Primesti până la 2% cashback in mathaus.ro

Get cashback from our partner MatHaus.ro

până la 2% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

2%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 45 zile

Despre magazin

În 25 de ani de activitate, Arabesque a stat la baza marilor proiecte de construcții din România.S-au specializat în furnizarea materialelor de construcții și în livrarea lor oriunde, chiar și în vârf de munte.

Prin brandul de retail MatHaus  produsele comercializate de Arabesque sunt acum disponibile la ușa ta. Cu experiența lor și ideile tale, îți vor transforma casa din proiect in realitate.

Fie ca ai de renovat, reparat, construit, slefuit, vopsit, taiat, tuns, insurubat sau gaurit, la MatHaus ai peste 40,000 articole la cele mai bune preturi, din urmatoarele categorii : Materiale de constructii, Acoperisuri si hidroizolatii, Finisaje si amenajari interioare, Decoratiuni, Electrice, Scule si unelte, Curte si gradina, Instalatii termice si sanitare, Parchet, gresie si faianta, Mobila, Bucatarie si Baie.

Livrarea produselor se poate realiza prin flota interna, ce include peste 1000 de camioane de diferite dimensiuni fie prin rețelele tradiționale de servicii de curierat.

Livrările cu flota proprie MatHaus/Arabesque se realizează în aproximativ 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru plățile ramburs(la livrare) și card bancar online; 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății pentru comenzile la care ați ales metoda de plată prin transfer bancar.

Livrările prin servicii de curierat se realizeaza în aproximativ 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru plățile ramburs(la livrare) și card bancar online; 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea plății pentru comenzile la care ați ales metodă de plată prin transfer bancar.

 

Conditii cashback

2% cashback standard.