Carti de citit in vara lui 2024, carti de citit in vacanta si de unde cumperi carti ieftine - Litera.ro

24 de Carti de citit in 2024, carti de citit in vacanta si de unde cumperi carti la preturi reduse de pana la 90% - Litera.ro

19.05.2024 | Cashback, Coduri de reducere, Lifestyle, Vacante

Acest articol este pentru tine daca iubesti cartile, dar si daca simti ca ai vrea sa citesti mai mult si nu o faci. Acest articol este pentru tine, nu ca sa te convingem sa iti cumperi o carte, ci pentru a iti arata cat de benefic este cititul pentru creierul tau si implicit, pentru viata ta. Scriem acest articol ca sa iti prezentam 24 de carti de citit in 2024, pe care le poti lua in vacanta cu tine sau oriunde simti nevoia. 

 

Cu ocazia implinirii a 35 de ani de Litera.ro, cititorii au parte in perioada 17-26 mai de numeroase cadouri: reduceri de pana la 90%, cu preturi pornind de la 10 lei, 15 lei si 20 de lei, extra reducere 35 de lei si Carte bestseller cadou - Casa veseliei de Edith Wharton, volum din colectia Romane nemuritoare si transport gratuit (se acorda automat in cosul de cumparaturi la fiecare comanda de minimum 185 lei), cashback crescut de pana la 8% prin CashClub si coduri de reducere exclusive prin CashClub.

 

Codurile de reducere pe care le puteti folosi prin platforma CashClub sunt de 10% reducere, folosind codul LITBUGET10, valabil pana pe 30.06.2024 si voucher de 15 lei, folosind LITCASHCLUB15, valabil pana pe 30.06.2024.

 

 

Cum sa faci daca ai vrea sa citesti mai mult si sa te tii constant de citit? 

 

As vrea sa citesc mai mult, dar pur si simplu, nu am TIMP…

Suna cunoscut, nu-i asa?

 

Ei bine, timpul este irelevant.

Niciodata nu avem timp, ci avem timp cand ne dorim cu adevarat ceva. 

Cand chiar vrem sa facem primul pas spre acel ceva. Cand acel ceva conteaza. Cand chiar vrem sa schimbam ceva. Cand acel ceva devine o prioritate.

Daca nu ai timp sa citesti, este in regula. 

Dar gandeste-te la celelalte lucruri pentru care nu ai timp si totusi “cheltuiesti” tot timpul tau pe ele.

 

Revenind, iata cateva tips&tricks care te pot ajuta daca vrei sa redevii cititor de cursa lunga si nu conteaza de cand te vei apuca si nici varsta ta, pentru ca niciodata nu e prea tarziu ca sa ai un hobby, sa inveti mai mult sau pur si simplu sa faci o activitate care iti va aduce numai si numai beneficii, cum este cititul:

 

1. Inscrie-te intr-un club de lectura. Numeroase sunt efectiv gratuite, iar internetul e plin de astfel de cluburi. 

2. Gaseste-ti un partener de lectura (mama, sora, o prietena, un coleg, oricine care ar impartasi aceleasi pasiuni si nevoi ca tine si va fi mai usor sa comentati o carte atunci cand iesiti in oras sau va intalniti).

3. Fa-ti o lista (nu prea lunga) cu cateva titluri de carti pe care vrei sa le citesti.

4. Citeste mai multe carti in paralel. Poate fi un exercitiu foarte util pentru anumite persoane.

5. Poarta o carte dupa tine absolut oriunde si citeste in “timpul mort”: in metrou spre munca, in autobuz, la cozi, la doctor cand astepti, pe o banca in parc etc 

6. Pune-ti o carte pe noptiera si citeste cel putin 15 minute sau 5 pagini in fiecare seara sau in fiecare dimineata, depinde cum iti e mai simplu, dar sa stii ca seara poate fi un exercitiu foarte util si pentru a adormi mai usor.

7. Transforma acest lucru intr-o rutina si mareste timpul si continutul pe parcurs.

8. Impartaseste ceea ce citesti. Fa-ti o agenda si noteaza toate citatele preferate sau lucrurile motivationale pentru tine din acea carte. Va fi micul tau tezaur la nevoie.

9. Creeaza-ti un spatiu dedicat cititului in casa ta, fie un divan langa geam, fie un colt de canapea unde sa iti duci o masuta, flori si sa decorezi un spatiu de liniste si confort.

10. Ai incredere ca poti face asta.

 

De ce este bun cititul si 24 de carti pentru tine cu reduceri de pana la 90% de la Litera

 

 

1. Cititul te ajuta sa ai un creier mai puternic

 

Da, ai citit bine. Cititul activeaza intregul tau creier. Un studiu din 2013 de la Universitatea Emory a masurat scanarile RMN ale cititorilor in timp ce citeau o carte. S-a descoperit ca, pe masura ce cititorii se adanceau in poveste, mai multe zone ale creierului lor se activau. Mai surprinzator, aceasta activitate ramanea crescuta cateva zile dupa ce participantii terminau cartea. Cu cat citesti mai mult, cu atat aceste retele complexe de activitate din creierul tau devin mai puternice.

 

Aceste descoperiri i-au determinat pe cercetatori sa inteleaga de ce cortexul somatosenzorial si motor - zona creierului tau care raspunde la miscare, senzatii si durere - ramane activa mult dupa ce o carte a fost terminata. Cercetatorii cred ca cititul pune creierul tau in corpul protagonistului si altereaza activitatea in aceste zone ca rezultat.

 

Cercetarile de la Spitalul de Copii din Boston au aratat ca cititul ne poate recalibra creierul, crea noi retele neuronale si intari materia alba din corpus callosum, care imbunatateste comunicarea intre cele doua emisfere cerebrale. Acest lucru ne permite sa procesam informatia mai eficient, ajutandu-ne sa invatam mai repede. De asemenea, s-a descoperit ca cititul ne intareste comprehensiunea vizuala si auditiva, mai ales daca asculti pe cineva citind cu voce tare. Un studiu din 2011 a confirmat aceste descoperiri, aratand ca, desi inceperea unui obicei de citit in cazul copiilor este ideala, poti sa te bucuri de aceste beneficii puternice ale creierului la orice varsta.

 

 

2. Cititul reduce stresul 

 

Conform unui studiu din 2009 realizat la Universitatea Sussex, cititul ne reduce nivelul de stres cu pana la 68%. In doar sase minute de introducere intr-o carte, ritmul nostru cardiac incetineste, tensiunea arteriala scade si muschii incep sa se relaxeze. Pentru a te bucura de beneficiile pe termen lung ale cititului, cercetarile sugereaza ca 30 de minute de citit zilnic impacteaza dramatic simptomele fizice ale stresului. Nu conteaza ce tip de carte citesti, inclusiv carti audio, atata timp cat poti sa te concentrezi asupra cititului fara intreruperi.

 

Cititul cu copilul tau poate, de asemenea, sa iti scada stresul in timp ce creeaza conexiunea parinte-copil. Un studiu din 2020 de la Jurnalul Asociatiei Americane de Psihologie a descoperit ca parintii care citeau zilnic copiilor lor, cu varste cuprinse intre 6 si 18 luni, aveau niveluri mai scazute de stres, erau mai sensibili la nevoile copiilor si erau mai calzi cu copiii lor. Timpul petrecut citind impreuna intareste legatura emotionala pe care o ai cu copiii tai, in timp ce nivelurile scazute de stres iti imbunatatesc dispozitia, ducand la o crestere a altor comportamente precum rabdarea, toleranta si empatia.

 

Cultivarea unui obicei zilnic de citit nu doar ca te ajuta sa ramai ancorat, mai ales cand treci prin vremuri dificile, ci poate deveni timp pretios de legatura si iubire pentru tine si copiii tai.

 

3. Cititul ne face mai destepti 

 

In aceasta era digitala, ar putea fi usor sa crezi ca poti obtine informatii utile doar din videoclipuri YouTube. Dar, asa cum spune scriitorul si ilustratorul american Tomie dePaola, „Cititul este important pentru ca, daca poti citi, poti invata orice despre orice”. Un videoclip YouTube te poate ajuta sa intelegi subiectul, dar videoclipurile scurte nu iti permit sa explorezi in profunzime subiectul.

 

De fapt, desi poate fi tentant sa crezi ca multimedia poate extinde sau creste invatarea, cercetarile indica faptul ca impactul pozitiv vazut din aceste tipuri de stiluri de predare este minim fara ca cititul sa fie modulul principal de predare. In plus, o mai mare intelegere a cititului a fost corelata cu o mai mare alfabetizare stiintifica.

 

Cartile sunt scrise din decenii de experienta, ceea ce este imposibil de livrat in doar cateva minute de continut video. Sursele digitale de informatie sunt utile si pot ajuta la inceputul cercetarii tale, dar pentru a merge dincolo de suprafata si a dobandi cunostinte profunde in orice subiect, ai nevoie de cunostintele extinse pe care le aduce cititul.

