Primesti până la 3% cashback in consumer.huawei.com

Get cashback from our partner consumer.huawei.com

până la 3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 120 zile

Despre magazin

Brandul Huawei a intrat în România, pe piața produselor IT destinate consumatorilor, în anul 2003, condusă de obiectivul său de a aduce digitalul către persoane, case și organizații din întreaga lume. În baza angajamentului său pe termen lung în România, Huawei Technologies S.R.L. lansează ulterior urmatoarele divizii interne de business: Din punct de vedere strategic, Guvernul României subliniază în anul 2013 importanța dezvoltării segmentului TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor) în România semnează cu Huawei Technologies S.R.L un MoU (“Memorandum of Understanding”), cu scopul de a asigura bazele necesare privind accesul României la tehnologiile de vârf ale momentului.

Magazinul Online Huawei huawei.com/ro/ a fost lansat la sfârșitul lunii aprilie, oferind servicii complete, de la livrarea gratuită a produselor și până la posibilitatea de plată în rate a produselor selecționate. Misiunea Magazinului Online Huawei este să ofere clienților săi acces ușor la cele mai noi servicii e-commerce, promoții și oferte săptămânale, toate într-o singură pltformă, ușor de utilizat.

Gama de produse comercializate Huawei include: telefoane smartphone, laptopuri, tablete, căști audio Bluetooth, ceasuri inteligente smartwatch, routere și accesorii.

Conditii cashback

 

Comision de 3% pentru smartphone-uri

Comision de 3% pentru laptopuri

Comision de 3% pentru tablete

Comision de 3% pentru Smartwatch-uri

Comision de 3% pentru Routere și accesorii de internet

Comision de 4% pentru accesoriile audio

Comision de 4% pentru Accesorii, secțiunea others