Primesti 3% cashback in douglas.ro

Get cashback from our partner Douglas RO

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Unul din cele mai apreciate si mai bine aprovizionate magazine online cu parfumuri, produse de machiaj, de ingrijire si cosmetica, precum si produse necesare in viata de zi cu zi incadrate in categoria Lifestyle, magazinul https://www.douglas.ro/ ofera clientilor posibilitatea de a comanda online tot ceea ce au nevoie pentru servicii de ingrijire de lux la domiciliu.

Acesta este mai mult decat un simplu site si un magazin online, ci este un adevarat univers al frumusetii, o parfumerie foarte apreciata si accesata zilnic de zeci de clienti. Aici, pasionatii de ingrijire pot beneficia de cadouri, concursuri, de mostre gratuite la fiecare comanda, de primirea rapida a produselor, de livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 190 de lei oriunde in Romania, dar si de produse originale de la cel mai mare retailer european de produse cosmetice si parfumerie, cu o traditie de peste un secol in domeniu.

Douglas este partenerul oficial al brandurilor de lux, ofera garantia coemrcializarii de produse de calitate si originale ce provin exclusiv din surse autorizate.In oferta magazinului online Douglas pot fi gasite parfumuri, spray-uri de corp pentru femei si pentru barbati, produse de ingrijire a tenului, a buzelor, a corpului, a unghiilor, precum si produse de curatare si ingrijire pentru copii.

Pentru a plasa o comanda, este necesar ca potentialii clienti sa isi creeze un cont pe site, sa aleaga produsele care ii intereseaza, sa le plaseze in cosul virtual, sa finalizeze comanda si sa se bucure de livrarea rapida a acesteia. Cardul de fidelitate Douglas poate fi folosit la fiecare achizitie si beneficiile sunt numeroase si demne de luat in calcul. Cei care doresc sa fie mereu la curent cu noutatile si cu trendurile in materie de produse de ingrijire si parfumuri pot sa se aboneze la newsletterul Douglas.

Plata produselor se poate face, in functie de preferintele clientilor, in sistem ramburs, prin card bancar sau prin ordin de plata, livrarea se face in mod prompt in cateva zile de la plasarea comenzii, iar in cazul in care exista neconcordante intre produsul primit si cel de pe site sau nemultumiri din partea clientilor, acesta poate fi returnat fara probleme.

Conditii cashback

3% cashback standard.