Construieste-ti garderoba capsula perfecta pentru 2024 cu doar 15 piese vestimentare!

Construieste-ti garderoba capsula perfecta pentru 2024 cu doar 15 piese vestimentare!

26.05.2024 | Coduri de reducere, Lifestyle

Garderoba capsula se refera la acel concept de a avea cat mai putine articole vestimentare, dar care sa valorizeze o tinuta. “Conditia” este ca aceste cateva piese vestimentare sa fie unice, deosebite, si sa aiba o intrebuintare reala si utila. 

Daca va doriti sa aveti intotdeauna cateva piese vestimentare autentice, potrivite de purtat in aproape orice situatie si la orice eveniment, iata 15 articole vestimentare esentiale pentru o garderoba capsula de top in 2024, conform specialistilor in domeniul modei. 

 

Pe CashClub puteti alege colectii vestimentare de la zeci de magazine Fashion la moda, aici. De asemenea, pentru magazinele Fashion preferate, precum Fashion Days, About You, Answear, Sinsay, CCC, Modivo si multe altele, beneficiati de coduri si cupoane de reducere. 


 

Care sunt piesele vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta?

1. Camasa oversized

Camasa este printre putinele haine care pot exprima autoritate si rafinament intr-o clipa. Este cea mai de incredere dintre piesele esentiale ale garderobei. Sezonul acesta, totusi, veti descoperi ca siluetele standard au fost amplificate la proportii mai cool, mai relaxate. 

 

 

Vreau cod de reducere la Fashion Days.

Vreau cod de reducere la Sinsay.

Vreau cod de reducere la Answear.

Vreau cod de reducere la About You.

Vreau cod de reducere la CCC.

Vreau cod de reducere la Modivo

Vreau cod de reducere la Stradivarius

Vezi colectia de camasi oversized de pe Fashion Days aici

 

2. Pantalonii croiti

Gasiti perechea perfecta de pantaloni croiti si e garantat ca ii veti purta des. Nu numai ca croiala magulitoare si rafinamentul inerent sunt echivalente cu un impuls de incredere, dar sunt printre putinele piese care pot face tranzitia fara probleme intre situatii diferite (schimbati pur si simplu sandalele sau adidasii de zi cu o pereche de tocuri). Ii puteti purta cu un tricou alb impecabil si mocasini pentru un look smart-casual la sigur. 


 

Vezi colectia de pantaloni cu croi de pe Fashion Days aici

 

3. O geanta de umar clasica

Unele genti sunt create sa fie un fenomen pentru un sezon, dar daca explorati putin mai mult, veti descoperi o gama de piese incercate si testate care isi merita statutul; practicitatea lor de purtare de dimineata pana seara asigurandu-le un loc permanent in arsenalul de accesorii. Este imposibil sa dati gres cu geanta „Jackie” de la Gucci, care a debutat sub un alt nume in anii 1960 si a fost redenumita pentru a reflecta cat de des fosta Prima Doamna (si un adevarat simbol al modei), Jackie Kennedy, a fost vazuta cu una sub brat. Modelele semnatura din piele tesuta „intrecciato” de la Bottega Veneta si gentile de umar cu monograma de la Saint Laurent sunt de asemenea versatile pentru zi si noapte si vor ramane alaturi de voi pentru anii ce vor urma.


Vezi colectia de genti de umar clasice de pe Fashion Days aici

 

Vreau cod de reducere la Fashion Days.

Vreau cod de reducere la Sinsay.

Vreau cod de reducere la Answear.

Vreau cod de reducere la About You.

Vreau cod de reducere la CCC.

Vreau cod de reducere la Modivo

Vreau cod de reducere la Stradivarius

 

4. Sandale voluminoase

Asa cum au demonstrat prezentarile SS24, sandalele voluminoase si-au “scuturat” statutul de casual, ceea ce inseamna ca nu mai exista reguli cand vine vorba de ce puteti combina cu ele. In mod natural, sandalele din piele in nuante atemporale promit o durata maxima. 

