Despre magazin

Sinsay face parte dintr-un grup polonez de îmbrăcăminte care se ocupă cu designul, producția și distribuția de îmbrăcăminte. Compania are cinci mărci în portofoliu: Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay.

Sinsay este cel mai tânăr brand dintre cele cinci mărci cunoscute și operează cu succes pe piata de îmbrăcăminte. Colecțiile sunt dedicate tinerelor femei care caută inspirații de zi cu zi și ținute originale de petrecere și bărbaților care preferă un stil urban casual.

Grupul polonez este prezent pe piaţa locală din 2007, iar cel mai recent brand, Sinsay a fost lansat în 2013.

Sinsay răspunde nevoilor clienților săi oferind cele mai noi tendințe la prețuri atractive. Diversitatea colecției face posibilă asamblarea ținutelor la modă pentru fiecare ocazie. Creațiile vestimentare sunt o sursă de inspirație zilnică pentru adolescenți, fiind dedicate tinerelor, precum și bărbaților care preferă un stil urban casual.

Brandul oferă, de asemenea, articole vestimentare confortabile și funcționale pentru mamici, alături de produse și accesorii drăguțe pentru copii.

Din categoria îmbrăcăminte pentru femei puteți cumpăra geci şi paltoane, pulovere, blugi, hanorace, tricouri, pantaloni şi colanţi, rochii, cămăşi, bluze, jachete, fuste, salopete, pantaloni scurţi. Dacă sunteți în căutare de accesorii la modă, Sinsay vă oferă genți, încălţăminte, șepci şi pălării, eşarfe şi mănuşi, pijamale, lenjerie, șosete, portofele, bijuterii, curele, portfarduri, accesorii pentru păr, costume de baie. Pe site sunt prezentate colecții care v-ar putea interesa, cum sunt cele de sezon, de pildă colecția Autumn Winter sau altele precum Wonderful Time, Denim, Roomy Fit, Gym Hard, Romantic Ramble, Maternity sau colecția de îmbrăcăminte pentru casă.

În categoria îmbracăminte pentru barbati puteți alege jachete, pulovere, bluze, tricouri, blugi, pantaloni, cămăşi şi jachete, pantaloni scurţi. De asemenea găsiți accesorii diverse, precum încălţăminte şi papuci de casă, căciuli, fulare şi mănuşi, pijamale şi halate de baie, lenjerie, șosete, genţi şi rucsacuri, curele și șorturi de baie. Descoperiți colecții la modă precum cele de sezon Autumn Winter, Wonderful Time, Denim, SNSY Performance, Comfort Wear, Homewear.

Alături de articolele vestimentare și accesoriile pentru adolescenți, veți găsi articole destinate copiilor și bebelușilor. Oferta pentru copii include geci și paltoane, hanorace și pulovere, pantaloni și blugi, tricouri și bluze, rochii și fuste pentru diferite vârste. De asemenea puteți cumpăra pijamale și halate de baie, genți, rucsacuri și portofele, încălţăminte, eșarfe, șaluri și mănuși, lenjerie, şosete și ciorapi pentru copii, seturi pentru bebe sau multipack.

Dacă doriți sa decorați un loc nou ori să redecorați, în magazinul online Sinsay puteți cumpăra diverse articole de decor cum ar fi perne de pat şi perne decorative, pături, piese de mobilier, covoare sau diverse lămpi și instalații de lumini, lumânări, postere şi rame foto, ghivece pentru flori, dar și cutii pentru depozitare.

Oferta Sinsay este completată cu o linie de machiaj și îngrijirea unghiilor, articole pentru îngrijirea tenului, mâinilor și a corpului, parfumuri și accesorii. Explorați colecțiile de la Rose Moments, Unicorn Blush, Silver Glam, Pastel Splash sau Naturally. Produsele din magazinul online sunt inscripționate în mod specific. Website-ul include informații despre caracteristicile produselor, prețurile lor, materialele din care sunt confecționate și, cu aproximație, dacă acestea sunt disponibile în magazinele fizice.

Conditii cashback

Fiind un magazin ce face parte dintr-un grup din afara Romaniei, va rugam sa va asteptati la plati mai lente, deseori depasind 120 de zile de la data inregistrarii tranzactiei.

6% cashback standard.