 

 

4. Cititul imbunatateste creativitatea si imaginatia

 

Cititul te ajuta sa iti extinzi propriul tau univers creativ. Pe masura ce citesti, lobul tau occipital este activat, zona creierului tau responsabila de procesarea informatiilor vizuale. Acest lucru este deosebit de eficient in timpul cititului de fictiune, deoarece imaginarea lumilor si a personajelor descrise de un autor te ajuta sa vizualizezi ceea ce citesti. Iei un concept abstract si il faci real in mintea ta.

 

Un studiu comun din 2007 intre Universitatea de Stat Appalachian si Universitatea de Stat Angelo a descoperit ca studentii universitari care citeau de placere aveau niveluri mai ridicate de creativitate, perceptii mai pozitive asupra profesorilor lor, erau dornici sa invete si isi atingeau mai usor obiectivele academice. Un alt studiu din 2009 a aratat o corelatie semnificativ mai mare intre studentii universitari care citeau de placere si creativitate, decat cei care nu citeau.

 

Cu cat citesti mai mult, cu atat creativitatea devine mai usoara, si vei incepe sa aplici vizualizarea creativa in alte arii ale vietii tale. In plus, lobul occipital este, de asemenea, responsabil pentru luarea deciziilor, ceea ce inseamna ca cu cat exersezi mai mult aceasta zona a creierului, cu atat procesele tale de luare a deciziilor vor fi mai bune.

 

 

5. Cititul imbunatateste memoria 

 

O memorie buna este un atu valoros in lumea noastra agitata. Daca nu reusesti sa iti amintesti lucruri importante precum numele clientilor, sarcinile de lucru sau activitatile extrascolare, poti pierde timp, bani si, cel mai important, relatii.

 

Studiile arata ca cititul imbunatateste memoria prin angajarea constanta a creierului tau. Iti exersezi memoria verbala in timp ce iti pastrezi activa memoria pe termen scurt si lung, urmarind informatia sau linia narativa, in functie de tipul de carte. Aceasta este memoria episodica, dar cititul intareste, de asemenea, memoria de lucru, care este capacitatea de a retine informatii in creier in timp ce lucrezi la sarcini diferite. Ambele tipuri de memorie se deterioreaza pe masura ce imbatranesti si studiile au aratat ca la pacientii varstnici, cei care citeau zilnic timp de 8 saptamani au aratat o imbunatatire semnificativa atat in memoria episodica cat si in memoria de lucru.

 

Aceasta activitate constanta ajuta la mentinerea sanatatii cailor neuronale, ceea ce poate preveni declinul cognitiv pe masura ce imbatranesti. Cu cat citesti mai mult, cu atat mai multa activitate neuronala apare in creierul tau. Acest lucru duce la o mai mare productivitate neuronala in timp ce intareste diversele cai din creierul tau. Aceste cai imbunatatesc functionarea cognitiva generala, ceea ce ajuta abilitatea ta de a-ti aminti activ informatiile.

 

 

6. Cititul te ajuta sa te concentrezi si sa fii mai productiv 

 

Tehnologia te antreneaza sa fii distras. Stiai ca 23 de minute pentru a-ti reveni concentrarea dupa ce ai fost distras? De fiecare data cand opresti o sarcina din cauza unei notificari, intaresti mecanismul de recompensa din creierul tau, facand mai dificila concentrarea nu doar asupra a ceea ce faci in acel moment, dar si asupra sarcinilor viitoare.

 

Un studiu canadian din 2015 a constatat ca intre 2000 si 2015, durata medie de atentie a scazut de la 12 secunde la 8 secunde. 77% dintre participantii intre 18-24 de ani au raspuns ca primul lucru pe care il fac atunci cand nu au nimic care sa le ocupe atentia este sa isi verifice telefonul, comparativ cu doar 10% dintre persoanele peste 65 de ani. Un alt studiu a descoperit ca elevii de scoala primara cu niveluri mai ridicate de intelegere a lecturii pot sa se concentreze mai mult timp asupra sarcinilor si aveau un timp de reactie vizual mai mare.

 

Cand blochezi timp neintrerupt pentru citit, iti exersezi muschii concentratiei si focalizarii. Cu cat ramai mai mult timp angajat in carte, cu atat recompensezi mai mult focalizarea in locul distragerii. Acest lucru va ajuta la cresterea duratei tale de atentie, facand mai usoara concentrarea asupra sarcinilor de zi cu zi. Si cu cat citesti mai mult, cu atat mai mult iti vei antrena durata atentiei, facand mai usoara focalizarea asupra sarcinilor dificile.

 

 

7. Cititul te va ajuta sa cunosti mai multe cuvinte si sa ai un limbaj bogat 

 

Limba este mai mult decat simpla alegere a cuvantului potrivit, iar apacitatea de a comunica eficient se reduce la a sti cum sa folosesti cuvintele potrivite in orice situatie. Cand intalnesti cuvinte pe care nu le cunosti in timpul cititului, primesti contextul modului in care acel cuvant este folosit. Acest lucru te ajuta sa inveti cuvantul mai repede decat daca ai incerca pur si simplu sa il memorezi, deoarece iti ofera un exemplu de utilizare a cuvantului, nu doar o definitie stricta.

 

Un studiu din 2015 de la Asociatia Americana de Vorbire-Limba-Auz a studiat nivelurile de vocabular ale elevilor din gradinita pana in clasa a X-a. Ei au descoperit ca cititorii de nivel superior aveau o rata semnificativ mai mare de crestere a vocabularului intre clasa a IV-a si clasa a X-a. Cercetatorii de la Centrul pentru Studii Longitudinale au descoperit ca adolescentii care citeau de placere in timpul liber cunosteau cu 26% mai multe cuvinte decat colegii lor care nu citeau.

 

Cu cat citesti mai mult, cu atat mai mult esti expus la limbaj, crescandu-ti vocabularul. Chiar mai bine, cu cat inveti mai multe cuvinte, cu atat inveti mai repede cuvinte noi, si sunt necesare doar 15 minute de citit pe zi pentru a vedea aceste beneficii uimitoare.

 

 

8. Cititul imbunatateste abilitatile de comunicare

 

Fiecare carte este o compilatie de alegeri de cuvinte si tehnici de scriere. Sunt exemple de cum sa comunici ganduri si emotii prin gesturi, limbaj corporal si dialog. Capacitatea de a scrie se afla in lobul parietal, care este activat in timpul cititului.

 

Creierul tau stocheaza stilul lingvistic al cartilor pe care le citesti, ceea ce te ajuta sa iti intaresti abilitatea de a comunica clar, atat in forma scrisa, cat si verbala. Dar iti ofera si perspective diferite. Dobandesti capacitatea de a vedea lucrurile din punctul de vedere al altcuiva. Intalnesti idei noi si dobandesti noi moduri de a privi lumea, iar acea empatie te ajuta sa interactionezi mai eficient cu oamenii din jurul tau.

 

Cititul subiectelor sau povestilor care te entuziasmeaza incurajeaza, de asemenea, comunicarea, pe masura ce cauti oameni cu care sa iti impartasesti experienta de citire. Poti sa te alaturi unui club de lectura unde vei intalni oameni noi sau sa descoperi ca imparti dragostea pentru citit cu un nou coleg de munca. Cu cat interactionezi mai mult cu oamenii, cu atat mai bune devin abilitatile tale de comunicare.

 

 

9. Cititul iti imbunatateste sanatatea mintala

 

Sanatatea mintala a devenit o preocupare tot mai mare in societatea de astazi. Depresia si anxietatea continua sa creasca pe masura ce oamenii se simt mai deconectati de prieteni si familie intr-o era digitala.

 

Cititul te ajuta sa te simti conectat la lume intr-un mod unic. Poti citi despre personaje care se lupta cu aceleasi probleme ca si tine, iar acea conexiune te ajuta sa te simti vizibil si mai putin singur. Studiile indica faptul ca identificarea cu un personaj care trece printr-o lupta similara amelioreaza sentimentele de izolare si singuratate la indivizi. De asemenea, poti gasi alti oameni care citesc carti similare cu tine si sa legi prietenii bazate pe hobby-ul tau comun. Grupurile de lectura si cluburile de carte sunt modalitati fantastice de a face acest lucru.

 

Iti construieste empatia, ceea ce iti creste capacitatea de a te conecta cu oamenii din afara lumilor fictive. Studiile continua sa arate ca cititorii au o empatie mai mare, o abilitate sociala mai buna, o perspectiva mai clara si o intelegere mai clara a naturii umane.

 

Un nou domeniu de studiu este biblioterapia. Cu indrumarea unui terapeut sau a unui practician de sanatate mintala, citesti, reflectezi si discuti diverse piese de literatura, fie individual, fie intr-un grup. Cercetarile sugereaza ca unii pacienti beneficiaza mai mult de pe urma terapiei cognitiv-comportamentale atunci cand este combinata cu biblioterapia. Cercetatorii au descoperit deja ca biblioterapia amelioreaza simptomele depresive la pacientii chirurgicali si imbunatateste functionalitatea cognitiva atat la pacientii cu dementa cat si la cei cu psihoza.

