Despre magazin

Pentru un machiaj reușit sunt necesare creativitatea, îndemânarea și câteva produse cosmetice profesionale, fapt pentru care magazinul online Cupio.ro și-a propus să creeze și să comercializeze produse de calitate, care să se ridice la așteptările numeroșilor cumpărători. În plus, echipa din spatele magazinului oferă cursuri pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească tehnicile de lucru sau vor chiar să inițieze o carieră în acest domeniu.
Lansat în urmă cu șase ani, Cupio.ro este o companie 100% românească, ce a adus pe piața din țară produse cosmetice profesionale într-o perioadă în care acest sector era acaparat de branduri străine. Produsele comercializate se adresează profesioniștilor (vezi categorii precum manichiură, dotări saloane, make-up sau îngrijire personală), dar și iubitorilor de frumusețe; aspecte ce au transformat magazinul într-un brand foarte râvnit de către profesioniștii în domeniu.

Gama de produse cupio este în continuă creștere, având în momentul de față peste 10.000 de produse în portofoliu, 10 magazine fizice și 9 branduri proprii (precum CupioGels, Cupio To Go, Cupio Acryl DELUXE, CupioLash, Cupio Make-up Pro și așa mai departe).
Prin urmare, magazinul online vă pune la dispoziție avantaje ca: reduceri periodice de preț, cosmetice profesionale la un excelent raport preț-calitate, consultanță gratuită în alegerea produsului potrivit, dar și formare profesională în cadrul școlii/ cursurilor Cupio. De altfel, pe blogul magazinului veți putea citi informații folositoare legate de make-up & beauty. Echipa magazinului este formată din oameni responsabili, entuziaști și muncitori, cu atenția îndreptată înspre nevoile cumpărătorului.
Comanda se plasează cu ușurință, iar livrarea produselor se face prin curier rapid. 

Conditii cashback

5% cashback standard.