Despre magazin

 Sapte oameni pasionați de sport și antreprenori în devenire s-au întâlnit într-o parcare din Englos, Franța și s-au pus de acord asupra unui mod prin care să schimbe complet procedurile de fabricare și vânzare a produselor și echipamentelor sportive. De la parcare la primul magazin - deschis în Lille, Franța, în 1976 de către Michel Leclercq - și până la prezența actuală la nivel mondial, misiunea Decathlon a ramas aceeasi : sa faca sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Cele 20 de mărci pasiune beneficiază fiecare de câte o echipă de dezvoltare și proiectare dedicată, formată din oameni pasionați de un anumit sport sau de un grup de sporturi. Aceste echipe se ocupă de cercetarea și elaborarea design-urilor inovatoare pentru toate tipurile de îmbrăcăminte sportivă și echipament sportiv și sunt responsabile pentru zeci de brevete în fiecare an.

In prezent, Decathlon ofera echipament pentru peste 80 de sporturi. 

Printre brandurile comercializate de catre Decathlon putem mentiona : Adidas, Nike, Puma, Asics, Columbia, Salomon, Reebok, Babolat, Shimano, New Balance si Lotto.

Livrarea produselor se poate face atat prin companii de curierat cat si in reteaua proprie de magazine. Durata de livrare diferă în funcție de disponibilitatea produselor comandate, fiind comunicată în momentul plasării comenzii

Conditii cashback

1.5% cashback standard. Nu se acorda cashback pentru achiziile realizate cu voucher cadou.