 

 

10. Cititul este distractiv

 

Intreaba orice bibliofil si iti va spune ca cititul este captivant. De fiecare data cand inchizi coperta, te gandesti la poveste, ceea ce declanseaza eliberarea de dopamina. Studiile au aratat ca anticiparea este un puternic motivator, iar creierul tau elibereaza mai multa dopamina in timp ce anticipezi un eveniment decat in timpul evenimentului propriu-zis. Nu e de mirare ca atat de multi bibliofili abia asteapta sa-si incheie ziua si sa se aseze la o carte buna.

 

Ca dependenta, aceasta este inofensiva si poate oferi oportunitati nesfarsite de a invata si a te imbunatati, atat personal cat si profesional. In acelasi mod in care puzzle-urile sunt bune pentru creier, cititul iti mentine creierul activ si implicat, ceea ce duce la o mai buna sanatate a creierului. Compara asta cu optiunile de divertisment digital, cum ar fi retelele sociale, filmele si televiziunea, si cititul este de departe cea mai sanatoasa optiune.

 

Cititul este un obicei care iti poate imbunatati durata de viata prin reducerea stresului, imbunatatirea sanatatii mintale, dezvoltarea de noi cai neuronale, ajutandu-te sa inveti empatie, imbunatatirea abilitatii tale de a comunica si oferindu-ti divertisment sanatos. Pot fi multe noi hobby-uri in lumea digitala, dar cititul este unul dintre putinele obiceiuri care iti imbunatatesc durata de viata. In cincisprezece pana la treizeci de minute pe zi, poti sa te bucuri de toate aceste beneficii uimitoare pentru creier si sa te indrepti spre deblocarea vietii tale nelimitate.

 

Recomandarile noastre cu Reduceri de pana la 90% in perioada 17-26 mai, de la Litera sunt aici: 

 


Din categoria noutatilor cu preturi aniversare:

1. SECRETUL PACIENTEI de Loreth Anne White  

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv

colectia: Buzz Books, reducere -30% doar 48,99 lei!

 

Lily Bradley este o psihoterapeuta respectata, casatorita cu un profesor universitar renumit. Sotii locuiesc cu cei doi copii ai lor intr-o casa de vis din Story Cove, o comunitate strans unita. Lily duce o viata perfect ordonata, sau cel putin asa pare. Ca terapeuta, stie tot ce ascund oamenii in adancul sufletului lor. Inclusiv ea insasi.

Intr-o zi, senzuala si nonconformista Arwen Harper isi face aparitia in orasel intr-un microbuz Volkswagen vopsit in stil hippy, impreuna cu fiul ei de saisprezece ani. Peste noapte, secretele comunitatii din Story Cove nu mai sunt in siguranta. Deoarece Arwen Harper ar putea sa-si cunoasca noii vecini mai bine decat se cunosc ei insisi.

Acum cineva a murit, si se pare ca e vorba de o crima. Brutala si cu motivatii personale. Intra in scena Rue Duval, o detectiva perspicace si experimentata. Sarcina ei este sa demaste secrete, dar Rue se pricepe de minune sa le si pastreze.

Pe masura ce vietile celor trei femei se impletesc inevitabil, un lucru devine limpede: cand se pune problema supravietuirii, oamenii obisnuiti pot savarsi cele mai cumplite lucruri.

 

„Un thriller psihologic de exceptie... Cu o maiestrie desavarsita, White il lasa pe cititor sa mearga pe ghicite in timp ce ea ridica unul cate unul valurile de pe o familie aparent perfecta pentru a dezvalui adevarul socant. Fanii suspansului vor astepta nerabdatori urmatoarea carte a acestei autoare talentate.“ Publishers Weekly

„Secretul pacientei ofera o experienta de lectura incredibil de emotionanta... Loreth Anne White este o scriitoare de top, lucru care n-a fost niciodata mai evident decat in cazul acestui roman.“ Mystery & Suspense

„White creeaza o poveste complexa, multistratificata, care-i va ului pe cititori cu intorsaturile intrigii.“ Criminal Element

„O poveste impresionanta, plina de tensiune si rasturnari de situatie, inspirata de o crima reala petrecuta in Canada.“ The Patriot Ledger

„Secretul pacientei este o lectura obligatorie pentru pasionatii de fictiune inspirata din fapte reale. Are o intriga atat de intensa, personajele sunt atat de fascinante si secretele socante sunt dezvaluite cu atata pricepere dramatica, incat n -o veti putea lasa din mana.“ Jess Lourey

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.  

 

2. FURIA de Alex Michaelides 

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv

colectia: Buzz Books, reducere -40% doar 35,99 lei!

Aceasta este povestea unei crime. Sau poate ca asta nu-i cu totul adevarat. In miezul ei e o poveste de dragoste, nu-i asa?

Lana Farrar este o vedeta de cinema retrasa din activitate si una dintre femeile faimoase din lume. In fiecare an isi invita prietenii apropiati sa fuga de vremea urata englezeasca si sa petreaca Pastele pe insula ei idilica din Grecia.

Va spun asta deoarece ati putea crede ca stiti despre ce e vorba. Probabil ati citit in ziarele de scandal – povestea a facut senzatie, daca va aduceti aminte. Avea toate ingredientele necesare: o celebritate, o insula privata la care vantul nemilos impiedica accesul... si o crima.

Ne-am trezit izolati acolo peste noapte. Vechile noastre relatii de prietenie ascundeau ura si o dorinta fierbinte de razbunare. Ceea ce-a urmat a fost un joc de-a soarecele si pisica – o batalie a inteligentelor plina de rasturnari de situatie, cu un punct culminant zguduitor. Noaptea s-a sfarsit in violenta si moarte.

Cine sunt eu? Numele meu este Elliot Chase, si va voi spune o poveste cum n-ati mai auzit niciodata.

 

„Am citit Furia in doua nopti si am savurat fiecare cuvant seducator, fiecare ciocnire feroce, fiecare rasturnare de situatie uluitoare.“ DAVID BALDACCI

Thrillerul perfect. Pur si simplu, nu l-am putut lasa din mana.“ A.J. FINN

„Absolut fenomenal... Am citit Furia cu rasuflarea taiata, intr-o stare de emotie intensa.“ STEPHEN FRY

„Hipnotizant – un labirint de cotituri bruste si surprize, chiar mai bun decat Pacienta tacuta. Furia este o imbinare dintre Magicianul lui Fowles si Istoria secreta a Donnei Tartt, cu actiunea pe o insula greceasca unde nimic nu este ceea ce pare, iar Alex Michaelides este un magician extrem de talentat care, cu mare pricepere, isi pacaleste cititorul la fiecare pas.” J.P. Delaney

„Cu o atmosfera exceptionala de mister si incredibil de captivanta, aceasta este deocamdata favorita mea dintre cartile lui Alex Michaelides. Cititori, va asteapta un regal! Dar la ce altceva sa ne asteptam din partea maestrului necontestat al intrigilor surprinzatoare?” Lucy Foley

 

„Furia, asemenea naratorului ei fascinant, evolueaza permanent, este extrem de antrenanta si, in linia fictiunii de cea mai buna calitate, are un deznodamant imposibil de anticipat. Chiar atunci cand crezi ca ai intuit cursul evenimentelor, acestea se reorienteaza brusc spre un final devastator. Este Talentatul domn Ripley al zilelor noastre.” Blake Crouch

„O enigma clasica exceptionala. Distributia perfecta, cu personaje ale caror mobiluri merita o crima, intr-un decor de vis si totodata de cosmar, ne tine cu sufletul la gura pana la deznodamantul socant. Diabolic de inteligenta si de distractiva." Chris Whitaker

„Un triumf – pur si simplu, o carte splendida.” Stephen Fry

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

3. TREI ANI de Anders Roslund 

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv

colectia: Buzz Books, reducere 50% doar 30 lei!

Doua fetite dispar in aceeasi zi la Stockholm. Disparitiile lor nu sunt niciodata explicate. Cu timpul, cercetarile sunt abandonate.

Trei ani mai tarziu, o descoperire intamplatoare il pune pe detectivul Ewert Grens din nou pe urmele acestor disparitii. Trauma personala il determina sa afle ce s-a intamplat cu acesti copii care au fost smulsi dintr-un supermarket si dintr-o parcare si nu au mai fost vazuti de atunci.

Cautarea lui il conduce in adancurile unei retelei intunecate si duce la descoperirea unui cerc de pedofili care nu poate fi spart decat din interior. Grens este fortat sa-l solicite pe partenerul sau, acum retras din activitate, Piet Hoffmann, cel mai bun agent sub acoperire pe care il cunoaste, pentru a incerca sa se infiltreze in grup.

Vor avea o singura sansa, dar sunt oare la inaltimea celei mai intunecate provocari din viata lor?

 

„Suspans intunecat si agonizant, cu un final magistral. Anders Roslund este un autor fantastic de talentat.“ Erik Axl Sund

„Daca te incanta frisoanele noir-ului scandinav, sunt sanse sa fi citit ceva de Anders Roslund. Are doua stiluri puternice de proza – intunecata si mai intunecata.“ The New York Times

„Un exemplu perfect de noir scandinav.“ The Times

„O lectura complexa, tensionata.“ Observer

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta cartea de aici.   

 

4. MIREASA de Ali Hazelwood 

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv

colectia: Moon Light, reducere 50% doar 30 lei!

