Primesti până la 4% cashback in zoot.ro

Get cashback from our partner ZOOT

până la 4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

4%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 90 zile

Despre magazin

Alegerea hainelor reprezintă o preocupare importantă în viață oricui, indiferent de vârstă, statut social sau conformație corporală. Alegerea hainelor și încălțămintei se dovedește a fi, de cele mai multe ori, grija numărul unu înainte de a pleca la job. Pe lângă acest lucru, hainele pot fi cadoul ideal în cazul unei aniversări, cu alte cuvinte o necesitate indiferent de context. Pentru a găși cele mai bune haine din cele mai fine materiale la cele mai accesibile prețuri, site-ul Bibloo.ro este locul ideal!

Bibloo oferă atât femeilor, cât și bărbaților, dar mai ales copiilor, haine de bună calitate, colecții impresionante, de la producători de renume, pentru fiecare anotimp și chiar și pentru cele mai excentrice gusturi. Profesioniștii care gestioneză acest magazin online se concentrează mai ales pe satisfacția cumpărătorilor, pe expedierea imediată a produselor din stoc și pe posibilitatea returnării în timp util sau schimbării produselor.

Articolele vestimentare și de încălțăminte de pe site-ul Bibloo aparțin unor branduri de renume precum Adidas, Calvin Klein, Crocs, Converse, Dior, Fila, Fossil, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Nike, Puma, Roberto Cavalli și lista poate continua. Cei care doresc să devină membri VIP al acestui site pot opta pentru abonamente anuale de pe urma cărora pot beneficia de prețuri cu până la 80% mai mici la colecții, de transport gratuit plus alte beneficii importante. Produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile, livrate în mod gratuit în cazul în care comanda depășește 199 de lei și includ orice produs, de la rochii, fuste, bluze, cămăși, jeanși, pantaloni, colanți până la lenjerie intimă, genți, teneși, șlapi, sandale, balerini, espadrile, mocasini, pantofi cu sau fără toc, eleganți sau casual și așa mai departe.

Conditii cashback

pana la 4% comision cashback.