Primesti 5% cashback in apicola.ro

Get cashback from our partner apicola.ro/

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Albina Carpatina ofera o gama variata de produse apicole selectionate cu rigurozitea acumulata in urma experientei celor 25 de ani de activitate. In toata aceasta perioada auconsolidat relatii de incredere cu apicultori cu traditie in cresterea albinelor din toata tara, care ofera garantia unor produse de inalta calitate.

Echipa Albina Carpatina este animata de grija permanenta de a oferi clientilor sai produse de calitate superioara in conformitate cu standardele in vigoare, astfel incat in anul 2006 a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9000:2008 si al sigurantei alimentului ISO 22000.

De 25 de ani promoveaza produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant,  vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.

Echipa de specialisti a acestora urmareste selectia si combinarea unor produse de inalta calitate, identificarea si dezvoltarea unor retete inovative, care pastreaza active proprietatile terapeutice ale produselor apicole pentru un maxim de eficienta in mentinerea sanatatii organismului.