Despre magazin

Un magazin online pentru copii de toate varstele, Bekid.ro este locul ideal de unde parintii, nasii si bunicii pot face cumparaturi pentru camera copilului, pentru plimbarea in aer liber sau in masina, pentru hranirea acestuia dar si pentru timpul liber, joaca si activitati relaxante.

Pe Bekid copiii sunt in centrul atentiei, distractia lor si cresterea in cele mai bune conditii sunt punctele principale, fiind disponibila si o gama variata de haine si incaltaminte pentru copii precum si rechizite scolare pentru cei care sunt in clasele primare, gimnaziale sau chiar la liceu.

Bekid are o oferta bogata de produse destinate si necesare camerei copiilor, precum si tobogane pentru copii, sute de biciclete, wrap-uri si marsupii dar si port bebe ergonomice si carucioare si landouri necesare plimbarilor in aer liber.De la scaune auto pana la carucioare pentru copii, de la patuturi si cadite pana la animale de plus sau instrumente muzicale, totul este disponibil la cel mai bun pret in magazinul online Bekid.

In mod constant sunt reduceri la jucarii, haine si alte accesorii pentru cresterea si dezvoltarea copiilor, la rechizite sau jucarii de exterior, la biciclete si lista poate continua. In permanenta informatiile sunt actualizate pe site, astfel incat clientii sa fie multumiti de alegerea facuta. Modalitatea de comandare si de plata este extrem de simpla si accesibila, totul desfasurandu-se online, incepand de la crearea unui cont si pana la confirmarea comenzii si efectuarea platii.

Livrarea produselor se face in cele mai bune conditii, in cel mai scurt timp, chiar cateva ore (24-72) de la confirmarea comenzii.

Conditii cashback

3% cashback standard.