Misery Lark, singura fiica a celui mai puternic consilier Vampir din regiunea de sud-vest, este o proscrisa – din nou. Zilele in care a trait in anonimat printre Oameni s-au terminat: a fost chemata sa sustina o alianta istorica de mentinere a pacii intre Vampiri si dusmanii lor de moarte, Varcolacii, si nu vede alta solutie decat sa se predea la schimb – din nou...

Varcolacii sunt nemilosi si imprevizibili, iar conducatorul lor Alfa, Lowe Moreland, nu face exceptie. El isi conduce haita cu autoritate absoluta, dar nu fara dreptate. Si, spre deosebire de Consiliul Vampirilor, nici fara sentimente. Din felul in care urmareste fiecare miscare a lui Misery, este clar ca nu are incredere in ea. Daca ar sti cat de multa dreptate are...

Pentru ca Misery are propriile motive sa accepte o casatorie de convenienta, motive care nu au nimic de-a face cu politica sau cu aliantele; totul are de-a face cu singurul lucru la care a tinut vreodata. Si este dispusa sa faca tot ce este nevoie pentru a recupera ceea ce este al ei, chiar daca asta inseamna o viata precara pe teritoriul Varcolacilor... singura cu lupul.

 

„Ali Hazelwood este o forta in materie de romantism. M-a readus cu fermitate in epoca mea de varcolac.“ Hannah Grace, autoarea bestsellerelor Icebreaker si Wildfire

„Povestea de dragoste care infloreste dintr-o casatorie de convenienta este deopotriva tandra si voluptuoasa, indiscutabil sexy, si plina de suflet.“ Isabel Cañas, autoarea bestsellerului Hacienda. Unde se termina noaptea

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

Din categoria Bestsellers (top cele mai vandute) cu reduceri de pana la -90% 

 

5. O VIATA MARUNTA de Hanya Yanagihara 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Moderna

colectia: Clasici Litera, reducere 60% doar 26 lei! 

 

Patru absolventi ai unui mic colegiu din Massachusetts – debusolati, fara un ban in buzunar si sustinuti doar de prietenia si ambitia lor – se muta la New York pentru a-si face o situatie. Cei patru sunt chipesul Willem, care-si doreste sa devina actor; JB, un pictor nascut in Brooklyn care incearca sa patrunda in lumea artei; Malcolm, un arhitect frustrat angajat la o firma importanta; si Jude, o minte sclipitoare, dar un individ retras si enigmatic, in jurul caruia graviteaza toti ceilalti. De-a lungul anilor, relatiile dintre ei se adancesc si se complica, insa provocarea cea mai mare pentru ei ramane Jude, ajuns cu timpul un avocat extrem de talentat, dar din ce in ce mai instabil, cu mintea si trupul insemnate de o copilarie cumplita, de o trauma pe care se teme ca nu o va putea depasi niciodata.

O viata marunta este un roman de o extraordinara forta si emotie despre legaturile indisolubile ale prieteniei si despre limitele rezistentei umane.

 

„Romanul Hanyei Yanagihara este un studiu magistral despre suferinta si prietenie, scris cu o inteligenta si o profunzime psihologica atat de neobisnuite, incat va ramane unul dintre etaloanele cu care vor fi masurate toate celelalte romane pe aceeasi tema.“ Wall Street Journal

 

„Exista carti care iti arunca manusa, care te provoaca la duel. Simti nevoia de a apara personajele sau ai impresia ca autorul iti vorbeste direct tie ori vorbeste despre tine si esti fascinat si totodata speriat de ceea ce ar putea sa-ti dezvaluie. Nu exista termen generic pentru un roman care te seduce chiar in timp ce te inspaimanta, te rascoleste, te dezgusta si te istoveste. Cand termini O viata marunta, te simti ca dupa unul din marile romane realiste ruse: secatuit, dar cu mintea si cu sufletul mai treze ca niciodata.“ Kirkus

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

6. PANA NU SE RACESTE CAFEAUA de Toshikazu Kawaguchi 

categoria: fictiune, literatura moderna

colectia: Folio, reducere 60% doar 20 lei!

Pe o alee dosnica din Tokyo, intr-un subsol racoros, se afla o micuta cafenea in care, de mai bine de o suta de ani, se serveste o cafea pregatita cu arta. Clientii sunt mai mereu aceiasi, ocupa mereu aceleasi locuri si isi petrec timpul in acelasi fel. Dar tihna si cafeaua nu sunt singurele experiente pe care cafeneaua le are de oferit. Daca te asezi pe un anumit scaun, poti sa te intorci in timp, intr-un moment anume. Exista insa anumite reguli. Cea mai importanta este sa bei cafeaua pana nu se raceste, altfel ramai blocat in afara timpului. Iar regula cea mai cruda este ca, orice ai face in acele cateva minute, prezentul nu poate fi schimbat. Atunci, la ce bun sa te mai intorci acolo? se intreaba rand pe rand personajele care decid sa faca scurta calatorie. Adevarul este ca refacerea momentului, recuperarea unui gest, a unui cuvant ratat in trecut schimba fundamental ceva: modul de intelegere, de raportare la prezentul neschimbat, valorizarea unui om, a unei relatii, poate a intregii vieti. Exista inca sansa de a schimba viitorul.

Pana nu se raceste cafeaua, romanul de debut al lui Toshikazu Kawaguchi, aduce in scena personaje complexe, convingatoare, emotii intense si o viziune particulara asupra vietii si destinului.

 

„Pana nu se raceste cafeaua poate ca exploreaza un subiect similar cu al altor romane din acest gen, dar limiteaza in mod inventiv mecanica deplasarii in timp la durata unei cafele si asta ii da mai multa semnificatie.” Chicago Review of Books

„Tesand cu inteligenta fire fantastice in ceea ce se dovedeste a fi o poveste captivanta, Kawaguchi construieste suspansul scena cu scena, alegandu-si cu grija cheile narative.” The Arts Fuse

 

„Un roman fermecator despre o cafenea japoneza misterioasa in care clientii care se asaza pe un anumit scaun pot sa se intoarca in timp – dar numai pana cand cafeaua se raceste.” Star Tribune

„Kawaguchi pune la punct un sistem de deplasare in timp nesofisticat, de o frumoasa simplitate. Acest roman fantastic fermecator este despre descoperirea fericirii in ciuda trecutului pe care vrem cu disperare sa-l revizuim.” The Harvard Crimson

 

„Kawaguchi are o abilitate fara cusur de a gasi o vibratie emotionala care dureaza. Romanul intretese ceea ce pare la inceput doar o escapada bizara cu dilemele iubirii si pierderii, familiei si libertatii, vietii si mortii.” The Christian Science Monitor

„O poveste frumoasa, un fel de pilda despre un scaun magic dintr-o cafenea in care, daca vrei, poti sa te intorci in timp. O lectura ciudata, insa fermecatoare.” The Sydney Morning Herald

„Plin de suflet, narat intr-o constructie de cuvinte inteligenta, cu o desfasurare convingatoare a relatiilor dintre personaje.” Books and Bao

 

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

7. NU MA POTI RANI de David Goggins 

categoria: Non-fictiune, Dezvoltare Personala

colectia: Introspectiv, reducere 55% doar 31,5 lei! 

 

Pentru David Goggins, copilaria a fost un cosmar – saracia, prejudecata si abuzul fizic i-au colorat zilele si i-au bantuit noptile. Prin autodisciplina, duritate mentala si mult efort, Goggins s-a transformat dintr-un tanar supraponderal si depresiv, fara nici un viitor, intr-o emblema a fortelor armate americane si unul dintre cei mai buni atleti de anduranta din lume. Este singurul barbat din istorie care a finalizat instructia pentru puscasi marini, pentru Army Ranger School si Air Force Tactical Air Controller, stabilind recorduri in numeroase evenimente de anduranta, ceea ce a inspirat revista Outside sa-l numeasca „Cel mai in forma om din America“.

In Nu ma poti rani, Goggins ne impartaseste povestea vietii lui fascinante si ne arata ca majoritatea dintre noi ne folosim doar 40% din abilitati. Acest volum ne prezinta o cale pe care oricine o poate urma pentru a trece dincolo de durere, a scapa de frica si a-si atinge adevaratul potential.

