5 recomandari de cadouri de Paste pentru toata familia

5 recomandari de cadouri de Paste pentru toata familia

26.04.2024 | Coduri de reducere, Cadouri

Sarbatorile de Paste “bat” la usa, asa ca ne-am gandit sa facem o lista cu idei si sugestii de cadouri pentru fiecare membru al familiei, dar si pentru rude, prieteni si apropiati, in caz ca veti face vizite de Sarbatori si nu stiti ce sa daruiti. Si chiar daca darurile de Paste nu sunt neaparat o traditie pe care sa o faceti an de an, niciodata nu e prea tarziu, iar un cadou intotdeauna aduce un zambet pe buze, bucurie celor dragi si infrumuseteaza ziua oricui.

Iata 5 recomandari de cadouri de Paste pentru toata familia plus magazinele online de la care le poti lua, fara a mai pierde timp prin magazinele fizice, mai ales ca stim cu totii cat de importante sunt zilele libere de Sarbatori si ultimul lucru pe care ni-l dorim e sa ni-l petrecem ore in sir in magazine nestiind ce sa alegem si ce sa cumparam. 

De asemenea, daca veti cumpara prin CashClub, beneficiati la toate cumparaturile de Paste de cashback garantat la magazinele partenere, dar si de coduri de reducere, de cupoane de reducere exclusive si de alte oferte si promotii. 

Cadoul numarul 1: decoratiuni de Paste pentru casa de la Sinsay si de la Meli Melo 

Un cadou minunat, oricui l-ai oferi: bunicii, mamei, nasilor, rudelor sau prietenilor la care mergi in vizita. Decoratiunile intotdeauna sunt binevenite la casa omului, pentru ca infrumuseteaza interiorul, aducand o atmosfera tematica, iar de multe ori, in graba si forfota Sarbatorilor, uitam sa le acordam atentie, asa ca oricine s-au bucura de o coronita decorativa sau de un accesoriu sau ornament pentru mobilier / casa. 

Iata din cate optiuni poti alege! 

Aici gasiti coduri de reducere pentru cadouri de Paste pe Sinsay.

Aici poti vedea coduri de reducere pentru cadouri de Paste pe MeliMeloparis.

 

Cadoul numarul 2: un set de lenjerie de pat 

Desi poate parea ciudat sau prea intim acest cadou, credeti-ne pe cuvant ca este extrem de util si mai ales daca alegeti sa faceti cadou o lenjerie de pat hoteliera, cum sunt acestea de la Lenjeriipat-pucioasa care sunt fine, elegante si se potrivesc oricarui dormitor, nu veti da gres, daca mergeti in vizita la nasi, la rude sau la prieteni apropiati. 

Aici poti vedea coduri de reducere pentru cadouri de Paste la Lenjeriiledepat-pucioasa

Cadoul numarul 3: pentru mama, sora, matusa sau prietena cea mai buna poti alege o Ie nationala care imbina modernul cu traditionalul

Magazinul nostru partener Ie Nationala are niste modele de ii absolut superbe, iar un astfel de cadou e alegerea perfecta pentru o domnisoara sau o femeie speciala din viata ta. 


Aici gasesti coduri de reducere pentru cadouri de Paste la ii nationale pe IeNationala.

 

De asemenea, pe Magazintraditional.ro gasesti seturi de ii pentru toata familia.

 

 

Daca insa ti se pare ca nu stii daca ai nimeri un cadou potrivit cu o ie si iti este complicat sa afli marimea (desi majoritatea sunt universale), atunci poti incanta orice femeie cu un set de ingrijire personala de la brandul Rituals, pe care il poti achizitiona de aici

 

 

Pentru domni, recomandam o cutie de vin de la Mindblower.ro sau o Caseta cu accesorii de vin premium, pe care o poti gasi aici

 

Aici gasesti coduri de reducere pentru cadouri de Paste personalizate pe Mindblower.ro.

 

Cadoul numarul 4: un cos cu bunataturi de Paste personalizat chiar de tine 

Ce ai spune daca anul acesta ai personaliza chiar tu cosul de Paste si l-ai duce in dar celor dragi? 

Poti alege mai multe alimente, le poti lua in numar mai mare, astfel incat sa faci cate cosuri de Paste doresti si iata care sunt recomandarile noastre pentru un astfel de cos:

O punga de cafea pe care o poti achizitiona de pe Kfea.ro, o sticla de vin pe care o gasesti la promotie pe Bestvalue.ro, dulciuri sau cutii de bomboane de pe Bestvalue sau bunataturi sanatoasa de la Niavis de pe Vegis.ro sau poti pune chiar si o miere de Manuka de pe Manukashop.ro.

Cadoul numarul 5: cadoul pentru toti membrii familiei 

De la Empikfoto.ro puteti face cadou o amintire pe viata: o fotocarte cu cele mai frumoase fotografii. Este un cadou simbolic, care va aduce multa bucurie si de Paste este o ocazie speciala sa aveti astfel de cadouri din suflet. 

Aici gasiti coduri de reduceri la fotocartile de pe Empikfoto.ro.

 

Va dorim Sarbatori linistite si pline de frumos!