Primesti până la 1.5% cashback in f64.ro

Get cashback from our partner f64.ro

până la 1.5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Aparate Foto, Obiective Foto, Camere de acțiune, Drone și Camere Video

0.5%

Restul categoriilor de produse

1.5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

F64.ro este cel mai mare magazin online foto-video din Romania. Avand o experienta de peste 12 ani si avand in spate o echipa ce a crescut in timp de la 4 la 100 de angajati, F64.ro va ofera echipamente foto dar si telefoane, televizoare, echipamente audio, gadget-uri, PC, etc.

Majoritatea produselor listate pe site beneficiază de recenzii optime din partea clienților iar asta ajută mult noi clienți în a găsi informații prețioase cu privire la produs. Pagina produselor este una complexă și oferă o gamă largă de informații despre produs. Vei găsi rating-ul oferit de utilizatori, comentarii ce conțin pro-uri și contra și perioada de garanție. Alte informații aflate pe pagina produsului se referă la accesoriile recomandate, ce conține pachetul, produse similare și informații despre service.

Site-ul permite utilizatorilor să își vândă echipementele foto prin intermediul său, prin intermediul sectiunii Consignație.

Conditii cashback

 0.5% comision cashback la următoarele categorii de produse: Aparate Foto, Obiective Foto, Camere de acțiune, Drone și Camere Video

 1.5% pentru restul categoriilor de produse