Primesti 4.4% cashback in librarie.net

Get cashback from our partner librarie.net

4.4% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 20 zile

Despre magazin

Librarie.net este una dintre cele mai vechi librării online din România. Compania și-a început activitatea în anul 2011 și s-a remarcat rapid în rândul pasionaților de cărți din țara noastră.

Librarie.net se remarcă în primul rând prin prețurile mici la majoritatea prodselor, periodic fiind create campanii de reduceri. Un alt avantaj al librăriei este faptul că oferă o gamă variată de cărți din care puteți alege precum cărții pentru copii, literatură, psihologie etc.

Între timp, pe website s-au adăugat și alte produse precum manuale, jucării, rechizite școlare, birotică, materiale didactice, muzică, articole voiaj, cadouri, ceasuri, brelocuri, albume, rame foto etc.

Pagina dedicată reducerilor se numește „Promo” și conține articole la preț redus, uneori reducerile ajungând chiar și la 50%. Pagina produselor conține informații cu privire la disponibilitatea unui produs, timpul de livrare estimat și o scurtă descriere.

Costul de livrare este de 14.99 lei atât prin curierat rapid cât și prin Poșta Română. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 199 lei, magazinul oferind si posiblitatea de a ridica personal produsele comandate de la sediul din Craiova.

Metodele de plată disponibile sunt: ramburs, plată online cu cardul, ordin bancar sau Paypal.

Conditii cashback

5% cashback standard.