Despre magazin

AliExpress este cel mai mare marketplace din lume, cu peste 200,000 de selleri si peste 100 milioane de produse disponibile, oferind clienților cele mai mici prețuri, precum și posibilitatea de a alege dintre cele mai populare 20 de metode de plată și transport gratuit/ieftin în peste 200 de țări. Produse din întreaga lume acum accesibile din confortul casei dvs cu Aliexpress. Găsiți aici tot ce vă doriți, de la produse electronice, haine și accesorii până la jucării pentru copii. Pe lângă prețuri avantajoase, la unele produse puteți beneficia și de livrare gratuită. Niciodată nu a fost mai ușor să cumpărați ieftin!

Conditii cashback

Termenul mediu de plată al cashback-ului: 6 - 26 săptămâni

Durata de viață a cookie-urilor pentru AliExpress este de 24 de ore. Daca au trecut cele 24 de ore va trebui sa dati din nou click pe un banner apartinand CashClub (fie generat de extensie, fie din aplicatia de mobil sau aplicatia web)

Cashback-ul maxim pe care AliExpress îl acordă este de 21,5$ pe produs.

Pot fi mici diferențe în valoarea cashback-ului, pentru că acesta este calculat în dolari și transformat în lei la cursul de schimb din ziua respectivă.

AliExpress nu acordă cashback pentru toate produsele și din păcate noi nu știm în avans care sunt acestea.

Atenție: acordarea manuală de cashback nu este permisă în cazul acestui magazin.