Despre magazin

Glovo (joc de cuvinte: „globo” in spaniola inseamna „balon”) este un start up spaniol fondat in Barcelona, Spania, in 2015. Este un serviciu de curierat la cerere care achizitioneaza, ridica si livreaza produse comandate prin aplicatia sa mobila. Aspira sa fie o aplicatie de stil de viata cu mai multe categorii, livrarea de alimente fiind cea mai populara oferta. Compania a fost fondata de Oscar Pierre si Sacha Michaud.

Subsidiara din Romania a Glovo, platforma spaniola care le permite utilizatorilor de smartphone-uri sa comande direct dintr-o aplicatie de mobil o categorie larga de produse, a crescut atat de rapid in cei cinci ani de la intrarea pe piata locala incat a ajuns la o baza de mii de curieri care incepe sa se apropie de cea a liderului pietei de curierat - FAN Courier.

Care este mai exact numarul de curieri care iau comenzi via Glovo si poarta in spate - pe bicicleta sau scuter sau langa ei in masina deja celebrele cutii galbene? Cu o acoperire in 75 de orase, reteaua Glovo a depasit pragul de 6.500 de curieri activi - apropiindu-se astfel cu pasi rapizi de cei 7.500 de curieri (angajati direct si colaboratori) pe care ii are FAN Courier - liderul pietei de curierat din Romania, dar care livreaza la nivelul intregii tari.

In ceea ce priveste numarul de comenzi, Romania se situeaza pe locul intai in regiunea Europei de Sud-Est si pe doi, la nivel mondial, din cele 25 de tari in care opereaza Glovo, dupa Spania.

Ce gasiti pe Glovo? Tot ce ai nevoie sa comanzi online din orasul tau: mancare, restaurante, magazine, supermarketuri, farmacii, florarii, cadouri, bauturi si tutun.