Termeni și condiții

BINE AŢI VENIT!

Suntem bucuroşi că ne vizitaţi şi că vă putem fi de folos

Prezentele termeni şi condiţii prevăd condiţiile în care se poate realiza accesul la site şi conţinutul acestuia, precum şi metodele şi condiţiile de folosire ale CashClub unde veti gasi cele mai convenabile bonusuri posibile pentru achizițiile dumneavoastră online.

Bonusurile acumulate de dumneavoastră sunt aprobate de îndată ce magazinul online a aprobat și a acceptat achiziția dumneavoastră. În cazul în care returnați produsele sau anulați comanda, bonusurile nu se vor mai acorda. De asemenea, pe perioade limitate de timp unele magazine online pot acorda comisioane diferite fata de cele pe care le acorda in mod normal. La evenimente de genul Black Friday care includ deja reduceri, comisioanele pot fi schimbate fara notificare prealabila.

Plata bonusurilor se face direct în contul dumneavoastră bancar când ați atins limita minima de retragere a bonusurilor de 30 RON si dupa ce solicitati acest lucru prin intermediul platformei.

1. Introducere

Acest document este un acord legal care determină drepturile și obligațiile dumneavoastră în calitate de utilizator, drepturile și obligațiile companiei Van Consulting Services (denumită „noi” sau „CashClub”) asociate cu acest site și cu serviciile pe care le oferim („Serviciul CashClub”). Inainte de înregistrarea pe CashClub este necesar ca să citiți în întregime prezentul acord. Prin înregistrarea pe CashClub acceptați să încheiați un acord cu noi în termenii și condițiile acestuia. Ocazional, acest acord poate fi modificat în conformitate cu punctul 16 de mai jos. Toate persoanele care se înregistrează pe CashClub, vor crea simultan „Un cont” și vor primi statutul de „Utilizator”.

2. Serviciul CashClub

Serviciul CashClub permite „Utilizatorilor” să primească un bonus (în limba engleză „cashback”) din suma cheltuită pentru achiziționarea unui produs sau serviciu în magazinul online (denumit și „Vânzător”) înregistrat în catalogul CashClub, sub formă de procent. O conditie obligatorie pentru ca Utilizatorul să primească bonusul din partea magazinului online („Vânzătorului”), este ca magazinul online să confirme că achiziția online a Utilizatorului este reală, finalizată cu succes și este „un eveniment înregistrat”. Procesul unei tranzacții finalizate poate fi acela prin care Utilizatorul a achitat comanda, a primit-o și nu a returnat-o Vânzătorului în timpul perioadei de retur. Procesul de plată a bonusurilor este foarte scurt uneori, însă de cele mai multe ori magazinele online plătesc bonusurile după încheierea perioadei de returnare a produselor pe care Utilizatorul le-a achiziționat, ce poate dura până la 30 de zile. Magazinul online trebuie să plătească apoi în întregime CashClub comisionul (bonusul) pentru tranzacția finalizata, pentru ca la rândul său CashClub să poată plăti Utilizatorilor bonusurile pentru cumpărăturile lor.

Astfel, în cazul în care magazinul online nu ne oferă informații cu privire la achizițiile dumneavoastră, nu ne asumăm răspunderea pentru imposibilitatea de a plăti bonusurile acestora.

Definiție: Bonus (Cashback) este suma de bani pe care Utilizatorul o primește după confirmarea achiziției de către Vânzător ca fiind legitimă, completă și o finalizata în conformitate cu termenii acestui acord.

Definiție: Eveniment înregistrat este o achiziție care se realizează corect prin intermediul site-ului CashClub și care a fost confirmată de magazinul online partener. Chiar dacă statusul acestui eveniment apare ca înregistrat, acest lucru nu garantează că magazinul online va plăti bonusul către CashClub.

3. Contul utilizatorului

Trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a obține un cont de utilizator. De asemenea, o persoană poate avea doar un singur cont de utilizator pe site-ul CashClub. Informațiile cu caracter personal pe care trebuie să le furnizați in momentul înregistrării pe CashClub trebuie sa fie reale și actualizate. In acelasi timp, pentru a se putea transfera bonusul în contul dumneavoastră bancar, trebuie să specificați detaliile contului dumneavoastră și să respectați următoarele cerințe:

 • 1. trebuie să dețineți dreptul deplin la utilizarea contului bancar în momentul dat
 • 2. trebuie să confirmați că doriți să primiți bonusul în același cont bancar. Trebuie să furnizați aceste informații în timp necesar și să mențineți actualizate datele din contul dumneavoastră CashClub.

