Despre magazin

Libris.ro este despre oameni, frumos, viitor, despre a construi impreuna, despre speranta si povesti care devin realitate. Libris este despre fiecare dintre noi.

 

De 11 ani sunt prezenti pe piata de carte, devenind una dintre cele mai mari librarii online din Romania. Pe site gasesti: -> peste 41,000 de titluri in limba romana -> peste 300,000 de titluri in limba engleza -> peste 18,000 de titluri de filme -> peste 2800 de ebook-uri -> 2000 de jocuri Creative, Educative, Lego sau Puzzle. Dovada experientei lor sunt peste 12 milioane de carti expediate si peste 3 milioane de comenzi livrate, astfel ne aratam respectul nostru pentru oameni si carti. 

Libris a fost fondat în 2009 de o echipă de trei oameni, care au început să expedieze comenzi din stocul librăriei din Brașov. În cei 11 ani de activitate, librăria a crescut considerabil atât în vânzări, cât și în gama de cărți oferite. Acum Libris este un brand, care cuprinde o librărie fizică în Brașov, o asociație culturală, o casă de producții, editura Libris și librăria online Libris.ro. Astfel, în Brașov, Libris și-a câștigat numele de reper cultural al orașului. În prezent, Libris.ro expediază zilnic zeci de mii de cărți către cititorii din țară și străinătate, fiind considerat unul dintre cei mai mari retaileri online de carte din România.

În această librărie online puteți găsi o diversitate mare de produse educative și creative. E-shopul se mândrește cu o colecție de peste 290 000 de titluri de cărți în limba engleză și cu peste 40 000 de titluri de cărți în română. Pe Libris.ro, printre titlurile de cărți internaționale puteți găsi și colecții de eseuri. De asemenea, aici puteți găsi peste 2500 de cărți în format electronic, peste 1800 de titluri de filme și muzică, dar și peste 1500 jocuri creative sau educative pentru copii. Având peste 3 000 000 de comenzi livrate, librăria nu încetează să-și extindă oferta și să ajungă la noi cititori înrăiți.

Conditii cashback

Valoarea cashback-ului oferit se calculează din valoarea cumpărăturii, fără a fi luate în considerare TVA, taxe de transport sau alte taxe.

Valoarea cashback-ului oferit poate varia in perioadele speciale de promotii. Cupoanele de reducere se aplica doar pentru produsele care nu sunt deja reduse.

5% cashback standard.