 

„Neurostiinta moderna ne arata ca drumul catre curaj si succes trece prin acceptarea suferintei si a fricii, nu prin evitarea lor. Povestea lui David Goggins este un exemplu real pentru aceasta teorie. In demersul lui neobosit de a-si stapani mintea, Goggins s-a educat sa aiba acces la acel Graal greu de atins al existentei umane: abilitatea de a-ti reconecta creierul pentru a continua sa fii mai bun si chiar sa devii mai bun, indiferent de sentimente, de imprejurari sau de motivatie. Nu ma poti rani este o descriere remarcabila a acestei calatorii si a capacitatii de a-ti intari mintea. Mai important, te invata cum sa faci acest lucru.“ ANDREW D. HUBERMAN, profesor de neurobiologie, Facultatea de Medicina, Universitatea Stanford

 

„David Goggins scoate la iveala durerea, rautatea, intunericul, ce este mai rau si, da, ce este mai bun in umanitate si puterea sufletului uman... si asta doar in primul capitol. Daca vrei o carte care vindeca, te incurajeaza, te inspira si cerceteaza adanc ceea ce ne face sa perseveram si sa depasim greutatile in aceasta lume cu susul in jos, aceasta e cartea!“ TAYA KYLE, scriitoare

„Citind cartea lui David Goggins vei scapa de mentalitatea de victima. Dupa aceea, depinde numai de tine ce faci – asa cum Goggins lasa sa se inteleaga foarte clar in aceasta autobiografie captivanta si profunda. Cum iti spune omul cu o gaura in inima, nu exista scuze, doar motive sa incerci mai din greu.“ JIM DEFELICE, autor al cartii American Sniper

 

„Cartea lui David Goggins nu este singura despre depasirea unor greutati mari pentru a atinge succesul, dar este cu siguranta una dintre cele mai captivante. Modul in care a depasit obstacolele, a atins maretia atletica, si-a servit tara si asociatii de caritate si cum si-a stapanit destinul ne va inspira pe toti sa tintim un pic mai sus si sa depunem un pic mai mult efort. «Nu voi renunta niciodata» este un principiu din etosul puscasilor marini, iar David Goggins il aplica in orice face.“ ERIC OLSON, amiral

 

DAVID GOGGINS a fost puscas marin si este singurul membru al fortelor armate americane care a finalizat instructia pentru puscasi marini, Army Ranger School si Air Force Tactical Air Controller. Goggins a concurat in peste saizeci de ultramaratoane, triatloane si ultratriatloane. A detinut recordul mondial la tractiuni, realizand 4 030 de tractiuni in 17 ore si este un orator popular.

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

8. CELE SAPTE SURORI. ATLAS. Povestea lui Pa Salt de Lucinda Riley 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Pentru Femei

colectia: Blue Moon, reducere 60% doar 24 lei!

 

1928, Paris. Un baiat aflat in pragul mortii e gasit si gazduit de o familie binevoitoare. Bland, precoce, talentat, baiatul infloreste in noul lui camin. Totusi, el refuza categoric sa vorbeasca despre adevarata lui identitate.

Pe masura ce creste si devine un tanar barbat, indragostindu-se si studiind la prestigiosul Conservatoire de Paris, el aproape ca uita tragediile carora le-a cazut victima candva, precum si promisiunile pe care le-a facut. Dar spectrul unui rau absolut incepe sa bantuie prin Europa, punand in pericol siguranta tuturor. In adancul inimii, tanarul stie ca a venit vremea sa pribegeasca din nou.

 

2008, Marea Egee. Cele sapte surori se reunesc pentru prima oara, la bordul iahtului Titan. Scopul croazierei lor este acela de a-si lua un ultim ramas-bun de la misteriosul lor tata, pe care l-au iubit nespus de mult. Spre marea surpriza a tuturor, Pa Salt a insarcinat-o tocmai pe „sora pierduta“ sa le dezvaluie celorlalte sase o serie de indicii privitoare la trecutul lor. Dar fiecare adevar revelat aduce dupa sine o noua intrebare. Iar descoperirea cea mai socanta consta in faptul ca secretele ingropate adanc in trecut ar putea sa aiba acum consecinte nefaste pentru fiecare dintre cele sapte surori.

Cu un fir epic intins pe durata unei lungi vieti in care se impletesc dragostea si pierderile ireparabile, traversand granite terestre si oceane, romanul Atlas. Povestea lui Pa Salt incheie in chip magistral, uluitor si emblematic seria „Cele sapte surori“.

 

„Miscatoare, inaltatoare si deosebit de captivanta, seria «Cele sapte surori» ne dezvaluie o Lucinda Riley aflata la apogeul artei sale scriitoricesti: o povestitoare de-a dreptul magica, o creatoare de personaje de care cititorii se indragostesc si pe care le tin minte multa vreme dupa ce lectura s-a incheiat. Aceasta serie de romane e una exceptionala.“ Lucy Foley, autoarea bestsellerului Lista de invitati

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

9. GANDESTE CA UN CALUGAR de Jay Shetty

categoria: Non-fictiune, Dezvoltare Personala

 

Superputerea lui Jay Shetty este sa faca intelepciunea accesibila si relevanta. Cartea sa este profunda, practica si iti atrage atentia. Credem ca va ajuta multa lume sa isi creeze noi obiceiuri, practici si o intelepciune de viata care ii va conduce spre existenta pe care si-o doresc cu adevarat.“ WILL SMITH & JADA PINKETT SMITH

 

„Jay Shetty iti arata pas cu pas cum sa iti construiesti puterea prin schimbarea accentului de la imaginea de sine la respectul de sine. Aceasta carte te elibereaza de hipnoza conditionarii sociale si te ajuta sa devii arhitectul propriei vieti.“ DEEPAK CHOPRA, profesor de medicina, Universitatea din California, San Diego si autor de bestselleruri New York Times

 

„Jay a facut o calatorie fascinanta, de la sala de clasa in ashram si in domeniul financiar si acum in lumea antreprenorilor. Imi place cum a reusit sa isi aduca experienta, invataturile si dragostea pentru o viata constienta si plina de scop in atentia a milioane de oameni din intreaga lume. Aceasta carte este un ghid clar si plin de forta pentru dobandirea unei vieti echilibrate.“ NOVAK DJOKOVIĆ

 

„Puneti mana pe aceasta carte, gasiti un fotoliu comod si lasati-l pe Jay Shetty sa va poarte intr-o calatorie care va va schimba viata. Jay ne conduce cu caldura si claritate pe calea spre bucurie si scop, oferind intelepciunea care poate fi pusa in practica acum. Vei dori sa o impartasesti cu toti cei pe care ii iubesti.” ROBERT WALDINGER, profesor de psihiatrie, Harvard Medical School, director al Harvard Study of Adult Development, sensei si preot, Boundless Way Zen

 

„Cine sa te poata ajuta mai bine sa gasesti scopul in viata decat un calugar? Experienta si intelepciunea lui Jay sunt inestimabile pentru oricine cauta sa-si imbunatateasca viata si sa-si atinga potentialul maxim.“ ELLEN DeGENERES

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

Din categoria Fictiune de top cu pana la 90% 

 

10. APA PROASPATA PENTRU FLORI de Valerie Perrin 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Moderna

colectia: Folio, reducere 60%, doar 24 lei! 

 

Violette Toussaint este administratoarea unui cimitir dintr-un orasel din Burgundia. Diferitii participanti la inmormantari, vizitatorii fideli sau colegii – groparii, ingrijitorii si un preot – ii frecventeaza biroul ca sa se incalzeasca, iar acolo rasul, camaraderia si, uneori, lacrimile oaspetilor fac casa buna cu cafeaua pe care le-o ofera gazda. Aceasta din urma isi traieste viata in ritmul confidentelor vizitatorilor ei, dupa caz, amuzante sau miscatoare.

Programul lui Violette, mereu acelasi, e dat peste cap intr-o buna zi de sosirea lui Julien Seul – un comisar de politie din Marsilia –, care tine cu tot dinadinsul sa imprastie cenusa mamei sale, raposata de curand, peste mormantul unui necunoscut. In scurt timp devine limpede ca gestul inexplicabil al lui Julien e strans legat de trecutul complicat al lui Violette.

Cu Apa proaspata pentru flori, Valérie Perrin le ofera cititorilor o poveste miscatoare, spusa pe un ton intim, despre o femeie care, in ciuda tuturor piedicilor, crede neabatut in fericire.

 

„O carte plina de culoare, extrem de atractiva, opera a unui narator captivant.“ Kirkus Reviews

„Aplauze furtunoase. Si va rugam sa ne credeti ca termenul de «furtunoase» nu e deloc exagerat.“ La Marseillaise

 

„Vecinilor mei nu le este frica de nimic. Nu au griji, nu se indragostesc, nu-si rod unghiile, nu cred in destin, nu-si fac promisiuni, nu figureaza in registrele Casei de Sanatate, nu plang, nu-si cauta cheile, ochelarii, telecomanda, copiii, fericirea. Nu citesc, nu platesc impozite, nu tin regim, n-au preferinte, nu-si schimba parerile, nu-si fac patul, nu fumeaza, nu fac liste, nu stau prea mult pe ganduri ca sa spuna ceva. Sunt de neinlocuit. Nu sunt lingusitori, ambitiosi, ranchiunosi, spilcuiti, meschini, generosi, gelosi, neglijati, curati, sublimi, draguti, zgarie-branza, zambitori, vicleni, violenti, indragostiti, morocanosi, ipocriti, blanzi, duri, blegi, rai, mincinosi, hoti, cartofori, puturosi, sinceri, unsi cu toate alifiile, optimisti. Vecinii mei sunt morti. Singura diferenta intre ei este data doar de lemnul din care le sunt facute sicriele: stejar, pin sau mahon.“ Apa proaspata pentru flori, Valérie Perrin

 

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

11. SUFERINTA SI EXTAZ de Meg Mason 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Moderna

colectia: Clasici Litera, reducere 80%, doar 11,98 lei!

