Cum sa economisesti bani la cumparaturile on-line cu cateva clickuri in plus?

Cashback-ul este o modalitate de a economisi bani atunci când faci cumpărături pe care oricum le-ai face. Se referă la o reducere sau o rambursare a unei părți din suma cheltuită. Pentru a beneficia de cashback iti poti crea un cont gratuit mai jos. CashClub.ro este o platformă de cashback care îți oferă bani înapoi pentru fiecare achiziție făcută de la magazinele partenere. Vei regasi o gamă largă de magazine partenere, de la magazine de mobilă și decorațiuni la magazine de electronice și electrocasnice, carti, jucarii, imbracaminte, incaltaminte, cosmectice fi produse farmaceutice.

Beneficiile folosirii CashClub:

Economiseste inteligent

CashClub îți oferă bani înapoi pentru fiecare achiziție făcută de la magazinele partenere.

Cashback la cumparaturi

Acces la o varietate magazine partenere, pe CashClub vei regasi peste 1.000 de magazine partnere, dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata din diverse nise si industrii.

Usor de folosit

CashClub.ro este ușor de utilizat. Poți face cumpărăturile în mod normal și vei primi banii înapoi automat în contul tău. Ai si aplicatie de mobil (Android si iOS) si extensie de browser pentru desktop.

Cupoane de reducere

Vei gasi cupoane si vouchere de reducere la magazinele tale preferate, pentru a plati in final cel mai bun pret posibil la cumparaturile tale on-line.

Pasul 1

Descarca aplicatia

Descarca aplicatia pe mobil si printr-un simplu click ai acces la peste 1000 de magazine, milioane de produse si mii de bonusuri.

Get the CashClub - cashback - mobile applications
Descarca

Pasul 2

Vezi lista completa de magazine partenere

Ai acces rapid la cea mai mare retea de magazine partenere din Romania, adaptate nevoilor si preferintelor tale.

Magazine partenere

Pasul 3

Compara preturi la peste 1.600.000 de produse

Zambesti, cumperi si primesti bani inapoi la fiecare tranzactie online, accesand produsele preferate din magazinele partenere.

Comparator preturi