Despre magazin

Magazinul online Alleop.ro comercializeaza o gama foarte variata de electrocasnice si vase de bucatarie. Cu o gama variata de produse diverse, magazinul online Alleop are foarte multi clienti gratie preturilor accesibile pentru care sunt vandute produsele dar si utilitatii acestora.

Concret, ce pot achizitiona clientii din oferta magazinului online Alleop? Electrocasnice pentru bucatarie, de la aparate de gatit si pentru prepararea bauturilor pana la blendere, tocatoare, mixere si electrocasnice pentru patiserie. Sunt de asemenea disponibile aparate de racire si incalzire, aspiratoare si fiare de calcat, boxe portabile, aparate pentru ingrijirea personala, dar si cutite, seturi de cutite, tacamuri, accesorii de bucatarie, dispozitive de uz casnic pentru casa si gradina si jucarii cool.

Cele mai bune fripturi ies la un gratar electric si sunt servite pe un platou, cu un set de tacamuri nou nout, alaturi de care se poate servi un vin scos direct din frapiera si turnat in pahare de cristal sau o cafea facuta la espressor. Totodata, cu ajutorul produselor comercializate pe acest site oamenii isi pot curata locuintele, le pot incalzi pe timp de iarna si le pot raci pe timpul verii, insa isi pot ingriji si parul, greutatea, pielea.

In cadrul acestui magazin online, clientii beneficiaza de livrare gratuita pentru comenzi ale caror valoare depaseste 239 de RON. Livrarea se face rapid, in maxim 3 zile lucratoare pe tot teritoriul Romaniei.