4. Bonus

După îndeplinirea tuturor cerințelor de catre Utilizator iar noi am primit de la Vânzător suma de bani corespunzătoare bonusului, noi vom plăti bonusul Utilizatorului în contul bancar specificat de acesta. Valoarea bonusului se calculează din valoarea cumpărăturii, fără a fi luate în considerare TVA, taxe de transport sau alte taxe. CashClub își rezervă dreptul de a decide ce procent din suma primită de la Vânzător va acorda Utilizatorului. Bonusul (cashback-ul) aparține în totalitate CashClub, iar Utilizatorul nu are drepturi asupra lui până când bonusul nu a fost plătit în contul bancar al Utilizatorului. Ne rezervăm dreptul de a solicita de la bancă suma transferată Utilizatorului în cazul în care Utilizatorul a încălcat termenii acestui contract de utilizare.

Există mai multe situații în care Vânzătorul poate constata că nu au fost îndeplinite în mod corespunzător condițiile tranzacției/achiziției și, astfel, plata bonusurilor nu se va efectua. Există de asemenea diferite situații în care bonusul nu este plătit Utilizatorului iar acesta rămâne la dispoziția CashClub:

 • 1. Dacă Utilizatorul face o achiziție prin CashClub fără a efectua autentificarea pe site (adică, fără a introduce numele de utilizator și parola)
 • 2. Achiziția în urma căreia s-a primit un bonus (cashback) a fost anulată după ce a fost efectuată (în limitele dreptului de returnare a anumitor achiziții
 • 3. Bonusul (cashback-ul) aparține unui cont care:
 • 3. a fost dezactivat în conformitate cu punctul 8 din prezentul acord;
 • 5. a încercat să fraudeze sau să încalce prezentul acord sub orice formă;
 • 6. a fost utilizat sau este utilizat în continuare pentru a face achiziții în numele unei alte persoane sau în interesele altei personae;
 • 7. nu a mai fost folosit de mai mult de 12 luni.

5. Proprietate intelectuală

Prin abonarea la serviciul CashClub și introducerea datelor personale și a altor informații, Utilizatorul este de acord cu următoarele condiții:

 • 1. Utilizatorul ne oferă o licență non-exclusivă (inclusiv dreptul de a distribui sub-licențe), de a utiliza, copia și distribui aceste informații prin CashClub dar și alte servicii interactive pe care noi sau persoanele de sub-licența noastră le folosesc pentru a oferi serviciul CashClub;
 • 2. Utilizatorul acordă altor utilizatori (prin noi, în baza licenței de mai sus) dreptul personal, netransferabil și non-exclusiv de a vedea anumite informații.Sunteți de acord și ați înțeles că site-ul, mărcile comerciale și alte posibile drepturi de proprietate intelectuală legate de serviciul CashClub (inclusiv materialele la producția cărora au contribuit utilizatorii și magazinele online partenere) aparțin în totalitate CashClub sau sunt sub licența CashClub. Astfel că, nimeni nu are dreptul de a copia, distribui, afișa public sau dezvolta un serviciu derivat de la site-ul CashClub cu excepția cazurilor în care ați primit de la noi în scris dreptul expres de a face acest lucru.

Sunteți de acord și ați înțeles că site-ul, mărcile comerciale și alte posibile drepturi de proprietate intelectuală legate de serviciul CashClub (inclusiv materialele la producția cărora au contribuit utilizatorii și magazinele online partenere) aparțin în totalitate CashClub sau sunt sub licența CashClub. Astfel că, nimeni nu are dreptul de a copia, distribui, afișa public sau dezvolta un serviciu derivat de la site-ul CashClub cu excepția cazurilor în care ați primit de la noi în scris dreptul expres de a face acest lucru.

6. Politica de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate este parte a prezentului acord, și prin încheierea acestui acord cu noi sunteți de acord cu metodele noastre de stocare a datelor dumneavoastră personale, în conformitate cu politica de confidențialitate. Acordăm o atenție deosebită în ceea ce privește protejarea datelor tale personale. De aceea, alegem să îți respectăm intimitatea și ne dorim să ai aceeași încredere în noi în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal. Alegem să te informăm întotdeauna despre motivele pentru care avem nevoie de datele tale și despre perioada de timp pentru care le păstrăm. Astfel, ai posibilitatea de a decide în ce scopuri vom avea permisiunea să îți utilizăm datele. Pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate, informațiile ne sunt întotdeauna transmise în formă criptată.

