Primesti 3% cashback in ookee.ro

Get cashback from our partner ookee.ro

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 55 zile

Despre magazin

Ookee.ro este un magazin online aparut din dragostea pentru copii, ramanand in permanenta fidel crezului sau si anume educatia prin joaca si jocuri care creaza zambete ce vor ramane peste timp in amintirea copiilor. Fondatorii acestui magazin online considera ca toti copiii sunt unici si au o anumita inteligenta care ii domina. Sarcina fiecarui parinte este sa descopere cat de minunat este copilul sau si care sunt particularitatile personalitatii sale care il fac unic. Ulterior acestei intelegeri, parintele va putea alege jocurile si jucariile perfecte pentru micutul sau care sa ii dezvolte personalitatea si care sa il ajute sa evolueze corect si sanatos.

Profesionistii de la Ookee considera ca educatia se poate modela in mare masura prin calitatea si tipul de jocuri si jucarii folosite. Fie ca sunt din lemn, metal, plastic sau plus, cele mai bine de 7000 de jucarii oferite in acest magazin online sunt destinate pentru construirea si dezvoltarea tuturor laturilor inteligentei copiilor si totul depinde de fiecare parinte cand este vorba despre alegerea produselor optime.

Ookee.ro este importator si distribuitor direct pentru mai multe marci renumite de jucarii. Jucariile Melissa & Doug din SUA sunt reprezentate de puzzle-uri din carton si lemn, jucarii de creatie si arta si jocuri si jucarii din lemn. De la Alex Toys din SUA sunt oferite jucariile pentru baie, jucariile speciale pentru bebelusi si cele de arta si creatie de cea mai buna calitate. Maniland Spania exporta jucarii pentru gradinite si pentru uz individual. Masinutele indragite de baietei provin de la Injusa din Spania, iar gama de motociclete electrice, ATV-uri si biciclete este vasta pentru toate preferintele copiilor. Toate produsele comercialitate in magazinul online Ookee sunt realizate din materiale hipoalergenice de cea mai buna calitate, astfel incat, indiferent de varsta lor, sanatatea copiilor sa nu fie niciodata pusa in pericol.

Conditii cashback

3% cashback standard.