Primesti 3% cashback in marionnaud.ro

Get cashback from our partner Marionnaud RO

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 60 zile

Despre magazin

Magazinul online marionnaud.ro este locul potrivit unde persoane de toate varstele si categoriile sociale isi pot gasi produsele de ingrijire favorite. In cadrul acestui site sunt prezentate cele mai noi cosmetice, parfumuri, produse de machiaj a unor branduri de renume precum Dolce&Gabanna, Lancome, Givenchy sau Clarins si lista poate continua.

Acest magazin este un distribuitor autorizat de parfumuri originale iar oricine intra in lumea Marionnaud poate face cumparaturi simple, sigure si rapide. Magazinul online isi are originile in Paris, acolo unde a si inceput istoria brandului si anul in care una din cele mai norocoase femei din lume, sotia lui Marcel Frydman a primit o parfumerie. Acest magazin online sustine frumusetea, inovarea, ingrijirea si igiena corporala, oferind o experienta unica clientilor, de la parfumuri pana la alte produse cosmetice de lux si consiliere profesionala.

Ce pot cumpara femeile si barbatii de pe acest site foarte bine pus la punct? In primul rand, parfumuri pentru femei si barbati, crème pentru fata si pentru corp, tratamente pentru piele si ten, produse de ingrijire pentru par sau pentru maini si picioare.

De asemenea, de aici pot sa isi cumpere toate produsele din categoria machiaj, de la farduri de ochi si de obraz pana la rujuri, luciuri de buze, accesorii de machiaj, demachiant, fond de ten, fard si pudra de obraz, etc.

Nici barbatii nu se lasa mai prejos si isi pot cumpara din cadrul acestui magazin online parfumuri, seturi de ingrijire pentru corp sau par sau produse pentru si dupa ras.

Cele mai importante branduri sunt reprezentate in acest magazin online, precum Clinique, Estee Lauder, Lancime, Bourjois, Bioterm, Davidoff, Diesel, Calvin Klein si lista poate continua. Comanda se poate face foarte simplu, in mod online, fiind livrata in 3-5 zile lucratoare, iar in cazul in care produsul nu corespunde cerintelor, exista si o politca de retur respectata de reprezentantii firmei.

Marionnaud este locul perfect de unde se pot achizitiona cosmetice si parfumuri de inalta clasa! Termenul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare.

Conditii cashback

ATENTIE! Acest magazin nu accepta acordarea manuala a unui comision, in situatia in care acesta nu s-a inregistrat la momentul plasarii comenzii.