Primesti până la 1.5% cashback in sportisimo.cz

Get cashback from our partner Sportisimo Europe

până la 1.5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

1.5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Sportisimo sunt o rețea de magazine și e-shop din Cehia și au ca obiect de activitate comercializarea de articole sportive. Din anul 2000 isi încurajează clienții să ducă o viață activă și să practice sportul pe care îl preferă. Obiectivul Sportisimo este să puna la dispoziție atât în magazinele fizice, cât și online echipamentele necesare practicării oricărui tip de activitate sportivă.

Sportisimo este un brand internațional cu o mulțime de magazine în Europa. Este un brand cu o prezență puternică în online și social media, având zeci de mii de urmăritori. Magazinul este axat pe produsele sportive pentru bărbați, femei dar și copii. Pe site regăsim o gamă variată de produse din categorii precum: încălțăminte, îmbrăcăminte, sporturi și accesorii. Cele mai populare produse: pantofi sport, treninguri, hanorace, rucsacuri, geci, pantaloni etc. Sportisimo are peste 180 de magazine în Europa și în ofertă produse de la peste 400 de branduri.

Plata produselor se poate efectua cu cardul online, numerar la magazin sau ramburs la livrare. Costul de livrare este de 21.90 lei sau gratuit la comenzile de peste 249 lei. Coletele pot fi expediate cu următoarele companii: FanCourier, DPD sau Cargus. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare. 

Conditii cashback

pana la 2.5% comision cashback.

ATENTIE: Acest magazin nu permite adaugarea manuala ulterioara a comisionului cashback, in situatia in care acesta nu a fost inregistrat la momentul plasarii comenzii.