Primesti până la 5% cashback in itgalaxy.ro

Get cashback from our partner ITGalaxy.ro

până la 5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

1.0%

Produsele marca NEX, din categoria Gadgeturi Utile

5.0%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Punând bazele unei activități pe piața online IT&C în anul 2007, magazinul ItGalaxy a avut ca obiectiv oferirea serviciilor pentru segmentul de business. În prezent, site-ul afișeaza peste 40.000 de produse acoperind o gamă variată a produselor de IT, multimedia, entertaiment, gaming, electrocasnice, îngrijire personala, bricolaj, climatizare sau soluții de securitate. Produsele comercializate de magazinul ITGalaxy.ro sunt noi, sigilate, originale și se bucură de garanția specifică data de către furnizorul, producătorul sau distribuitorul oficial. În plus, 7 departamente și o echipă formată din oameni cu experiență profesională, se ocupă să câștige încrederea clienților prin seriozitate și promptitudine.

Dacă produsul achiziționat nu este ceea ce aveați nevoie, acesta poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice, fiind în aceeași stare în care a fost livrat, sigilat și însoțit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat. În cazul în care produsul este nefuncțional sau prezintă defecte de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs funcțional, cu condiția anunțării în scris, în termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Produsele sunt livrate in Bucuresti prin intermediul curierilor ITGalaxy sau a firmelor de curierat SAMEDAY sau FAN COURIER.

Cheltuielile de expeditie si manipulare sunt stabilite la nivelul cosului de cumparaturi si se vor afisa in cadrul costului total, dupa ce veti selecta adresa si modalitatea de plata.

 Livrarea produselor in tara se face prin intermediul firmelor de curierat SAMEDAY (in toate judetele),  FAN COURIER (in toate judetele).

Livrarea coletelor se face in 24-48h. Acest timp este calculat avand ca moment initial ridicarea coletului de catre firma de curierat de la depozitul ITGalaxy.ro, pot interveni modificari are timpilor de livrare functie de conditiile meteo sau perioadele de reduceri.

Cheltuielile de expeditie si manipulare sunt stabilite la nivelul cosului de cumparaturi si se vor afisa in cadrul costului total, dupa ce veti selecta adresa si modalitatea de plata.

Exceptie fac situatiile in care factorii meteo, numarul foarte mare de comenzi, precum si alte elemente neprevazute pot reprezenta cauze pentru marirea timpului de livrare mentionat mai sus.