Despre magazin

Answear este cel mai puternic retailer online de modă din Polonia, de ceva timp prezent și în România. Magazinul Answear.com a fost lansat în anul 2011. În 2014 apare propriul lor brand de haine și încălțăminte, cunoscut sub numele de Answear. În același an se deschide Answear.sk și Answear.cz. Magazinul este într-o permanentă dezvoltare, ajungând în anul 2015 pe piața din Ucraina și România. Magazinul continuă să se extindă către noi piețe, deschizându-se în scurt timp și în Ungaria și Bulgaria.

Experții Answear călătoresc mereu pentru a descoperi cele mai potrivite creații din cele mai recente colecții ale brand-urilor de top. Vin cu un portofoliu de produse 100% originale de la peste 200 de branduri premium, transport și retur gratuit la peste 200 de lei și multe alte beneficii menite să le ofere clienților Answear siguranța și satisfacția cumpărăturilor online.

Aici veți găsi haine, încălțăminte și accesorii de design de cea mai înaltă calitate și la prețuri atractive. În oferta magazinului găsiți 80 000 de produse de la peste 300 de branduri internaționale de fashion. Puteți alege din branduri populare (Mango, Vero Moda), branduri de sport (Adidas, Nike, New Balance), branduri iconice de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și branduri premium (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY). Nu trebuie să vă faceți griji petrecând ore în șir prin magazine și întorcându-vă din nou cu mâna goală. Cu Answear vă veți îmbrăca pentru orice ocazie, vă veți împrospăta garderoba și veți găsi stilul cel mai potrivit pentru dvs. Nu ezitați și experimentați cu Answear.

Fiecare categorie de pe site are o gamă nelimitată de diverse modele. Puteți cumpăra rochii, tocuri înalte, cizme, cămăși, jachete, bluze și multe altele. 

Conditii cashback

Answear nu are conditii speciale de inregistrare a cashback-ului. Mai mult, cashback-ul este oferit si pentru tranzactiile inregistrate prin aplicatia de mobil a magazinului asa ca spor la cumparaturi!