Primesti 2% cashback in helpnet.ro

Get cashback from our partner Helpnet.ro

2% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

2%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

O farmacie foarte cunoscuta pe plan national, HelpNet este alegerea multor pacienti aflati in situatia de a gasi cele mai bune solutii naturiste sau alopate pentru problemele medicale cu care se confrunta. Site-ul https://www.helpnet.ro/ este foarte bine pus la punct, prezentand pacientilor nu numai categoriile de produse disponibile, ci si stiri si noutati in domeniul medical, stiri despre cele mai noi tratamente, metode de detoxifiere a corpului, de prevenire si tratare a unor afectiuni, iar lista poate continua.

Cu alte cuvinte, la un click distanta sunt disponibile informatii importante pentru cei care sufera de bolu si afectiuni comune, dar si pentru viitoarele mamici. Articolele online despre sarcina, familie, despre centrele de sanatate cele mai apreciate din tara, despre metodele de frumusete si ingrijire a tenului, corpului si parului, precum si despre beneficiile pec are le au plantele in viata pacientilor si solutii homeopate sau remedii naturiste, sunt doar cateva dintre informatiile disponibile online.

In magazinul online HelpNet puteti gasi Medicamente fara reteta, Vitamine si suplimente, produse din categoria Frumusete si ingrijire, Mama si Copilul, Cuplu si sex, Aparatura medicala si produse din categoria Dieta si wellness.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier, in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, transportul fiind gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 199 RON. De asemenea, HelpNet ofera si optiunea de ridicare personala a produselor comandate dintr-una din farmaciile Help Net, in 1-3 zile lucratoare (toate comenzile se prelucreaza in depozitul central si se trimit catre farmacia selectata).

Conditii cashback

2% cashback standard.