Cum sa te imbraci (cu bani putini) ca sa arati “scump”: coduri de reducere la Fashion Days si 15 sfaturi despre moda direct de la specialisti  coduri de reducere Fashiondays

Cum sa te imbraci (cu bani putini) ca sa arati “scump”: coduri de reducere la Fashion Days si 15 sfaturi despre moda direct de la specialisti

25.02.2024 | Coduri de reducere

Cand vine vorba de imbunatatirea aspectului, totul se rezuma la detalii

 

Estetica bogata  a unui outfit poate fi realizata cu ajutorul tesaturilor de calitate, potrivirii adecvate, modelelor subtile si chiar detaliilor fine, precum nasturii si cusaturile spune Alison Lumbatis, consilier de moda si CEO Outfit Formulas, un program de stil personal online. In plus, trebuie sa fii autentica in ceea ce priveste persoana ta, spune Katherine Miller, creatoarea blogului de moda pentru imbracaminte office - The Docket

Katherine ne recomanda sa ne imbracam intotdeauna in functie de formele corpului, in functie de culorile care ni se potrivesc si in functie de nivelul nostru de confort. Tot ea spune ca aceasta combinatie este cea mai importanta regula de stil. 

 

Trendurile se estompeaza, dar stilul ramane pentru totdeauna. Nu fiecare trend de moda ni se va potrivi sau va sta bine pe noi si asta e in regula. Atunci cand iti gasesti propriul stil, automat devii mai increzatoare si eleganta, si acest lucru poate fi obtinut si in baza unui buget redus

De unde pot achizitiona haine la un buget convenabil?

In portofoliul CashClub gasesti o mare diversitate de magazine in materie de incaltaminte. Poti vedea magazinele aici. 

De asemenea, la multe magazine de incaltaminte, veti gasi coduri si cupoane de reducere, care va pot folosi pentru a va achizitiona hainele dorite la un buget convenabil. Sa presupunem ca va intereseaza unul dintre cele mai mari magazine cu branduri de fashion - FashionDays.ro.

 

Cum gasesc coduri de reducere la Fashiondays?

CashClub a creat pentru tine o sectiune dedicata cu coduri de reducere doar de la Fashiondays. Aici vei gasi toate codurile de reducere la Fashiondays, cele active, dar si cele care au fost active pana de curand. In acest moment exista mai multe cupoane active:

  • Cod GENIUS: ofera 10% reducere la o selectie de produse, valabila doar pentru clientii Genius.

  • BIG SPRING ENERGY - vezi reducerile aici

De asemenea, pe site-ul Fashiondays.ro vei gasi cateodata coduri de reducere sau oferte promotionale. Le poti vedea aici.

 

Va recomandam sa urmariti din cand in cand si conturile social media Fashiondays, deoarece de multe ori magazinul anunta prin intermediul acestora coduri de reducere, in functie de campanii specifice: de Black Friday, sarbatori, Martisor, Ziua Femeii, 1 iunie etc.

Pentru a folosi un cod de reducere la Fashiondays, acesta trebuie aplicat cosului de cumparaturi inainte de a finaliza comanda. Introduceti codul de reducere in campul destinat intitulat  "Cod de reducere". Daca un cod de reducere este valid, atunci valoarea comenzii va fi redusa cu suma indicata de cod. Va recomandam sa aveti in vedere ca in general codurile de reducere au adesea termene limita si, prin urmare, pot fi valabile doar pentru anumite produse sau categorii de produse. In acest sens, este bine de verificat  termenele de valabilitate si condițiile de utilizare ale codurilor de reducere inainte de a le folosi.

Indiferent de bugetul pe care il aveti, sfaturile care urmeaza va pot ajuta sa va imbunatatiti garderoba pe termen lung. 

 

Cum ma pot imbraca astfel incat sa arat “scump”?

Nu e nevoie sa cheltuiti o avere pentru a avea o garderoba care arata scump. Mai important va fi intotdeauna tipul de imbracaminte pe care il veti achizitiona, adica in loc sa cheltuiti bani pe piese temporare, care nu vor fi mereu in trend, specialistii recomanda sa alegem sa investim intr-o garderoba - capsula, din piese de calitate, cu croi clasic, tipul acela de piese care vor rezista testului timpului, indiferent de generatie si deceniu. In aceasta categorie se incadreaza camasile albe clasice, croiul impecabil, sacoul bleumarin, rochia scurta neagra - cunoscuta little black drees. 

