Despre magazin

Carturesti.ro este o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 350.000 de produse aşteaptă să fie alese.

Ofera opțiunea de împachetare cadou gratuit, transport gratuit la o comandă mai mare de 150 lei, varietate mare de produse din categorii precum: cărți, filme, muzică, manga, papetărie, playground, ceai & accesorii, home & deco, gourmet & vin, haine & accesorii, cosmetice, jocuri & jucării.

Prima librărie Cărturești a fost deschisă în anul 2000 de doi tineri, Nicoleta și Șerban, care și-au propus să creeze o comunitate de idei în jurul cărților. În anii 2005-2010 urmează deschiderea altor librării în mai multe orașe din România. Anul 2009 este unul important în istoria librăriei Cărturești. Atunci se deschide librăria online, realizându-se primele comenzi pe carturesti.ro. În anii ce urmează, Cărturești nu încetează să se extindă atât în număr de librării, dar și ca recunoaștere printre românii de pretutindeni. 

Conditii cashback

5% cashback standard.