Despre magazin

ePantofi.ro este unul din magazinele online de top in materie de incaltaminte si accesorii pentru Europa Centrala si de Est. Suntem prezenti pe pietele din Polonia si Cehia de peste 20 de ani si am urmat un proces de extindere strategica astfel incat am lansat in 2018 site-ul pentru Romania.

Pe site pot fi gasite produse de la peste 450 de brand-uri cu o selectie de peste 60000 de modele anual. Printre brand-uri am mentiona: Geox, Salomon, Adidas, Calvin Klein, Michael Kors, Guess, Vagabond, Nike, Converse, Rieker, Tamaris, Dr Martens, New Balance, Crocs. Magazinul este în permanentă expansiune, îmbogățindu-se constant cu cele mai exclusive mărci. În oferta acestuia se găsesc diverse colecții și modele de încălțăminte precum pantofi, botine, încălțăminte sportivă, cizme, sandale și saboți. Pe lângă acestea, magazinul comercializează accesorii de modă și marochinărie: curele, portofele, genți, serviete și altele.

ePantofi este unul dintre partenerii de incredere ai CashClub, avand colaborari exclusive cu bonusuri crescute in timpul anumitor perioade din an asa ca stati cu ochii pe ei. 

 

Conditii cashback

Bonusul standard este de 6% la prima achizitie pentru client nou si 3% la achizitie pentru clienti recurenti.