Despre magazin

Un important jucator pe piata din Romania in ceea ce priveste organizarea circuitelor turistice in tara si peste hotare, perfect-tour.ro isi deschide larg portile virtuale turistilor care sunt pasionati de calatorii, care vor sa vada de fiecare data locuri noi sau dimpotriva sa ajunga in locurile in care au mai fost si s-au simtit extraordinar de bine.

Fiecare destinatie este prezentata in mod complex, astfel incat turistii sa isi poata face o idee despre obiectivele turistice pe care le au de vazut acolo, dar si despre parcurile de distractie pentru copii (daca exista), despre modul in care ajung acolo (avion sau autocar). Cei care sunt foarte curajosi pot apela la serviciile Perfect Tour pentru o vacanta intr-o tara exotica sau pentru o croaziera de lux.

Cei care vor sa beneficieze de ofrte speciale sau de asigurari de calatorie, o pot face in una din sectiunile special destinate in acest sens pe site.

Practic, calatoriile pot fi programate de la A la Z pe site-ul Perfect Tour. Pentru ca vacanta sau concediul sa fie cu adevarat perfecta sau perfect, turistii vor avea posibilitatea sa planifice atat modalitatea de transport, cat si ofertele disponibile la cazare si vizitarea obiectivelor turistice. Acestia isi pot face simplu si rapid un cont pe site, pot introduce o destinatie la alegere sau pot suna un consultant in acest sens, si vor avea biletele catre destinatiile mult visate mai aproape ca niciodata!

Fie ca aleg sa isi petreaca vacanta in insorita Grecie, pe una din insulele exotice, in Egipt sau in Bulgaria, fie ca vor sa faca o croaziera de lux de unde sa ramana cu amintiri pe care sa le povesteasca nepotilor sau sa viziteze Parisul, fie ca doresc sa faca un city break in unul din cele mai mari orase ale Europei sau ale lumii, turistii nu trebuie sa rateze ultimele oferte disponibile pe site.