate!

Aici gasesti jucaria. 

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

32. Joc interactiv Noriel - Rechinul Hat

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

33. Joc educativ Science4you, set fabrica de slime

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

34. Joc educativ, Brainbox, Matematica pentru cei mici

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

35. Joc educativ Tactic, Sa exploram in safari

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

36. Joc educativ Noriel - Invata alfabetul

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

37. Joc interactiv, Castelul Groazei

Aici gasesti jucaria.  

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

38. Kit Creativ, 4M, Realizeaza un vulcan

Aici gasesti jucaria. 

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

39. Puzzle Noriel – Jocul antonimelor, 48 piese

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

40. Puzzle Primele mele descoperiri, Animale in habitat

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

Cadouri de 1 Iunie pentru Bebelusi

41. Micul muzician, Minibo

 

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

42. Jucarie bebelusi Minibo, Chitara jucausa

Aici gasesti jucaria.

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

43. Jucarie bebelusi Fisher Price, Laugh and Learn, Pian interactiv

Aici gasesti jucaria.

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024. 

44. Set de joaca cu macara si basculanta, Bburago, Volvo

Aici gasesti jucaria. 

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

45. Carticica de povesti Fisher Price, Laugh and Learn

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

46. Salteluta muzicala Minibo

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

47. LEGO® Duplo - Trenul Cu Numere - Invata sa numeri 

Aici gasesti jucaria.  

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

48. Maimutica infometata, Minibo

Aici gasesti jucaria. 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

49. Piramida cu activitati, Bambam, Tigru

Aici gasesti jucaria.  

 

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

50. Jucarie bebelus, Minibo, Carticica cu activitati

Aici gasesti jucaria.  

Foloseste codul de reducere Noriel20 la toate produsele marcate cu PROMO, pentru a beneficia de reducere de 20% la cele mai frumoase cadouri si jucarii de 1 Iunie. Cumpara prin CashClub pentru a primi 6% bani inapoi la orice cumparatura. Codul de reducere este valabil pana pe 30 mai 2024.

 

Concurs Noriel - ULTIMELE ZILE DE INSCRIERE

 

O alta supriza pe care am pregatit-o pentru voi est un concurs pe pagina noastra de Facebook pentru a castiga Jucarii de la Noriel in valoare de 200 Ron, la care va puteti inscrie pana pe 28 mai. Aici va puteti inscrie la concursul Noriel.