Despre magazin

Un magazin online destinat femeilor îndrăgostite de frumos, Vivantis.ro satisface nevoile și cerințele tuturor cumpărătoarelor care vor să trăiască sentimentul deținerii unui produs nou. Cu alte cuvinte, din acest magazin online, doamnele își pot achiziționa o nouă geantă, o nouă pereche de pantofi, o bijuterie, un ceas sau un parfum.

Important este că, pentru toate aceste cumpărături, doamnele nu mai trebuie să se deplaseze până la magazinele de specialitate, să piardă timp prețios pe drum sau în magazin. Acum, ele pot doar să acceseze site-ul magazinului online Vivantis.ro și să își aleagă din toată gama de produse pe cel potrivit nevoilor lor. Cu o experiență vastă și o istorie ce datează din anul 2001, magazinul a luat naștere ca și un mic proiect, devenind ceva grandios, un magazin ce cuprinde produse de sănătate, cosmetică, bijuterii, ceasuri, parfumuri și îmbrăcăminte, care transformă orice client într-o persoană mai încântată și fericită. De la geanta mult visată până la parfumul mult dorit, de la cercei până la inele sau mascara, toate aceste produse sunt disponibile pe site, la un click distanță.

În plus, nu se percepe decât o taxă unică de curierat, spre deosebire de situația în care aceste produse ar fi fost cumpărate din magazine online specializate diferite. Locul unde doamnele se simt confortabil, pot proba virtual orice pereche de pantofi și își pot alege un parfum chiar și fără să îl miroasă, Vivantis aduce un suflu nou în viață oricărei femei. Pe stoc, sunt peste 33.000 de produse originale, menite să aranjeze doamnele din cap și până în picioare. Pentru returnarea pieselor este disponibilă o perioadă de peste 6 luni, iar comenzile și întrebările pot fi adresate specialistelor atât în mediul online, cât și telefonic. Mărcile cele mai cunoscute din țară și de peste hotare, precum Desigual, Calvin Klein, Guess, Esprit, Hugo Boss, Wella Professional, dar și alte mărci de valoare pun la dispoziția clientelor cele mai bune produse, la un preț avantajos.

Cu o simplă vizită în magazinul Vivantis, doamnele își pot îmbogăți garderoba sau trusa de machiaj cu produse de bună calitate. Prin simpla abonare la newsletter, veți primi un voucher de 10 lei. Costul de transport este de 15 lei pentru Urgent Cargus și 17 lei pentru Fan Courier, transportul gratuit aplicându-se comenzilor de peste 499 lei.

Conditii cashback

ATENTIE! Acest magazin nu permite acordarea ulterioara manuala a unui comision neinregistrat la momentul plasarii comenzii.

Grila de comisionare:

client nou:

Parfumuri 1.5%

cosmetice 3.5%

ceasuri 4%

bijuterii 5.5%

accesorii de moda 5%

client existent:

Parfumuri 1.1%

cosmetice 2.5%

ceasuri 2.8%

bijuterii 3.9%

accesorii de moda 3.5%