 

 

Vezi colectia de sandale de pe Fashion Days aici

 

5. Un sacou sic

Iesind din sfera business / office, sacourile sunt atat printre cele mai cautate articole in care sa investiti acum, cat si un element esential al garderobei capsule. Uitati-va la Loewe pentru un sacou de in maro ciocolata, extrem de sic, care este atat relaxat, cat si rafinat, si combinati-l cu o vesta tonala, o fusta de matase si balerini. Combinati-l cu pantaloni albi asortati sau urmati prezentarea din Paris a lui McCartney, purtandu-l ca un costum cu o camasa transparenta.

 

 

Vezi colectia de sacouri de pe Fashion Days aici

 

6. Geanta tote multifunctionala

Indiferent daca mergeti la munca, la o sala de fitness sau intr-un weekend departe de casa, a avea o geanta pe care va puteti baza, suficient de mare pentru a tine toate lucrurile esentiale, va reduce povara oricarei liste de lucruri de purtat, lasandu-va mintea libera pentru a va gandi la elementele mai placute ale fiecarui outfit. Stilistii recomanda combinarea cu o rochie mini, asa cum ar fi facut regretata Jane Birkin la Festivalul de Film de la Cannes.

 

 

Vezi colectia de genti tote de pe Fashion Days aici

 

7. O rochie alba

Rochiile albe sunt adesea ignorate in favoarea omologului lor negru, dar ele sunt un adevarat stalp al dulapului datorita potentialului lor nesfarsit de styling.Le puteti combina chiar si cu sandale negre, mule sau loafers - si ocazional schimbati cureaua detasabila cu una din piele. 

 

 

 

Vezi colectia de rochii albe de pe Fashion Days aici

 

Vreau cod de reducere la Fashion Days.

Vreau cod de reducere la Sinsay.

Vreau cod de reducere la Answear.

Vreau cod de reducere la About You.

Vreau cod de reducere la CCC.

Vreau cod de reducere la Modivo

Vreau cod de reducere la Stradivarius

 

8. Un trench coat

Un trench coat este una dintre cele mai importante achizitii sezoniere pe care le veti face: alegeti corect si veti avea un aliat care va va purta prin multe sezoane cu stil. Reprezentand designul care a impresionat cand Gigi Hadid a deschis pasarela Les Sculptures de la Jacquemus, trench-ul „Bari” al marcii are umerii rotunjiti si maneci voluminoase. Aceasta piesa vestimentare se va potrivi peste orice, de la costume sic pana la rochii elegante de seara.

 

 

Vezi colectia de trenciuri de pe Fashion Days aici

 

9. Jeansi drepti

Considerati jeansii cu crac drept ca noua alegere standard pentru garderoba voastra capsula in 2024. Purtati-i cu o camasa alba cu nasturi si balerini - sau un tricou si un trench.


 

Vezi colectia de jeansi drepti de pe Fashion Days aici

 

10. Little black dress - Rochia neagra 

O rochie neagra este esentiala in garderoba pentru toata viata. Indiferent de silueta pe care o alegeti sau de materialul din care este fabricata, LBD (Little Black Dress) emana intotdeauna o eleganta care este un canvas perfect pentru a accesoriza. Acesta este articolul vestimentar pe care il puteti purta la evenimente cand nu aveti timp sa va planificati outfitul. 

 

 

Vezi colectia de Little black dress de pe Fashion Days aici

 

11. Loafers de lux

Loafers au acea combinatie minunata de practicitate si rafinament care ii face o piesa fundamentala adevarata. Sezonul acesta ofera un amestec larg de stiluri care raspunde tuturor gusturilor. Brandurile Jimmy Choo si Saint Laurent ofera o silueta cool si clasica. Purtati-i cu jeansi rulati sau pantaloni pentru a face cea mai buna impresie.

 

 

 

Vezi colectia de papuci loafer de pe Fashion Days aici

 

12. Un ceas atemporal

Un ceas emana incredere si este o investitie pe viata care va fi transmisa, sa speram, din generatie in generatie. Puteti alege dintr-o vasta colectie de modele si branduri, de aici. 


 

Aici puteti citi despre Ceasuri pentru barbati: cum aleg cadou un ceas pentru barbati? Ghid complet pentru alegerea celui mai bun ceas.

