Despre magazin

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala infiintata in 1995, cu scopul de a acorda servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, obiectiv care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile clinicii sunt empatia, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient, precum si atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism si performanta in domeniu. 

Clinica Sante, in traiectul sau catre o relatie perfecta cu pacientii, a luat in calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA, astfel incat principiile acestora acum sunt strans legate de dorinta de a oferi cele mai bune servicii fiecarui pacient.

De 28 de ani, clinica Sante isi concentreaza toate eforturile in atingerea acestui scop. Clinica Sante lucreaza pentru fiecare pacient in parte cu toate mijloacele de care dispune: personal atent selectat, cu experienta profesionala in domeniul sanatatii, si tehnologie de ultima generatie.

In ceea ce priveste extinderea Clinica Sante in Romania, din dorinta a facilita accesul la centrele de recoltare si de a oferi servicii de calitate unui numar cat mai mare de pacienti, sunt prezenti in toate judetele tarii, unde, de altfel, sunt si lider de piata. In prezent, clinica Sante detine peste 300 de locatii in tara, iar drumul acestora continua.

Serviciile de care pot beneficia pacientii se centreaza pe investigatiile genetice, dar si pe imagistica si centre de recoltare.

Aici puteti vedea lista completa de analize pe care le puteti face in cadrul clinicii si costul aferent.