 

 

Martha Friel implineste 40 de ani. Candva, lucra la Vogue si planuia sa scrie un roman. Acum, scrie pe internet. A locuit o vreme la Paris. Acum, locuieste in Oxford, intr-o comunitate restransa. Este singura persoana care nu are un doctorat, un copil sau pe amandoua. Sta intr-o casa pe care o uraste, dar din care nu se indura sa plece. Si totusi, trebuie sa plece acum, cand sotul ei, Patrick, genul care gateste, o iubeste neconditionat si nu si-a dorit niciodata altceva decat sa o faca pe ea fericita, a plecat.

Pentru ca ceva este in neregula cu Martha, si asta, de multa vreme. La 17 ani, o mica bomba s-a declansat in creierul ei si de atunci, n-a mai fost niciodata aceeasi. Si cu toti doctorii si nesfarsitele terapii, cu toate medicamentele pe care le-a luat, tot nu stie care e problema, de ce petrece zile intregi incapabila sa se ridice din pat si de ce ii raneste pe ceilalti cu remarcile ei crude.

Martha se refugiaza in casa copilariei, o locuinta londoneza boema (si decrepita), alaturi de mama ei, o sculptorita minora (si o bautoare de calibru) si de tatal sau, un poet celebru (desi nepublicat), incercand sa supravietuiasca fara sora ei cea devotata, care, candva, facea suportabil tot haosul din casa.

Dar poate ca, luand viata de la capat, Martha va reusi sa scrie un final fericit si sa descopere ca, de fapt, povestea ei nu se termina aici.

 

„Un roman incredibil de amuzant si de tulburator... insufletit adesea de o energie debordanta. Si totusi, reuseste sa fie sensibil si induiosator si sa ofere imagini nuantate asupra a ceea ce inseamna sa faci schimbari si concesii, chiar daca pentru aceasta trebuie sa incepi din nou, de la zero.“ The Guardian

„Meg Mason exceleaza in acest roman impresionant, o poveste despre descoperirea de sine a unei femei, in lupta cu boala mintala... Spirituala si puternica, povestea emotionanta a Marthei ii va incanta pe fanii lui Sally Rooney.“ Publishers Weekly

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

12. DOUA CARTI SI O VACANTA de Emily Henry 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Pentru Femei

colectia: Blue Moon, reducere 65% , doar 21 lei!

 

O scriitoare de romane de dragoste care nu mai crede in iubire si un scriitor de romane serioase care si-a pierdut inspiratia isi propun unul altuia o provocare pentru o vara, care le poate schimba parerea despre ce inseamna un final fericit.

Augustus Everett este un scriitor foarte apreciat de fictiune literara. January Andrews scrie bestselleruri de dragoste. Atunci cand ea gandeste un final fericit, el isi omoara toti protagonistii.

Sunt complet opusi.

De fapt, singurul lucru pe care il au in comun este faptul ca, timp de trei luni, locuiesc in case vecine, n-au nici un ban si inspiratia i-a parasit.

Asta pana cand, intr-o seara pe care nu si-o amintesc prea bine, din una in alta ajung sa faca o intelegere: Augustus isi va petrece vara scriind o poveste cu final fericit, iar January va scrie urmatorul mare roman american. Ea il va duce in excursii care par desprinse dintr-o comedie romantica, iar el o va duce sa vada ramasitele unui cult al mortii (evident!). Fiecare dintre ei isi va termina romanul si nimeni nu se va indragosti.

 

Cititorii se vor indragosti cu siguranta de aceasta poveste romantica duioasa si aparte. Publishers Weekly

O viziune plina de tandrete asupra ideii de a doua sansa, in viata si in dragoste. Kirkus Reviews

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

13. FIICA PIERDUTA DIN ITALIA de Soraya Lane 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Pentru Femei

colectia: Blue Moon, reducere 60%, doar 24 lei! 

 

 

Italia, 1946:

– Estee, am cumparat inelul asta a doua zi dupa ce te-am vazut pe scena La Scala, cu atatia ani in urma. Esti singura femeie pe care am iubit-o vreodata.

Intinse mana peste a lui si ii inchise bland degetele peste cutie.

– Nu, sopti ea. Vreau sa ma ceri in casatorie numai atunci cand o sa fii cu adevarat liber sa faci asta.

Londra, prezent:

In timp ce isi plange tatal decedat, Lily afla ca bunica ei s-a nascut la Casa Sperantei, un camin pentru mame necasatorite, iar singurele indicii despre trecutul ei sunt o reteta scrisa de mana si un vechi program de opera din Italia.

Disperata sa afle raspunsuri, Lily accepta un loc de munca la o podgorie din inima pitorestii regiuni Como – un vis pe care tatal ei i l-a impartasit candva.

Pe masura ce descopera adevarul despre propria mostenire, Lily incepe sa se indragosteasca din ce in ce mai mult de Italia... si de fermecatorul Antonio. Si urmarind reteta pana la o brutarie dintr-un sat necunoscut, i se dezvaluie un adevar uluitor si o poveste de dragoste tragica, una care ii va schimba viata pentru totdeauna...

Insa dupa ce afla cine a fost cu adevarat bunica ei, va avea Lily curajul sa-si urmeze inima si sa-si lase in urma fosta viata?

Sau povestea sfasietoare a familiei sale o va forta sa se intoarca acasa?

 

Un roman absolut fermecator, despre iubiri pierdute, secrete de familie si sperante ce nu mor niciodata, perfect pentru fanii Lucindei Riley, Santei Montefiore si Victoriei Hislop.

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

14. BIBLIA PIERDUTA. Roman grafic. Partea intai de Igor Bergler, Sorin Sorasan 

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv, reducere 65%, doar 45.5 lei

 

 

Dupa succesul rasunator al editiilor tiparite, in Romania si in alte 35 tari, Igor Bergler aduce publicului povestea lui Charles Baker din Biblia pierduta intr-o forma noua, cea de roman grafic.

Ilustratiile lui Sorin Sorasan, cu un puternic impact vizual, prezinta personajele si aventurile acestora intr-un mod atractiv, dinamic si concis.

Atat cititorii pasionati ai inegalabilului scriitor, cat si iubitorii de banda desenata vor fi captivati de rezultatul acestei colaborari inedite.

Trei crime ii schimba planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton, aflat la Sighisoara pentru o conferinta de istorie. Cea mai controversata figura a Europei de Est, Vlad Tepes, a finantat un proiect ambitios care avea sa schimbe fata intregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiti initiati. In 1455 codul este ascuns in prima lucrare tiparita vreodata: Biblia B42 cunoscuta si ca Biblia lui Gutenberg.

 

„Igor Bergler este unul dintre cei mai naprasnici scriitori din literatura noastra contemporana“  Pavel Susara

„Istoria nu a fost niciodata mai bine imbinata cu spaimele prezentului.“  Simona Epuran, Cleveland State University

„Arta suspansului lui Dan Brown intalneste cultura enciclopedica si umorul lui Umberto Eco.“ Calvin Moore, Harvard University

„Un puzzle de o inteligenta diabolica. Cea mai buna carte despre conspiratii din ultimii ani.“ Catherine Melissa Park, Columbia University

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

Din categoria Nonfictiune de top cu pana la 90%  

 

15. VIPERE LA PATRU ACE de Paul Babiak, Robert D. Hare 

categoria: Adulti - Non Fictiune, Psihologie, reducere 40%, doar 35,99 lei 

 

Sa spunem ca esti pe cale sa angajezi pe cineva in compania la care lucrezi. Corporatia isi doreste o persoana increzatoare, carismatica si plina de idei noi. Candidatul X este sarmant, destept si da numai raspunsuri corecte la toate intrebarile tale. Problema rezolvata, nu-i asa? Poate ca nu.

Ne place sa credem ca, daca am intalni o persoana care nu are nici urma de constiinta – care ar fi capabila sa nu faca nimic daca acest lucru i-ar servi intereselor –, am recunoaste-o ca atare. In cultura populara, imaginea unui psihopat se suprapune peste cea a lui Hannibal Lecter. Dar, in realitate, multi psihopati nu isi doresc decat bani, putere, faima sau, pur si simplu, o masina frumoasa. Unde se duc acesti psihopati? Adesea in lumea corporatiilor.

 

Cercetatorii Paul Babiak si Robert Hare studiaza de multa vreme psihopatii. Hare, autorul cartii Without Conscience, este expert de renume mondial in psihopatii, iar Babiak este psiholog industrial-organizational. Recent, cei doi au inceput sa studieze impreuna modul in care opereaza psihopatii in corporatii, iar rezultatele au fost surprinzatoare. Au descoperit ca tocmai lumea moderna, deschisa si mai flexibila a firmelor mari, in care riscurile ridicate pot aduce profituri pe masura, este cea care atrage psihopatii. Acestia isi pot face intrarea ca stele in ascensiune si salvatori ai companiei, dar nu va trece mult timp pana ce vor incepe sa abuzeze de colegi, sa isi manipuleze supervizorii si vor parasi locul de munca lasand totul in haos.