7. Rolul nostru

CashClub nu are niciun fel de relații comerciale cu Vânzătorii: nu este nici vânzător, nici furnizor de bunuri și servicii pe care magazinele online le oferă. Prin urmare, nu ne asumăm nicio obligație legală care se referă la produsele și serviciile oferite de Vânzători (magazinele online partenere).

În baza celor de mai sus, nu putem influența și nu se asumăm răspunderea pentru:

 • 1. calitatea, siguranța sau autenticitatea produselor și serviciilor oferite de Vânzători;
 • 2. incapacitatea de livrare a produselor și a serviciilor pe care Vânzâtorii le oferă. În măsura permisă de lege, Utilizatorii sunt obligați să ne elibereze pe noi, angajații noștri și alti potențiali parteneri ai noștri de răspunderea pe care o însoțește orice tranzacție cu magazinele online partenere, inclusiv (fără limitări) toate reclamațiile și plângerile legate de realizarea sau nerealizarea tranzacțiilor cu Vânzătorii dar și furnizarea de bunuri și servicii, livrarea lor sau orice altă activitate legată de tranzacția în cauză cu magazinele online partenere.

8. Încălcarea termenilor acordului

Noi (CashClub) ne rezervăm dreptul de a suspenda sau refuza accesul unui Utilizator la serviciul CashClub, dacă în urma verificărilor pe care le facem, descoperim că Utilizatorul a încălcat prevederile prezentului acord. Contul de Utilizator poate fi folosit pentru a face cumpărături online doar în nume propriu și niciodată în interesul altor persoane sau în numele altor persoane. Utilizatorii nu pot întreprinde niciun fel de tranzacții cu magazinele online partenere CashClub în vederea obținerii bonusului dacă: a) aceștia furnizează date cu caracter personal ale altor persoane și utilizează metode de plată care nu le aparțin; b) înșeală sau exploatează în mod nejustificat oferta Vânzătorului; c) încalcă termenii și condițiile prezentului acord și a normelor stabilite de CashClub și de magazinele online partenere.

Fiecare Utilizator este obligat să se asigure că informațiile din contul său CashClub:

 • 1. nu sunt deranjante, ofensive, defăimătoare sau amenințătoare;
 • 2 nu intenționează să provoace vătămare, iritare sau orice altă îngrijorare unei alte persoane;
 • 3. nu conțin viruși, viruși macro sau alte programe concepute să întrerupă, interfereze sau perturbe funcționarea normală a unui computer sau să stocheze în secret, fără autorizație, orice fel de date de natură personală.
 • 4. nu încalcă legea aplicabilă (inclusiv legea privind protecția consumatorilor, concurența neloială, discriminare, drepturile de autor, mărcile comerciale și de confidențialitate, marketingul fals, dispozițiile legale privind vânzarea la distanță).
 • 5. nu încalcă drepturile unei persoane sau a unei entități (inclusiv orice drepturi de confidențialitate).
 • 6. conținutul feedback-ului către magazinele online partenere este corect și precis;
 • 7. nu promovează niciun bun sau serviciu.

9. Relațiile cu terții

Dacă primim informații despre materiale false sau ilegale legate de contul dumneavoastră sau de numele dumneavoastră de utilizator, veți fi de acord să:

 • 1. nu sunt deranjante, ofensive, defăimătoare sau amenințătoare;
 • 2. vă angajați că veți răspunde clar și precis la mesaj în termen de o săptămână, dacă decidem să vă punem în legătură cu persoana de la care am primit informațiile respective.

10. Operațiile serviciului CashClub

Ne rezervăm întodeauna dreptul de a elimina, modifica și edita părți ale serviciului CashClub. Acest lucru poate apărea din motive legale legate de probleme de siguranță, probleme tehnice sau comerciale. Încercăm, dar nu promitem sau garantăm că vom trimite o notificare cu 30 de zile înainte de a lua o astfel de măsură. Excepții sunt situațiile în care măsuri anterioare sunt necesare din motive de siguranță sau din cauza dificultăților tehnice care ar avea un impact negativ asupra serviciului CashClub. Serviciul CashClub poate fi, de asemenea, indisponibil din când în când neputând fi folosit din cauza unor probleme tehnice ale site-ului sau ale internetului, în general. Totuși, încercăm să rezolvăm aceste dificultăți într-un timp cât mai scurt. Cu toate acestea, vă rugăm să luați în considerare faptul că nu putem garanta disponibilitatea continuă a seviciului CashClub și nici accesul la orice conținut afișat de acesta.

