Despre magazin

Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Vienna City MarathonPrag MarathonHervisCupAntenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar cateva nume sonore ale evenimentelor sportive cu traditie in Europa si pe care Hervis le-a sustinut de-a lungul timpului.

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.

Produsele apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie, sunt oferite in reteaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.).

Printre cele mai căutate branduri Hervis se regăsesc: Adidas, Nike, Puma, New Balance, Reebok, Asics, Converse, Kappa, Lotto si Skechers.

Livrarea comenzilor se realizeaza in mod normal in 3 - 5 zile lucratoare dupa primirea emailui de confirmare de inregistrare a comenzii in sistem. Hervis ofera si posibilitatea livrarii produselor in magazinele proprii din tara, coletul ajungand la magazinul selectat in termen de 3-5 zile lucratoare, transportul fiind gratuit in aceasta situatie.

 

Conditii cashback

4% cashback standard.