 

Vipere la patru ace arunca o privire fascinanta, infricosatoare si stiintific exacta asupra modului in care functioneaza psihopatii la locul de munca: ce fel de companii ii atrag, cum isi negociaza procesul de angajare si cum functioneaza zi de zi. Veti afla cum isi aplica tehnicile de manipulare „instinctive” – evaluandu-si tintele potentiale, controlandu-si victimele influente si abandonandu-i pe cei care nu le mai sunt utili – in procesele de afaceri precum angajarea, comanda si controlul politic si succesiunea in pozitiile de conducere, ascunzandu-se in tot acest timp in hainele culturii corporatiste. Este o lectura obligatorie pentru toti cei din lumea afacerilor, pentru ca, indiferent la ce nivel te afli, vei afla care sunt semnalele subtile de alarma ale comportamentului psihopat si vei putea sa te protejezi pe tine si compania – inainte de a fi prea tarziu.

 

„[Psihopatii] au fost prezenti mereu in consiliile de conducere ale firmelor. Acum avem la indemana manualul de baza, destinat a deveni clasic, de intelegere a acestui «pradator intraspecie».“ Dr. J. Reid Meloy, psiholog criminalist si autor al cartii The Psychopathic Mind

„Un indrumar fascinant despre cum sa te feresti de psihopatii peste care dai la locul de munca.“ Winnipeg Free Press

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

16. MISIUNE FARA SFARSIT de David Goggins 

categoria: Adulti - Non Fictiune, Dezvoltare Personala, reducere 25%, doar 52,49 lei 

ACEASTA NU ESTE O CARTE DE DEZVOLTARE PERSONALA. ESTE O TREZIRE LA REALITATE!

Nu ma poti rani, marele succes al lui David Goggins, a demonstrat cat de mult din capacitatea fiecaruia ramane nefructificata, dar a fost doar o introducere in puterea mintii. In Misiune fara sfarsit, Goggins te poarta in interiorul propriului Laborator Mental, unde a dezvoltat filosofia, psihologia si strategiile care i-au permis sa invete ca limita pe care o constientiza el nu era decat inceputul si ca munca pentru a atinge maretia este nesfarsita.

Povestile si lectiile din aceasta carte sincera, revelatoare si ferma iti ofera un plan pe care il poti folosi pentru a te ridica din locul jos in care te afli intr-o stratosfera cu totul noua, care ti-a parut candva de neatins. Fie ca te simti pe drumul gresit in viata, fie ca vrei sa iti maximizezi potentialul sau sa iti golesti sufletul pentru a razbate asa-zisul plafon de sticla, aceasta este singura carte de care vei avea vreodata nevoie.

 

„Nu l-am ridicat pe David atunci cand a cazut, dar el m-a ridicat pe mine de fiecare data. David a analizat intentionat si meticulos fiecare uratenie morbida a vietii noastre si a vietii sale cu o onestitate cruda si, de multe ori, dureroasa. Impartasindu-si experientele de viata, ne-a oferit tuturor un plan nu numai despre cum sa ne ridicam, ci si cum sa excelam in fata unor situatii coplesitoare si sa «ramanem puternici» in acest proces.“ JACQUELINE GARDNER, mama lui DAVID


Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

17. VIATA SECRETA A SECRETELOR de Michael Slepian 

categoria: Adulti - Non Fictiune, Psihologie, reducere 45%, doar 32,99 lei 

 

Gandeste-te la un secret pe care il pastrezi fata de altii. Nu ar trebui sa iti ia mult: behavioristul Michael Slepian a descoperit ca, in medie, avem 13 secrete in orice moment al vietii noastre. Cercetarile lui implicand mai mult de 50 000 de participanti din toata lumea ne arata ca secretele cele mai intalnite implica minciuni pe care le-am spus, ambitii, adictii, probleme de sanatate mintala, relatii ascunse si probleme financiare.

Secretele ne pot impovara. Totusi povara, ne spune Slepian, este rareori provocata de actul in sine de a pastra secretul. Mai degraba, greutatea secretelor vine din faptul de a le duce singuri, fara sprijinul celorlalti. Fie ca suntem motivati de protejarea reputatiei noastre, a unei relatii, a sentimentelor unei persoane iubite sau de vreun tel personal sau profesional, un lucru este clar: ascunderea unei parti a universului nostru interior duce adesea la singuratate si izolare. Dar Viata secreta a secretelor ne arata ca nu trebuie sa fie neaparat astfel.

Plina de amanunte proaspete despre unul dintre cele mai intalnite – si, cu toate acestea, cel mai putin intelese – aspecte ale comportamen tului uman, Viata secreta a secretelor arunca o noua lumina fascinanta asupra unor intrebari precum: la ce varsta dezvolta copiii capacitatea cognitiva de a pastra secrete? Toate secretele necesita aceeasi povara mentala? Cum ne putem reconcilia secretele cu dorintele firesti de a relationa, de a ne conecta si de a ne face cunoscuti? Cand ar trebui sa ne marturisim secretele? Care sunt caracteristicile confidentului ideal? Pastrarea unui anumit tip de secrete poate intr-adevar sa ne creasca starea de bine? 

Avand la baza peste un deceniu de cercetari originale, Viata secreta a secretelor dezvaluie modalitatile surprinzatoare prin care secretele ne domina viata si ne ofera strategii bazate pe stiinta prin care sa ne fie mai usor sa traim cu ele. Rezultatul este o fereastra rara spre mecanismele interne ale mintii, ale relatiilor si ale identitatii noastre

 

„Incitanta, informativa si precisa din punct de vedere stiintific – nonfictiune la cel mai inalt nivel.” ETHAN KROSS, autor al bestsellerului Cum sa vorbesti cu tine ca sa-ti fie bine

„Am adorat aceasta carte! Un pas important inainte in psihologie, Viata secreta a secretelor imbina cu gratie povesti palpitante cu stiinta solid fundamentata.” SONJA LYUBOMIRSKY, autoare a bestsellerului Cum sa fii fericit

„Aceasta carte minunata si fascinanta dezvaluie mecanismul psihologic ascuns al secretelor noastre.” DANIEL GILBERT, autor al bestsellerului Cum sa dai peste fericire

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

18. CURAJUL DE A NU FI PE PLACUL CELORLALTI de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga 

categoria: Adulti - Non Fictiune, Dezvoltare Personala

colectia Introspectiv, reducere 55%, doar 22,5 lei 

 

Pornind de la teoriile lui Alfred Adler, una dintre figurile marcante ale psihologiei secolului XX, cartea, construita sub forma dialogului socratic, ne arata ca fiecare dintre noi isi poate controla propria viata, fara a se lasa influentat de traumele trecutului sau de indoielile si asteptarile celor din jur. Acest mod de gandire profund eliberatoare, sustine psihologia adleriana, ne ajuta sa ne dezvoltam curajul de a ne schimba si sa renuntam la limitarile impuse atat de noi insine, cat si de cei din jurul nostru. O carte care ne va schimba viata si ne va ajuta sa ne eliberam mintea de ganduri si atitudini negative, facand in acelasi timp o schimbare durabila, sa atingem fericirea adevarata si sa avem succes in orice domeniu al vietii noastre.


Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

19. CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON de George S. Clason 

categoria: Adulti - Non Fictiune, Dezvoltare Personala

colectia Introspectiv, reducere 60%, doar 20 lei

 

Publicata pentru prima data in 1926, cartea de fata a schimbat modul in care milioane de oameni gandesc despre bani. La aproape 100 de ani de la prima editie, este la fel de relevanta ca intotdeauna!

Cele 7 parabole a caror actiune se petrece in Babilon – orasul cel mai bogat din lumea antica, ai carui locuitori pretuiau banii si urmau principii economice rationale – ne dezvaluie secretele universale ale succesului financiar: cum sa strangem bani, cum sa controlam cheltuielile si sa ne gestionam bunurile pentru a le inmulti, cum sa ne satisfacem dorintele, dar sa obtinem independenta si succesul la care altii doar viseaza. Si multe altele!

Un bestseller clasic pentru vremurile de azi si un excelent ghid de educatie financiara!

 

„Sunt un fan infocat al simplitatii sfaturilor din aceasta carte. Inlaturand misterul si confuzia care invaluie in general banii, George Clason face ca siguranta financiara sa ne fie accesibila tuturor.” Suze Orman, consultant financiar si personalitate media

„Ce-ar putea sa-i invete pe investitorii moderni o carte despre finante scrisa in anii ’20 ai secolului trecut? Destul de multe, daca ne referim la minunatele pilde ale lui George Clason, in care sunt explicate fundamentele economiei.” Los Angeles Times

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

Din categoria Titluri cu pret maxim 10 lei 

 

20. CUPLUL PERFECT de Erin Hilderbrand 

categoria: Adulti - Fictiune, Romance

colectia: Lira, reducere 90%, doar 2.49 lei 

Pe insula Nantucket, faimoasa statiune americana, vara este sinonima cu sezonul nuntilor, iar cununia Otis–Winbury se prefigureaza ca un eveniment monden de zile mari: parintii extrem de bogati ai mirelui nu s-au dat in laturi de la nici o cheltuiala pentru sarbatorirea fericirii fiului lor, intr-o ceremonie care urmeaza sa aiba loc pe proprietatea lor de la malul oceanului.

