Despre magazin

 

Modivo este fructul pasiunii pentru modă și frumusețe.

Aici veti gasi o gamă largă de branduri de îmbrăcăminte premium, inspirate din noile tendințe de modă și din nevoile clienților noștri. Un sortiment special selectat, cumpărături ușoare, metode sigure de plată, livrare rapidă, 30 de zile pentru returnarea gratuită a produselor - cumpărăturile pe Modivo sunt o plăcere pură!

Sunt în continuu apreciați de profesioniștii din industrie, de partenerii și clienții care și-au exprimat în mod repetat aprecierea prin acordarea premiilor prestigioase - printre care: Digital Excellence, eCommerce Polonia, Effie Award, Imagine Excellence. Datorită acestui fapt, Modivo este o companie de încredere care operează pe piață în conformitate cu reguli strict definite, aderă la regulile concurenței sănătoase, iar în operațiunile de zi cu zi își dorește să satisfacă chiar și cei mai exigenți clienți. 

Magazinul Modivo face parte din grupul de capital eobuwie.pl, care a cucerit 14 piețe europene de modă timp de 20 de ani. Datorită dezvoltării continue a acestei echipe, Modivo a avut șansa să apară și pe piața românească și să ofere astfel produse de cea mai înaltă calitate clienților săi români.

 

Conditii cashback

Bonusul standard este de 6% dar poate varia pentru anumite evenimente de shopping. 

Foarte important: in cazul Modivo aprobarea si procesarea platilor poate dura chiar si peste 100 de zile