Primesti 5% cashback in depurtat.ro

Get cashback from our partner depurtat.ro

5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 45 zile

Despre magazin

dEpurtat se afla pe piata din Romania din anul 2011, detin un stoc de peste 45 000 de modele de incaltaminte de dama.

Sunt un brand de încălțămi, o afacere de familie și folosesc pasiunea pentru încălțăminte pentru a crea și a descoperi design-uri simple, confortabile și unice din toată lumea.

Dupa toate standardele sunt o firma de succes, drept dovada, pana in acest moment au peste 2.000.000 de comenzi expediate. Au respect fata de cumparator: cea mai mica rata de retur, taxa de transport este doar 12 lei, oferind transport gratuit la comenzile de peste 190 lei. Clientii beneficiaza de schimb de marime GRATUIT, iar livrarea comezilor se face in 24h-48h de la expedierea din sediu. Saptamanal primesc marfa noua si actualizeaza stocurile. Preturile sunt accesibile iar toate modele afisate sunt disponibile in depozitele lor.

Se concentreaza pe concepte inventive de încălțăminte care acoperă toate nevoile tale de stil. În fiecare an, reinventeaza siluete clasice și provoaca status quo-ul cu modele noi și originale.

În mod sigur, la dEpurtat găsești câte o pereche de încălțăminte pentru fiecare moment al vieții tale.

Conditii cashback

dEpurtat este unul din magazinele traditionale cu care colaboram pe CashClub.ro si sunt extrem de seriosi. Nu au conditii suplimentare de acordare a cashback-ului si platesc relativ rapid, la 45 de zile. Spor la cumparaturi!

5% cashback standard.