Primesti 0.5% cashback in lycamobile.ro

Get cashback from our partner Lycamobile RO NEW

0.5% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

0.5%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 30 zile

Despre magazin

Lycamobile RO este un operator de telefonie mobilă virtuală (MVNO) din România, care oferă servicii de telefonie mobilă, internet mobil și roaming internațional. Lycamobile este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume și este unul dintre cei mai mari MVNO din lume.

În România, Lycamobile oferă o gamă largă de abonamente de servicii, inclusiv:

  • abonamente de telefonie mobilă: abonamente cu minute incluse, abonamente cu date incluse, abonamente  cu minute și date incluse, etc.
  • abonamente de internet mobil: abonamente cu date incluse, abonamente cu date nelimitate, abonamente cu date și minute incluse, etc.
  • abonamente de roaming internațional: abonamente cu minute incluse, abonamente cu date incluse, abonamente cu minute și date incluse, etc.

Lycamobile oferă, de asemenea, o serie de servicii suplimentare, inclusiv:

  • Număr internațional: Lycamobile oferă posibilitatea de a achiziționa un număr internațional, care poate fi folosit pentru a apela și a trimite SMS-uri în străinătate.
  • Transfer de credit: Lycamobile oferă posibilitatea de a transfera credit de la un număr la altul.
  • Opțiuni suplimentare: Lycamobile oferă o serie de opțiuni suplimentare, cum ar fi serviciul de apeluri internaționale, serviciul de roaming internațional și serviciul de protecție a datelor.