În ciuda celor de mai sus, încercăm să ne asigurăm că momentele când serviciul CashClub nu este disponibil și timpul în care vă informăm de acest lucru sunt reduse la minimum. Din motive de siguranță sau alte motive, vă putem solicita să vă schimbați parola sau alte informații necesare atunci când vă conectați în contul CashClub. Cu toate acestea, nu vă vom solicita niciodată parola prin e-mail, telefon sau orice alt mod. Sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențială a parolei și a tuturor celorlalte informații de autentificare.

11. Responsabilități

 • 1. Scopul nostru este de a furniza seviciul CashClub în cel mai bun mod posibil, în scopul îndeplinirii funcției serviciului CashClub, dar nu putem garanta că serviciul CashClub vă îndeplinește așteptările și cerințele.
 • 2. CashClub este răspunzător numai pentru cerințele specificate în prezentul acord, dar nu are alt angajament, obligație sau răspundere contractuală legate de daune (precum neglijență, încălcarea unor obligații legale sau orice alte daune).
 • 3. CashClub nu este răspunzator pentru vătămări corporale sau deces care sunt rezultatul neglijenței noastre
 • 4. Luând întodeauna în considerare limitările secțiunii 6 de mai jos, CashClub va fi răspunzător doar pentru pierderile sau pagubele directe contractuale, cererile de despăgubire (inclusiv neglijență, încălcare a unei obligații legale sau orice altă daună) doar în cazul în care acestea sunt rezultatul acțiunilor sau lipsei de acțiune a CashClub, angajaților și subcontractorilor săi. Răspunderea CashClub începe din prima zi în care dumneavoastră v-ați creat un cont de utilizator, și aceasta este limitată pentru o perioadă de 12 luni la suma de bani pe care CashClub vă datorează sub formă de bonus.
 • 5. Nu vom fi răspunzători contractual în fața dumneavoastră sau a altei persoane legale pentru niciun tip de vătămare (inclusiv neglijență, încălcare a unei obligații legale sau orice alt prejudiciu) sau pentru situații precum:
 • 6. pierderi de venit, pierderi de economii sau scăderea profitului afacerii
 • 7. orice daune, costuri sau cereri de despăgubiri directe sau indirecte, chiar dacă acestea sunt rezultatul nerealizării serviciului CashClub sau furnizarea acestuia cu întârziere sau nerespectarea prezentului acord.
 • 8. în plus față de ceea ce s-a specificat în mod clar în prezentul acord, toate propunerile, garanțiile, termenii și reglementările (atât explicite cât și implicite care derivă din lege) sunt excluse din prezentul acord, cu excepția cauzelor de fraudă când legea nu permite o astfel de excludere.
 • 9. din motive de claritate, CashClub nu va fi răspunzător față de dumneavoastră sau oricare altă persoană pentru conținutul pe care ceilalți utilizatori l-au produs despre tranzacțiile în magazinele online partenere.
 • 10. termenii acestei secțiuni 12 rămân în vigoare, chiar dacă prezentul acord se va încheia.

12. Despăgubiri

Veți despăgubi CashClub pentru toate obligațiile, cererile de compensare sau orice alte costuri care pot fi cauzate sau legate de: a) orice încălcare a prezentului contract de către dumneavoastră sau b) orice tranzacție cu un magazin online partener.

13. Transfer

Ne rezervăm dreptul unilateral de a transfera parțial sau integral prezentul contract către o terță parte în vederea impunerii sau atribuirii unui subcontractor toate sau unele din drepturile și obligațiile prezentului contract. De asemenea, putem să transferăm acest acord astfel încât garanțiile oferite dumneavoastră în temeiul acestui acord să poată fi reduse. Nu aveți dreptul să transferați drepturile și obligațiile dumneavoastră către un subcontractor sau să încheiați prezentul acord fără acordul scris oferit în prealabil de CashClub.

