Despre magazin

Optați mereu pentru încălțăminte comodă și de calitate? Atunci trebuie să vizitați magazinul Footshop. Este unul din magazinele care aduce pe piața românească colecții de încălțăminte excluzive de la mărci renumite precum este Nike, Puma, Adidas sau Converse. În același timp, însă nu-și uită rădăcinile și colaborează atât cu artiști cunoscuți, dar și cu cei care sunt de abia la începutul carierii lor.

Cel mai important rol din oferta e-shopului Footshop îl joacă adidașii, însă, cu toate acestea, găsiți aici și alte sortimente de la designerii de modă preferați. Tricouri, hanorace, pantaloni, șepci, ochelari, genți și alte accesorii pentru femei și bărbați. În Footshop vă puteți îmbrăca din cap până în picioare cu articole care se potrivesc încălțămintei deja alese. 

În Footshop puteți fi siguri că alegerea făcută este una de calitate. Aici veți găsi produse de la peste 75 de mărci iubite în întreaga lume. Puteți comanda articole de la branduri populare precum Nike, Puma, Adidas, Reebok, Vans, Converse, Timberland, Jordan, Etnies și multe altele.

Marca Vans a apărut în anul 1966, când a fost creată talpa tipică din cauciuc, care poate fi găsită la majoritatea modelelor acestui brand. Dar marca Vans nu este recunoscută doar pentru oferta sa de încălțăminte. Aici puteți găsi și o gamă largă de tricouri, hanorace, pălării și multe alte accesorii de modă. În prezent, Vans este una dintre cele mai populare mărci de lifestyle, care atrage nu numai prin unicitatea, funcționalitatea modelelor sale, ci și prin istoria sa de peste cincizeci de ani.

Conditii cashback

Footshop nu are conditii speciale de acordare a cashback-ului si platesc cashback-ul lunar. Pana la 5% comision cashback.