 

Iata care sunt cele mai bune 15 sfaturi de moda ale specialistilor in domeniu: 

 

1. Opteaza pentru un ouftfit monocrom 

 

Stilistii spun ca prima modalitate prin care putem arata mai scump este sa purtam aceeasi culoare din cap pana-n picioare. Atunci cand alegem o tinuta monocroma, se recomanda sa ne indreptam atentia spre tesaturi cu texturi in culori neutre si solide.  Negrul, bleumarinul, griul, albul si culoarea camel intr-o tinuta intreaga sunt culori care ne vor face sa aratam rafinat. 

 

Aici gasiti colectiile de sacouri camel pe Fashiondays.

Aici gasiti colectiile de sacouri albe pe Fashiondays.

Aici gasiti colectiile de sacouri gri pe Fashiondays.

 

2. Nu uita sa iti calci hainele intotdeauna - arata rafinat, elegant si scump!

Ca sa va fie mai usor, pastrati o parte a dulapului sau un set de umerase doar cu piese de imbracaminte calcate. O data pe saptamana, de exemplu duminica, planificati-va un timp pentru a calca aceste piese pentru a le avea pentru saptamana care va incepe. Incercati de cateva ori pana va intra in rutina acest obicei si va putem asigura ca nu va va parea rau, pentru ca arata mult mai bine sa aveti hainele calcate si o sa va fie mult mai usor in fiecare dimineata, inainte sa plecati la munca, sa aveti macar bluzele sau camasile calcate. 

In plus, hainele calcate intotdeauna vor face un outfit sa arate curat si impecabil. 

Aici gasiti colectiile Outlet Sale pe Fashiondays.

 

3. Gasiti-va un croitor bun unde sa va faceti hainele pe masura

Tot stilistii ne spun ca pentru ca o piesa vestimentara sa arate mai scump, trebuie sa ne vina foarte bine. Asa ca recomandarea ar fi ca pentru piesele principale din garderoba, sa le ducem la croitor astfel incat sa ne realizeze croiul pe masura potrivita. 

Aici poti vedea colectiile de piese vestimentare de pe Fashiondays. 

 

4. O piesa must in garderoba ta: sacoul negru 

Chiar si purtat peste un tricou alb, simplu, aceasta piesa vestimentara ar trebui sa nu lipseasca din garderoba unei femei, ne spun stilistii. Aici puteti vedea sacouri negre pe Fashiondays.ro.

 

5. Alege piese vestimentare de exterior clasice 

Nu vei da gres niciodata daca unei tinute ii asortezi o jacheta, un sacou, un palton sau un pardesiu in culori neutre, pentru ca aceste tipuri de piese vestimentare va ajuta de fapt la intregirea tinutei pe care o purtati. Aici gasiti colectiile de geci si jachete Fashiondays.

 

6. Inlocuiti nasturii care arata ieftin

De multe ori veti cumpara piese vestimentare interesante si captivante, insa vor avea mici defecte care le vor face sa arate ieftin. Un element care poate strica o piesa vestimentara sunt nasturii. De exemplu, puteti gasi un sacou la un pret foarte accesibil, dar nasturii il fac sa para mult mai ieftin. Stilistii ne recomanda sa schimbam nasturii, o putem face chiar noi, acasa, cu niste nasturi care sa aiba culoarea cat mai aproape de culoarea tesaturii piesei si automat va face ca aceasta sa para mai scumpa. Aici gasiti colectiile de pulovere si cardigane Fashiondays.

 

7. Nu purtati piese prea mici sau prea mari 

Cu piesele prea mici cred ca ne este destul de clar, iar pentru piesele prea mari, stilistii ne recomanda sa facem o jumatate de pliere. Pe aceeasi linie, se recomanda ca niciodata sa nu ne imbracam “dezordonat”, adica pur si simplu inainte sa iesim din casa pentru a merge la birou sau, la o simpla iesire in oras cu prietenii sau in cuplu sau la o intalnire importanta sa ne asiguram ca ne privim in oglinda si ca ne asezam tinuta. Aici puteti vedea colectiile de camasi pe Fashiondays.

 

8. Ingrijiti hainele pe care le purtati 

Desi un pas simplu, nu multa lume il ia in calcul atunci cand vine vorba de hainele pe care le purtam si pe care le preferam. Sunt piese vestimentare care au nevoie de o reconditionare sau care trebuie duse la curatare sau spalare speciala. De asemenea, aveti grija intotdeauna sa nu taiati eticheta hainelor delicate, pentru a va asigura la cate grade trebuie spalate in masina de spalat. Sunt numeroase haine care sunt stricate din pacate chiar si la o prima spalare, tocmai din cauza asta. Nu stiti cum sa ingrijiti hainele delicate? Ei bine, exact cum facea bunica pe vremuri: le lasati sa se inmoaie in apa calduta si le spalati manual cu detergent specific, nu pentru masina automata. Aici vedeti colectiile de bluze pe Fashiondays.

