Primesti 3% cashback in lifebox.ro

Get cashback from our partner lifebox.ro

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Născut din poftă de viață, sănătate și gust, LifeBox aduce bucuria în farfuria ta. Pregătesc zilnic meniuri diverse, care să răspundă nevoilor tale și își găsească loc în stilul tău de viață.

Dr. Anamaria Iulian este factorul nutriționist din ecuația LifeBox. Traduce nevoile corpului tău în combinații de 5 meniuri luate câte 3 sau 5 mese/zi. Elimină din viața ta și grija calculelor complexe, și kilogramele în plus, totul într-un mod sănătos. Mai mult, adaptează totul felului în care alegi să trăiești, mereu felul nostru principal.
Anamaria Iulian - medic primar, specializat în nutriție comportamentală și tratamentul obezității infantile, psiholog clinician și psihoterapeut, de copil, cuplu si familie.

Odată ce tragem linie sub calculele calorice, chef Alex Cîrțu pregătește rețetele sofisticate cu decor de bun gust.

De ce Lifebox?
LifeBox este alternativa care te ajută într-un mod sănătos și gustos să îți ții promisiunea pe care ți-ai făcut-o, fie că vorbim despre cum să slăbești, să petreci mai mult timp cu familia sau să te ții de stilul tău de viață. Meniurile zilnice sunt planificate de nutriționist conform aportului caloric necesar pentru a slăbi sau a-ți menține greutatea. Chef-ul transformă calculele atente în gust perfect. Te ajută să economisești timp și să scapi de kilogramele în plus în cel mai gustos mod posibil.

Conditii cashback

3% cashback standard.