Despre magazin

Afacerea de familie Kärcher a devenit in prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curatare eficiente, economice si ecologice. Kärcher se distinge prin performanta de top, inovatie si calitate.

Kärcher se straduieste constant sa obtina cele mai bune solutii pentru fiecare operatiune de curatare. Din acest motiv, au dezvoltat sisteme puternice, realizate dintr-o combinatie ideala de aparate de curatare, accesorii si agenti de curatare. Pentru a satisface pe deplin nevoile si preferintele clientilor, se consulta in permanenta atat cu operatori din sectorul privat, cat si cu profesionisti. Informatiile astfel obtinute au o influenta directa asupra dezvoltarii unor noi produse. Aceasta inseamna ca pot garanta faptul ca fiecare noua inovatie nu numai ca indeplineste cerintele operatiunilor de curatare din ce in ce mai complexe, dar face si ca munca operatorilor sa devina cat mai usoara si placuta posibil.

Aparatele de curatat Kärcher imbina functionalitatea, comoditatea si designul sofisticat. Firma Kärcher se distinge prin inovatie si orientare spre identificarea celor mai bune solutii, dovedite de nenumarate ori prin brevetele si premiile acordate de institutii de renume. Peste 1.300 brevete si modele de utilizare reprezinta o dovada a inventivitatii si a curajului de a aborda solutii inovatoare, ce caracterizeaza compania.

Bunurile comandate de la Karcher sunt supuse unor taxe de livrare care sunt afișate înainte de plasarea comenzii. Produsele comandate direct de la Karcher România vă vor fi livrate la adresa specificată direct din depozitele noastre.

Pentru comenzi cuprinse intre 0 – 100 RON, costul de livrare este de 35 RON.

Pentru comenzi cuprinse intre 101 – 249 RON, costul de livrare este de 15 RON.

Pentru comenzi de 250 RON sau mai mult, livrarea este gratuita.

Livrarile sunt realizate prin Gebrüder Weiss.

Pentru bunurile care nu sunt livrate împreună se va percepe o singură taxă de livrare.

Conditii cashback

3% cashback standard.