Despre magazin

Siguranța este foarte importantă în ziua de azi pentru oricine. Atât persoanele fizice, cât și cele juridice, caută sisteme de siguranță și securitate de înaltă calitate, profesionale, cu ajutorul cărora să nu se mai simtă în pericol. Echipa magazinului online A2t.ro este alături de oameni în vederea protejării spațiului personal și comercial și îi ajută să facă cea mai bună alegere pentru a crește confortul și siguranță. În magazinul Atu Tech sunt comercializate camere de supraveghere de interior și deopotrivă de exterior, kituri, la pachet cu servicii de montaj și instalare oriunde în România, cu transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 de lei. Ofertele magazinului online includ sisteme de supraveghere HDCVI, AHD, Turbo HD, automatizări pentru porți, dar și sisteme de alarmă. În permanență,stocurile sunt actualizate cu produse noi și foarte bine vândute.

Pentru fiecare nelămurire a clientului, magazinul are în spate o echipă profesionistă, pregătită pentru a răspunde oricând întrebărilor. Așadar, reprezentanții magazinului ce se ocupă cu distribuirea sistemelor de supraveghere video, camerelor de supraveghere, sistemelor de alarma, sistemelor de telecomunicații, sonorizare sau date pot oferi răspunsuri și soluții pertinente tuturor cerințelor și întrebărilor clienților. Echipa de instalări se deplasează oriunde în țară pentru a asigura servicii de înaltă calitate, ce includ instalarea sistemelor de securitate comercializate în cadrul acestui site. Pas cu pas, instalarea și montarea echipamentelor este asigurată într-un timp foarte scurt, ofertele fiind personalizate în funcție de necesitățile solicitanților.

Modalitatea de cumpărare este foarte simplă în mod telefonic sau online, iar în urma unei comenzi ferme confirmată telefonic, comanda este trimisă în cel mult 24 de ore, cu excepția weekend-urilor, când se poate prelungi această perioada. Oferta magazinului AtuTech se extinde și cu dispozitive de control acces pontaj, produse de interfonie și videointerfonie, resigulate sau noi, sisteme antifurt pentru magazine, instalații electrice, produse de telefonie, PC și multimedia, sisteme de sonorizări și antiincendiu de cea mai bună calitate și foarte utile oricărui utilizator, indiferent de statutul său financiar.

Conditii cashback

Nu se ofera comision cashback pentru vanzarile catre clienti corporate, reselleri, instalatori (cei care se afla deja in programul de instalatori Atu Tech). Este vorba despre clientii Atu Tech care sunt deja parteneri in platforma A2T si beneficiaza de preturi speciale pentru reselleri.