Primesti 1.5% cashback in aboutyou.ro

Get cashback from our partner Aboutyou.ro

1.5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

1.5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 120 zile

Despre magazin

Denumirea About You descrie motivul principal pentru care această companie funcționează. Totul este despre dumneavoastră. Încercați să cumpărați haine pe About You pentru a vă simți bine și a vă crea exact stilul care vi se potrivește cel mai bine. Fiți curajoși, lăsați-vă inspirați și descoperiți articolele dvs. preferate fără a căuta prea mult. Nu este vorba doar despre cumpărarea hainelor, ci despre descoperirea unui stil individual. Cumpărați pe AboutYou.ro, iar cu hainele alese veți avea mereu succes.

ABOUT YOU este magazinul online pentru fashion, care într-adevăr te înțelege și te inspiră. Descoperă sortimentul variat, cu mai mult de 80.000 produse de la peste 500 branduri. 

Căutați o rochie în stil casual, pentru birou, o rochie confortabilă de vară sau poate o rochie pentru un eveniment social? Sau sunteți mai mult un tip sportiv, care iubește hanoracele? About You vă oferă o gamă largă de haine, din care cu siguranță aveți ce alege. În plus, puteți cumpăra și accesorii de modă About You pentru a vă completa ținuta dvs.

Conditii cashback

1.5% cashback standard.

Atenție: acordarea manuală de cashback nu este permisă în cazul acestui magazin.

Atenție: dacă se folosesc coduri de reducere ce nu se găsesc pe site-ul nostru, magazinul nu va acorda bonusul de cashback.

Atenție: nu se înregistrează comisioane pentru comenzile venite din aplicația mobilă AboutYou.

Valoarea cashback-ului oferit se calculează din valoarea cumpărăturii, fără a fi luate în considerare TVA, taxe de transport sau alte taxe.