Primesti până la 2.5% cashback in cauciucurijante.ro

Get cashback from our partner cauciucurijante.ro

până la 2.5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Anvelope

1.0%

Jante aliaj, accesorii roti, roti complet echipate, senzori presiune roti

2.5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Din ce in ce mai multi oameni prefera in ziua de astazi sa isi faca cumparaturile online. Chiar si pentru anvelope si jante, conducatorii auto apeleaza la magazinele online specializate in acest sens. unul din aceste business-uri care ajuta clientii sa ia cea mai buna decizie si sa faca cea mai buna investitie pentru masina lor este Cauciucurijante.ro.

Fiindca legislatia din Romania nu permite soferilor sa circule iarna fara cauciucuri adecvate, acestia trebuie sa gaseasca o solutie rapida de a le inlocui pe cele vechi. Iar de multe ori aceasta solutie vine de unde nici nu se asteapta, din mediul online.

Cum pot achizitiona conducatorii auto anvelopele si jantele online? Simplu! Isi creeaza un cont in magazinul Cauciucuri Jante, introduc detaliile necesare achizitionarii, precum dimensiunile anvelopelor si modelul masinii, gasesc ceea ce li se potriveste, adauga in cosul virtual, confirma comanda si asteapta livrarea acesteia in cateva zile lucratore.

Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore pentru produsele de pe stoc si in 7 zile lucratoare la produsele indisponibile. Clientii pot efectua plata prin ordin de plata, prin card bancar, in sistem ramburs, prin trezorerie sau chiar numerar in momentul ridicarii de la sediu. Anvelopele apartin celor mai importanti producatori la nivel mondial, precum Michelin, Good Year, Debica, Dunlop iar lista poate continua.