Primesti 5% cashback in fansbrands.com

Get cashback from our partner Fansbrands COM

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Formula 1 și FansBRANDS au fost create pentru fani, și au ajuns acolo unde sunt în prezent datorită lor. Și TU ești parte a comunității căreia îi putem mulțumi că FansBRANDS a devenit un magazin online determinant F1 la nivel global.

Te numeri printre pasionaţii de Formula 1? Vrei să fii la curent cu toate produsele şi accesoriile conexe, creaţii ale brandurilor consacrate? Te găsești în locul potrivit! FansBRANDS aduce în atenţia cunoscătorilor tricouri, hanorace, şepci, recipiente pentru apă, veste, pantaloni, ceasuri inteligente, rucsacuri, borsete, brelocuri şi multe alte accesorii ale mărcilor preferate. Din portofoliul magazinului nu lipsesc produse originale ale brandurilor consacrate: Scuderia Ferrari, Mercedes AMG, Red Bull Racing, Alfa Romeo F1, McLaren, Aston Martin, Alpine F1.

Motivele pentru care să alegi să achiziţionezi din magazinul online de Formula 1 FansBRANDS sunt numeroase. În primul rând ai acces la cele mai noi colecţii lansate de companiile de renume. Un alt motiv este legat de faptul că toate produsele sunt originale, şi sunt însoţite de certificare ce atestă autenticitatea. În final nu trebuie să uităm de politicile prietenoase de plată, livrare şi retur. Site-ul FansBRANDS oferă experienţe plăcute în timpul cumpărăturilor, navigând dintr-o categorie în alta poți descoperi rapid o varietate mare de produse F1. De la articole de îmbrăcăminte, la accesorii, rucsacuri şi ochelari de soare. Poţi găsi cu uşurinţă produsele echipei preferate şi, la fel de facil le poți achiziționa.

Disponibilitatea produselor este un alt motiv ce trebuie luat în seamă, toate produsele prezentate sunt disponibile în stoc, magazinul având cel mai mare portofoliu de produse F1 la nivel internațional. 
 

Conditii cashback

ATENTIE! Acest magazin nu permite acordarea ulterioara manuala a unui comision neinregistrat la momentul plasarii comenzii.