14. Încheierea contractului

Utilizatorul poate înceta utilizarea serviciului CashClub în orice moment. CashClub poate rezilia, în orice moment, în mod unilateral prezentul contract în cazul în care constată că Utilizatorul acționează împotriva principiilor și intereselor CashClub. Încheierea contractului va intra în vigoare imediat și în acest caz, Utilizatorul va pierde toate bonusurile (cashback-urile) primite până în momentul de față din partea CashClub. În acest caz, CashClub va avea dreptul de a împiedica Utilizatorul să utilizeze serviciul CashClub în viitor.

15. Scopul contractului

Scopul acestui contract reflectă acordul dumneavoastră cu privire la serviciul CashClub. Credem că este corect și rezonabil. Acesta va înlocui toate acordurile și înțelegerile dumneavoastră anterioare în legătură cu serviciul CashClub, cu excepția cazurilor de fraudă pe care le-ați comis sau informațiilor incorecte pe care le-ați furnizat.

16. Revizuirea contractului

Ne rezervăm dreptul de a revizui prezentul acord din când în când și de a afișa o nouă versiune pe site-ul CashClub. După ce această nouă versiune este publicată pe site-ul nostru, noua versiune a termenilor și condițiilor va intra imediat în vigoare, și din acel moment relația dintre dumneavoastră și CashClub se va schimba astfel:

 • 1. Dacă oricare dintre modificările făcute acestui acord vă poate afecta în mod negativ, aveți la dispoziție trei zile calendaristice de la afișarea noii versiunii pentru a reacționa. Dacă nu sunteți de acord cu noile modificări ale contractului, trebuie să ne notificați acest lucru în cursul acestor trei zile calendaristice, și în consecință, trebuie să întrerupeți în întregime utilizarea serviciului CashClub.
 • 2. În cazul în care revizuirile nu privesc secțiunile operative ale prezentului acord sau nu vă afectează în mod negativ (inclusiv, fără limitări, modificările aduse informațiilor de contact sau secțiunile de editare deja incluse în acest acord); revizuirile intră întodeauna în vigoare imediat după ce noua versiune este adăugată pe site (sau ulterior după ce data a fost specificată în noua versiune a contractului).

17. General

În cazul în care o secțiune a prezentului acord nu este considerată valabilă din punct de vedere legal, prezentul acord va rămâne în vigoare și va fi aplicabil. Dumneavoastră, în calitate de Utilizator și noi, CashClub, suntem două entități independente, iar scopul acestui acord nu este de a avea o relație de parteneriat sau de angajat - angajator. Dacă într-o anumită situație, nu răspundem sau nu acționăm în vreun fel în ceea ce privește încălcarea contractului sau a anumitor părți ale acestuia, acest lucru nu exclude dreptul nostru de a acționa în consecință pe viitor.

18. Legea aplicabilă

 • 1. Acest acord și relația dintre dumneavoastră, în calitate de Utilizator și noi, CashClub vor fi supuse legilor din România.
 • 2. Atât dumneavoastră, Utilizator, cât și noi, CashClub, vom fi supuși autorității judiciare competente din România în ceea ce privește litigiile care decurg din prezentul acord.

19. Stocarea acestui contract

Nu arhivăm separat contracte individuale pe care utilizatorii le încheie atunci când se înregistrează pe CashClub. Puteți să îl vizualizați pe adresa www.cashclub.ro. Vă solicităm să faceți o copie permanentă a acestui acord, să îl printați și să salvați o copie în computerul dumneavoastră. Acordul există doar în limba română. Informații de contact Adresa la care ne puteți scrie pentru orice problemă pe care o aveți legată de contul dumneavoastră CashClub este afisata in cadrul sectiunii contact a site-ului www.cashclub.ro. Vă rugăm să rețineți că toate contactele (inclusiv notificările oficiale) care intră sub incidența acestui acord trebuie trimise și primite prin e-mail la aceasta adresa de e-mail. Noi vă vom trimite mesajul la adresa de e-mail pe care ați indicat-o când v-ați inregistrat ca utilizator sau pe care o specificați.

Informații de contact

Adresa la care ne puteți scrie pentru orice problemă pe care o aveți legată de contul dumneavoastră CashClub este afisata in cadrul sectiunii contact a site-ului www.cashclub.ro. Vă rugăm să rețineți că toate contactele (inclusiv notificările oficiale) care intră sub incidența acestui acord trebuie trimise și primite prin e-mail la aceasta adresa de e-mail. Noi vă vom trimite mesajul la adresa de e-mail pe care ați indicat-o când v-ați inregistrat ca utilizator sau pe care o specificați.