Despre magazin

Otter este unul dintre cei mari retaileri de încălțăminte și accesorii din România. Magazinul se remarcă printr-o gamă diversificată de modele în diverse stiluri, care urmăresc ultimele tendințe. De asemenea, în oferta acestuia găsiți și piese ale unora dintre cele mai populare și în voga branduri. În portofoliul magazinului se regăsesc branduri precum Nike, Geox, Clarks, Epica, Le Colonel, Ara, Mario Ferretti, Gryxx, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans. Otter este considerat a fi un brand de tradiție, perfect adaptabil momentelor diferite și speciale din viața oricărui consumator.

În România, primul magazin Otter a fost deschis în anul 1999, iar de atunci a cunoscut o continuă dezvoltare. Datorită mulțumirii și aprecierii clienților, Otter a ajuns să dețină peste 30 de magazine multibrand în țară. Magazinul Otter oferă peste 1000 de noi modele pe sezon. Aceste modele urmăresc ultimele tendințe, reunind produse ale celor mai importante branduri de încălțăminte, marochinărie și accesorii. Pentru a fi și mai aproape de clienții Otter și pentru a le oferi acestora calitatea, confortul, rafinamentul și diversitatea de care au nevoie zi de zi, Otter a lansat magazinul online multibrand Otter.

Ghete, sandale, cizme, pantofi eleganți sau balerini - în magazinele Otter găsiți încălțămintea perfectă pentru orice sezon. Fie sunteți o femeie foarte activă sau preferați un mod de viață mai sportiv, nu ezitați să încercați din oferta magazinului Otter ghetele damă. Iar dacă sunteți în căutarea unor noi încălțări pentru partenerul dvs., atunci în categoria Otter bărbați cu siguranță veți găsi cele mai deosebite modele de încălțăminte pentru bărbați.

Magazinul online Otter vă pune la dispoziție două modalități prin care puteți căuta produsele dorite.

  1. O opțiune este să folosiți motorul de căutare disponibil în partea de sus a paginii magazinului, unde introduceți numărul articolului, numele, tipul de produs, marca sau orice altă informație despre produsul dorit. În urma căutării veți găsi toate informațiile disponibile și produsele care se potrivesc datelor introduse. Drept exemplu, în cazul în care sunteți în căutarea unor ghete pentru bărbați, introduceți în câmpul de căutare al magazinului Otter “ghete bărbați”, iar ulterior veți obține o varietate de opțiuni din care puteți alege.

  2. Cea de-a doua metodă constă în folosirea categoriilor de pe pagina principală a magazinului. De îndată ce ați deschis magazinul, specificați căutarea selectând categoria „Femei”, „Bărbați”, „Copii” sau alegeți orice altă opțiune care vă interesează precum „Reduceri” sau „Noua Colecție”. Apoi filtrați produsele conform criteriilor date până găsiți produsul dorit. Puteți ajusta rezultatele căutării în funcție de filtru, de exemplu, selectând o anumită marcă, dimensiune, culoare etc.

Conditii cashback

Otter acorda un procent standard de cashback de 6% insa pentru comenzile care contin cel putin un produs redus, finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau produsele aflate in promotie procentul de cashback este de 3%.