Despre magazin

Decathlon este o companie franceză care comercializează echipamente și articole sportive. Compania a crescut rapid și a devenit unul dintre cei mai importanți retaileri de articole sportive la nivel global.

Produse sportive inovatoare din 1976 - Istoria DECATHLON

La început, șapte oameni pasionați de sport și antreprenori în devenire s-au întâlnit într-o parcare din Englos, Franța și s-au pus de acord asupra unui mod prin care să schimbe complet procedurile de fabricare și vânzare a produselor și echipamentelor sportive. De la parcare la primul magazin - deschis în Lille, Franța, în 1976 de către Michel Leclercq - și până la prezența DECATHLON la nivel mondial, compania este unită de o misiune comună și împărtășește același obiectiv și aceeași pasiune.

Produsele DECATHLON

DECATHLON oferă o gamă largă de produse pentru o varietate de sporturi, inclusiv alergare, ciclism, înot, camping, alpinism, fotbal, baschet, tenis și multe altele. Aceste produse includ îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente sportive, accesorii și echipamente de protecție pentru toate varstele, de la copii, la adulti (femei si barbati). 

DECATHLON produce și vinde produse sub propriile mărci, cum ar fi Quechua (pentru activități în aer liber), Domyos (pentru fitness și gimnastică), B'Twin (pentru ciclism), Kipsta (pentru fotbal) și multe altele. Aceste mărci sunt cunoscute pentru calitatea și accesibilitatea lor.

Alte branduri pe care le veti gasi pe Decathlon.ro sunt: ADIDAS, PUMA, ASICS, SALOMON, COLUMBIA, SKECHERS, ARENA, BABOLAT, CORNILLEAU, MICHELIN, TIBHAR.

Printre articolele pe care le veti gasi pentru toate varstele, se numara: colanti, bluze, pantaloni, hanorace, pulovere, tricouri, geci si jachete, veste, bustiere, polare, imbracaminte impermeabila, lenjerie de corp, maiouri, fuste, rochii, pantaloni scurti, sorturi, ghete, bocanci, apreschiuri, sandale, papuci, genti si rucsacuri, electronice (ceasuri sport, GPS, monitoare puls, cantare, podometre, cronometre, statii emisie-receptie, incarcatoare portabile, casti audio si MP3 playere, baterii, camere si accesorii, busole, bratari fitness), sepci si palarii, sticle sport, lanterne, lampi si binocluri, accesorii calatorie, ochelari de soare, ingrijire corporala si spray anti-insecte, accesorii de sezon, biciclete si trotinete, trambuline, role etc. 

Fabricat în România 

DECATHLON colaborează cu mai mulți producători industriali din țară pentru a fabrica produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), alergare, fotbal, sporturi de apă, vănătoare și mai ales pentru ciclism (articole etxtile și biciclete pentru adulți și copii).  Acestea sunt vândute în Europa și în țară cu eticheta Fabricat în România. Astfel, mai multe modele vândute în întreaga Europă au peste 60% din cantități produse în fabricile din România. Bicicletele sunt asamblate în România, unde, pe lângă vopsirea cadrului și a furcii, mai sunt produse și o parte din componente.

În fabrica din București sunt realizate articole de încălțăminte pentru drumeție și trekking, sub brandul propriu Quechua. Acestea sunt produse speciale din punct de vedere tehnic, realizate în așa fel încât să fie fiabile pentru tipuri de activități sportive preponderent montane.

Produsele pentru ciclism, brandul B`Twin, sunt realizate în două fabrici, Sport Mechanical Workshop în Timișoara și Nextcity în Reșița, fiind vorba de o gamă mai variată de produse, respectiv biciclete și articolele adiacente necesare pentru acestea.

„Obiectivul Decathlon este acela de a face sportul accesibil cât mai multor oameni, motiv pentru care am ales să fabricăm și în România echipamente sportive pentru mărcile proprii, B'Twin și Quechua. Echipele naționale de producție, care numără în acest moment peste 1.150 de colaboratori, au expertiză puternică și experiență dovedită în producerea de articole sportive sigure și de calitate. De aceea, în următorii ani, Decathlon își propune să dezvolte producția din România și dorește să conceapă modele noi pentru produsele proprii”, spune Raul Buzgar, Lider Național de Producție.

Decizia DECATHLON de a produce articolele marcă proprie în România vine din dorința de a face sportul mai accesibil și de a-l integra în activitățile curente ale oamenilor. Produsele se adresează mai multor categorii de utilizatori, de la sportivi avansați, la amatori și pasionați de mișcare, aceștia putând beneficia de o gamă variată de echipamente sportive, la un raport calitate – preț excelent.

DECATHLON operează o rețea extinsă de magazine în întreaga lume, fiind prezent în peste 70 de țări. Compania are magazine fizice, dar și o platformă online unde clienții pot cumpăra produsele dorite. La nivel național, reunește peste 1300 de colaboratori, într-o rețea de 23 de magazine.

Misiunea brandului 

DECATHLON își propune să facă sportul accesibil pentru toată lumea, oferind produse de calitate la prețuri accesibile. Compania își promovează valorile de inovare, sustenabilitate, și respect față de clienți și angajați.

Conditii cashback

3% cashback standard. Nu se acorda cashback pentru achiziile realizate cu voucher cadou.