 

9. Alegeti intotdeauna sa accesorizati tinutele cu bijuterii simple si clasice, sau cu o pereche de ochelari cool 

Purtarea bijuteriilor delicate in tonuri de aur sau argint poate imbunatati un outfit. Evitati bijuteriile extrem de mari. De asemenea, stilistii recomanda achizitionarea unei perechi de ochelari universale, de brand, inchisi la culoare, pe care sa o accesorizati tinutelor, pentru a arata “scump”. Stilistii recomanda chiar si genul cunoscutilor ochelari pe care-i purta actrita Sophia Loren, acei ochelari de soare mari, cu rame patrate, negre, sau ochelarii in stilul lui Audrey Hepburn, in forma de ochi de pisica, pentru a mentine acea tenta si vibratie clasice. Aici puteti vedea colectiile de ochelari de soare pe Fashiondays, iar aici, colectiile de bijuterii.

 

10. Evitati printurile pe suprafete mari si aglomerate

Un alt sfat de urmat: evitati hainele cu printuri mari, cu printuri aglomerate care fac calitatea tesaturii sa arate ieftin. 

 

11. Purtati straturi peste straturi

De la imbracaminte la bijuterii, staturile sunt o modalitate interesanta de a imbunatati un outfit. Un sacou bine croit, un pulover din casmir peste o camasa alba sic, un pandantiv peste un choker sau cizme peste blugi, toate sunt de efect si fac tinutele sa arate elegant si rafinat. Aici gasiti colectiile de paltoane pe Fashiondays.

 

12. Stilizati-va blugii 

Denimul intotdeauna va fi la moda. Blugii pot fi foarte usor facuti sa para mai scumpi. Ii puteti fie asorta la un sacou cu croi perfect si cu tocuri, ramanand la nuantele clasice de denim. Evitati denimul deteriorat, cel care arata murdar. Aici gasiti colectiile de blugi pe Fashiondays.

 

13. Investiti intr-o geanta neagra clasica 

O geanta neagra frumoasa din piele, cu curea de umar poate arata luxos si poate duce tinuta intr-o zona scumpa. Plus ca poate fi folosita pentru nenumarate evenimente si ocazii. Aici gasiti colectiile de genti negre pe Fashiondays.

 

14. Investiti in piesele vestimentare care sunt pentru totdeauna

Stilistii recomanda renuntarea la tendintele de sezon si ne recomanda sa ne indreptam atentia spre hainele pentru totdeauna, in nuante de camel clasic, trenchul purtat cu o curea, denimul brut (intotdeauna denimul mai inchis va arata mai scump si primeste un mare da ). Recomandarile ne spun sa alegem croiuri rigide, care isi mentin forma dupa fiecare purtare, precum sunt blugii drepti. 

 

15. Indiferent de ce alegeti sa purtati, purtati!

E un sfat interesant, pentru ca de multe ori realizam ca ne luam foarte multe lucruri care raman nepurtate sau purtate extrem de putin. De aceea sfatul specialistilor este sa ne gandim inainte de a cumpara haine, cat de des vom purta acea piesa, cat de necesara ne este si sa nu hotaram pe moment, exceptand cazurile in care chiar ne indragostim iremediabil, pe loc, de o piesa vestimentare pe care o gasim la un pret foarte bun.

De asemenea, cautati intotdeauna piesele care vi se potrivesc 100%, nu cele care va vor face sa va simtiti inconfortabil, nu va lasati pacalite / pacaliti de trendurile momentului intotdeauna daca simtiti ca acel trend nu vi se potriveste. 

 

Si, nu uitati ca indiferent ca doriti sa faceti o investitie pentru o piesa noua si la moda, ganditi-va inainte la raportul dintre numarul de purtari si pretul piesei respective. Mai exact, daca alegi sa iti iei o geanta mai scumpa, sa spunem, la 500 de euro sau o pereche de pantofi pe care le vei purta o data - de doua ori maximum, costul nu va fi amortizat, prin urmare, nu merita. In schimb, daca veti purta aceste piese de doua - trei ori in decurs de doi - trei ani, raportul purtare - pret, este echilibrat si merita investitia. 

Pentru a fi la curent cu sfaturi in materie de stil, va recomandam sa cititi si unele din cele mai bune reviste fashion in acest domeniu, precum ELLE, Harpers Baazar si VOGUE

Si, desigur, puteti urmari intotdeauna colectiile de magazine Fashion de la CashClub, pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte din lumea modei plus coduri si cupoane de reducere la magazinele de imbracaminte si incaltaminte preferate.