Despre magazin

Avand o experienta de peste 20 ani, Animax a invatat de-a lungul timpului ca fiecare animalut este unic in felul sau si are nevoi diferite! De aceea, Animax va ofera astazi game variate de produse de inalta calitate din care puteti alege exact ce se potriveste preferatului dumneavoastra! Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igiena si intretinere, dar si jucariile sunt atent selectionate din gamele celor mai renumiti producatori din lume pentru a satisface orice preferinta.

Animax va ofera zilnic sute de reduceri si promotii pentru o gama variata de produse!

Animax, pentru si despre animale!

Produsele comandate de pe siteul www.animax.ro pot fi livrate oriunde pe teritoriul Romaniei. La plasarea comenzii trebuie sa specificati adresa la care doriti sa vi se livreze produsele. Daca doriti, puteti alege o adresa de livrare diferita de adresa de facturare.

De asemenea, aveti doua optiuni pentru metoda de livrare a produselor: ele pot fi livrate prin curier rapid sau pot fi ridicate de dumneavoastra din magazinul Animax ales in momentul plasarii comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 199 RON se percepe o taxa de transport de 19.90 RON. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra.

Conditii cashback

4% cashback standard.