Despre noi

Fa bani in timp ce faci cumparaturi! Misiunea noastra este de a oferi inapoi comunitatii de 8 000 000 de cumparatori online din Romania o parte din banii cheltuiti si de a educa in acest mod oamenii sa-si administreze finantele mai eficient.

Combinam experienta acumulata, educatia si pasiunea pentru oameni si business pentru a oferi solutia ideala pentru clientii nostri. Ne caracterizeaza seriozitatea, increderea, calitatea serviciilor oferite si orientarea catre clienti.

CashClub este o platforma de cashback care iti ofera un bonus in bani pentru fiecare produs sau serviciu achitionat de la magazinele online partenere accesate prin intermediul platformei.

Cum sa te bucuri de cumparaturi si sa fii rasplatit cu cash?
  1. Inregistraza-te in CashClub si descopera peste 400 magazine partenere si bonusurile de care vei beneficia.
  2. Bucura-te de cumparaturi. Acceseaza magazinele partenere prin platforma CashClub prin bannerele afisate in contul tau, alege produsele pe care le doresti si cumpara-le din magazinele partenere.
  3. Primeste bonus. Noi promovam magazinele partenere, acestea platesc pentru marketing iar noi impartim mare parte din acesti bani cu tine prin contul tau CashClub.
  4. Retrage banii: Retrage banii din contul tau CashClub dupa ce ai atins limita minima de 50 RON. De fiecare dată când ai atins limita minima de retragere a bonusurilor de 50 RON trebuie să ne soliciți plata direct în contul tău bancar.

Bucura-te de cumparaturi si de cash!

SUS