 

13. Sneakeri minimalisti

Tendintele in materie de sneakeri tind sa fie un indicator excelent al momentului stilului in care ne aflam si, in prezent, totul tine de siluete simple cu influente subtile din sportswear. Dintr-o perspectiva cromatica, off-white, mai degraba decat alb stralucitor, aceste stiluri cu aspect vintage sunt ideal de asociat cu jeansi casual si sepci, aducand o nota cool si urbana tinutelor supradimensionate. Acestia sunt inspirati de incaltarile de volei braziliene purtate in anii '70 si au potentialul de a deveni stilul pe care toata lumea il va purta.


 

Vezi colectia de sneakers minimalisti de pe Fashion Days aici

 

Vreau cod de reducere la Fashion Days.

Vreau cod de reducere la Sinsay.

Vreau cod de reducere la Answear.

Vreau cod de reducere la About You.

Vreau cod de reducere la CCC.

Vreau cod de reducere la Modivo

Vreau cod de reducere la Stradivarius

 

14. Ochelari de soare retro

Ochelarii de soare sunt o aditie esentiala pentru orice garderoba capsula. Ochelarii potriviti vor completa fiecare tinuta – si „potrivit” inseamna ca flateaza atat fata ta, cat si stilul personal. Ochelarii rectangulari inspirati din anii '60 arata fabulos pe fetele rotunde sau ovale.

 

 

Vezi colectia de ochelari de soare retro de pe Fashion Days aici

15. Bijuterii fine de zi cu zi

Asigurati-va ca nu neglijati detaliile mai fine cand va creati garderoba capsula. Desi relativ mici ca dimensiune, cerceii atragatori sau colierele stralucitoare pot avea un impact major – si pot duce instantaneu o tinuta obisnuita de la simplu la splendid. Un lant de aur elegant, de exemplu, va va fi de folos – si nu trebuie sa fie neaparat un colier. 

Vezi colectia de bijuterii de pe Fashion Days aici

Cum sa va asigurati ca piesele dumneavoastra vestimentare vor avea o durata de viata convenabila

Ingrijirea hainelor desi ocupa timp in activitati, se considera ca reduce semnificativ amprenta de carbon si apa a fiecarei piese. Bronwyn Seier, de la compania specializata in reparatii si modificari The Seam, ofera trei sfaturi pentru a ajuta la construirea longevitatii garderobei: 

 

1. Depozitati in siguranta

Depozitati hainele cu atentie intre purtari - hainele croite trebuie agatate pe un umeras suportiv; tricoturile trebuie asezate plat, pliate pe cusaturi daca este necesar. Evitati sa agatati articole care au fost taiate pe oblic, deoarece sunt susceptibile sa isi piarda forma. Intre anotimpuri, asigurati-va ca hainele dvs., in special fibrele naturale, sunt depozitate departe de lumina si umiditate in pungi ermetice pentru a le proteja impotriva moliilor.

 

2. Spalati corect

Temperatura de pe eticheta de ingrijire este maximul, nu recomandarea - 30 de grade ar trebui sa fie temperatura standard de spalare, economisind energie (pana la 40%, conform Energy Saving Trust din Regatul Unit), pentru a prelungi durata de viata a hainelor. Curatati imediat petele, apoi incercati sa va spalati hainele mai rar – periati, folositi role de scame, aburiti sau curatati pe zone pentru a reimprospata intre spalari. Congelarea este o metoda utila pentru a elimina mirosurile (si ucide larvele de molii).

 

3. Reparati rapid

Micile deteriorari in tricoturi sau rupturi in tesatura ar trebui reparate cat mai repede posibil, si cu siguranta inainte de a le re-purta sau spala, deoarece sunt susceptibile sa creasca. 

 

Unde gasesc magazine Fashion populare si in trend pentru 2024?

 

Va asteptam pe CashClub, cu zeci de magazine din domeniul modei. 

 

Vreau cod de reducere la Fashion Days.

Vreau cod de reducere la Sinsay.

Vreau cod de reducere la Answear.

Vreau cod de reducere la About You.

Vreau cod de reducere la CCC.

Vreau cod de reducere la Modivo

Vreau cod de reducere la Stradivarius