Despre magazin

Fondata in 1919, in Suedia, de catre antreprenorul Axel Wenner-Gren, Electrolux a imbunatatit calitatea vietii de-a lungul celor 100 de ani de activitate, reinventand ceea ce inseamna gustul exceptional, grija pentru haine si confortul pentru consumatori.

Electrolux a fost fondata din dorinta de a transforma aspiratoarele vechi in aparate practice si usor de folosit, care imbunatatesc sanatatea si confortul. De la ideea fondatorului Axel Wenner-Gren de a adauga talpi de sanie aspiratorului Model V, la lansarea primului aspirator robot din lume, misiunea Electrolux continua.

Gama Electrolux include produse din urmatoarele categorii: Gatire, Spalare Vase, Refrigerare, Spalare si Uscare, Electrocasnice Mici, Aspiratoare, Aer Conditionat si Dezumidificatoare.

Aparatele electrocasnice* cumpărate direct de la Electrolux beneficiază de o garanţie comercială de 3 ani, în plus faţă de cei 2 ani de garanţie legală de conformitate în temeiul legii nr. 449/2003 privind vânzarea de produse și garanţiile asociate acestora. Astfel, garanţia totală a produselor este de 5 ani. (*Aspiratoarele, electrocasnicele mici de bucătărie, consumabilele și accesoriile nu beneficiază de garanţie comercială.) Această garanţie se acordă numai consumatorilor persoane fizice.

 Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare pentru aparatele electrocasnice mari, luni-vineri, între orele 09:00 - 22:00, respectiv 2-4 zile lucrătoare, luni-vineri, între orele 09:00 - 18:00, pentru electrocasnice mici si accesorii.

Conditii cashback

4% cashback standard.

Atenție: acordarea manuală de cashback nu este permisă în cazul acestui magazin.