Si totusi, aceasta nunta devine celebra dintr-un motiv tragic: cu doar cateva ore inainte de ceremonie, mireasa descopera in valuri cadavrul celei mai bune prietene, Merritt Monaco, domnisoara de onoare. Dintr-odata, toti membrii familiei devin suspecti si secretele ies la iveala, unul cate unul. Pe masura ce politistii interogheaza personajele implicate, se dovedeste ca nuntile sunt adevarate campuri minate si ca nici un cuplu nu e perfect. In acelasi timp insa, dragostea se infatiseaza aidoma oamenilor: imperfecta, supusa greselii, dar totodata, plina de iertare si de acceptare.

 

„Un roman fantastic si inteligent, care ii va tine in tensiune pe cititori pana la final. Cartile lui Elin Hilderbrand devin tot mai interesante si mai palpitante!“ BOOKREPORTER

 

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

 

21. VERISOARA MEA RACHEL de Daphne du Maurier 

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv

colectia: Buzz Books, reducere 80%, doar 9.98 lei 

 

Orfan de la o varsta frageda, Philip Ashley este crescut de varul sau mai mare, Ambrose. Burlac declarat, Ambrose este incantat sa-l faca pe Philip mostenitorul sau, stiind ca va pretui si va avea grija de frumoasa lui mosie din Cornwall. Dar lumea lui Philip este zdruncinata cand Ambrose pleaca intr-o calatorie la Florenta, se indragosteste, se casatoreste si apoi moare brusc, in circumstante suspecte. Iar ultimele scrisori pe care Philip le primeste de la varul sau sugereaza ca dragostea lui s-a transformat in paranoia si frica.

In scurt timp, noua vaduva – verisoara lui Philip, Rachel – soseste in Anglia. In ciuda propriilor indoieli, Philip este atras de aceasta femeie frumoasa si misterioasa. Dar ar putea fi oare Rachel, care pare sa impartaseasca cu adevarat durerea lui Philip, atat de cruda pe cat isi imagineaza el? Ar fi putut ea provoca moartea lui Ambrose? Sau este femeia amabila si pasionala de care Ambrose s-a indragostit? Philip se straduieste sa inteleaga intentiile lui Rachel, stiind ca nu doar soarta mosiei lui Ambrose, ci si viitorul si sanatatea sa sunt in joc.

Daphne du Maurier, autoarea bestsellerului Rebecca, scrie un roman gotic clasic, plin de atmosfera si incertitudini, o carte frumoasa, misterioasa si stranie.

 

„Du Maurier este o povestitoare al carei singur scop este sa vrajeasca si sa pacaleasca. Iar in Verisoara mea Rachel, la fel ca in Rebecca, le face pe amandoua.“ The New York Times

 

„Nici un alt scriitor de succes nu a sfidat atat de triumfator clasificarea... Ea a atins toate criteriile discutabile ale fictiunii populare si totusi a indeplinit cerintele exacte ale «literaturii reale», lucru pe care foarte putini romancieri il fac vreodata.“ Margaret Forster

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.    

 

Din categoria Titluri cu pret maxim 20 lei 

 

22. DUMINICILE IUBIRILOR PIERDUTE de Valerie Perrin 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Moderna

colectia: Folio, reducere 65%, doar 17.5 lei 

 

 

Necunoscandu-si propria poveste, Justine, in varsta de 21 de ani, este fascinata de povestea lui Hélène, o rezidenta de aproape o suta de ani a azilului de batrani unde lucreaza ca infirmiera medicala. Viata ei este un roman: intalnirea cu Lucien in 1933, dragostea lor, razboiul, evreul Simon ascuns in pivnita, tradarea, Gestapo-ul, deportarea... Treptat, Justine ii smulge batranei secrete grele si ajunge sa le confrunte pe cele ale propriei familii.

Deopotriva amuzant si melancolic, Duminicile iubirilor pierdute este un roman al trecutului, al prezentului si al iubirilor nerecunoscute.

 

„Un roman frumos despre amintiri si mosteniri, evidentiat de o scriitura sensibila.“ L’Express

„O eroina originala si simpatica, un univers surprinzator, o povestitoare foarte talentata.“ Elle

 

„Ma numesc Justine Neige. Am douazeci si unu de ani. De trei ani lucrez la caminul de batrani La Hortensii. Sunt infirmiera. De obicei, caminele de batrani poarta nume de copaci, precum La Tei sau La Castani. Dar al meu a fost construit pe niste tufe de hortensii. Asa ca nimeni nu a mai cautat nume de arbori, chiar daca intreaga cladire se afla la marginea padurii.

Doua lucruri imi plac in viata: muzica si oamenii de varsta a treia. Sambata, cam o data la trei saptamani, dansez la clubul Paradis, aflat la treizeci de kilometri de Hortensii. Clubul este un fel de cub din beton armat plantat in mijlocul unei campii, cu o parcare improvizata unde fac cateodata schimb de saruturi frantuzesti cu baietii, pe la ora cinci dimineata.

Ii iubesc, desigur, si pe fratele meu Jules (de fapt, este varul meu), si pe bunicii din partea tatalui meu decedat. Jules este singurul tanar din casa unde mi-am petrecut copilaria. Am crescut cu persoane de varsta a treia prin preajma.

Am sarit peste o generatie.

Viata mea se imparte in trei: am grija de batrani ziua, ii ascult noaptea si dansez sambata, ca sa imi redobandesc linistea sufleteasca pierduta in anul 1996, din cauza varstei a doua.“ Duminicile iubirilor pierdute, Valérie Perrin

 

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.  

 

23. CASA DE STICLA de Eve Chase 

categoria: Adulti - Fictiune, Thriller, Suspans & Detectiv

colectia: Buzz Books, reducere 75%, doar 15 lei 

Un bebelus este abandonat in padurea straveche de la Foxcote, dar este gasit si salvat de locuitorii conacului, refugiati in peisajul rural in urma unui incendiu care le-a distrus casa din Londra. Fetita aduce multa bucurie in familia coplesita de tristete si de tulburare. De teama ca autoritatile le-ar putea lua copilul, bona si membrii familiei pastreaza cu strasnicie secretul. Pentru un timp, traiesc cu totii izolati intr-o lume idilica, scaldata in razele soarelui furisate printre copaci, o lume unde regulile normale ale societatii nu se aplica. Dar nenorocirea nu poate fi tinuta multa vreme la distanta. Dupa cateva zile, un cadavru este gasit in padure, iar scandalul explodeaza.

Zeci de ani mai tarziu, o femeie care se confrunta cu propriile intrebari despre trecut este fortata sa caute raspunsuri. Depasindu-si temerile cu privire la ce ar putea sa afle, ea decide sa descopere cu orice pret adevarul. Casa de sticla este un roman de familie, un roman despre dragostea materna, despre apartenenta si prevalenta legaturilor sufletesti in fata celor biologice.

 

„Un roman plin de mister, captivant, frumos scris, cu un bogat simt al atmosferei locale, cu o galerie de personaje memorabile si o multime de secrete adanci si intunecate.“ KATE MORTON

„Eve Chase este o scriitoare extraordinara, iar Casa de sticla este, fara discutie, cea mai buna carte a ei de pana acum. Nimeni nu creeaza familii atat de complexe, de adorabile si de profund convingatoare ca Chase. In plus, este o maestra a naratiunii pe doua planuri temporale.“ LISA JEWELL

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

24. SCRISOAREA DE DRAGOSTE de Lucinda Riley 

categoria: Adulti - Fictiune, Literatura Pentru Femei

colectia: Blue Moon, reducere 70%, doar 18 lei

 

Secrete bine pastrate, un joc periculos...

1995, Londra. Cand Sir James Harrison, unul dintre cei mai mari actori ai generatiei sale, se stinge din viata la varsta de 95 de ani, lasa in urma nu doar o familie distrusa, ci si un secret atat de socant, atat de devastator, incat ar putea zgudui establishmentul englezesc pana la temelii. Joanna Haslam este o tanara jurnalista ambitioasa, trimisa sa faca un reportaj la funeraliile legendarului actor, unde sunt prezente toate celebritatile. Dar, sub toata aparenta sclipitoare, Joanna descopera un secret intunecat: existenta unei scrisori pe care James Harrison a lasat-o in urma, al carei continut alte persoane au incercat cu disperare sa-l ascunda timp de peste 70 de ani. Pe masura ce desprinde valul de minciuni care invaluie secretul, Joanna isi da seama ca exista unele forte care se straduiesc sa o impiedice sa descopere adevarul. Si nu se vor opri de la nimic pentru a ajunge la scrisoare inaintea ei.

 

Calatoriti in timp in Londra anilor 1990, descoperind secretele bine pastrate ale societatii elegante din Anglia. O evadare perfecta, cu rasturnari de situatie din belsug. Best Magazine

Foloseste CashClub pentru a obtine 8% bani inapoi. Puteti cumpara aceasta carte de aici.   

Nu uita sa folosesti la fiecare cumparatura CashClub, pentru a beneficia de cashback-ul crescut de pana la 8% la orice carte, de coduri de reucere exclusive si de alte cadouri. 

Campania Litera este valabila in perioada 17-26 mai, in limita stocurilor de carti disponibile. 

Va dorim pofta mare la citit!