Primesti 3% cashback in pentruanimale.ro

Get cashback from our partner pentruanimale.ro

3% cashback

Mergi catre magazin

Cashback

Bonus standard

3%

Termenul mediu de plata al cashback-ului: 45 zile

Despre magazin

Magazinul online Pentruanimale.ro comercializeaza alimente si accesorii pentru animale, dar si produse pentru ingrijirea acestora. Toate produsele din magazin provin de la branduri recunoscute cum sunt Purina, Taste of The Wild, Ekanuba, Royal Canin, Acana si Arion. 

In acest magazin online se poate gasi atat hrana uscata cat si umeda pentru caini si pisici, vitamine si foarte multe produse de ingrijire a animalelor. Posesorii de animale de companie pot gasi aici mai multe accesorii pentru acestea.


Specialistii de la Pentruanimale au inteles ca dragostea fiecarei persoane pentru animalul sau de companie trebuie sustinuta si de piata si de zona de servicii, motiv pentru care, cu ajutorul lor, fiecare persoana care are un animal de companie isi poate arata dragostea fata de acesta oferindu-i cea mai buna mancare si cele mai interesante jucarii sau accesorii care sa il ajute sa nu se plictiseasca.

In plus, profesionistii de la Pentruanimale stiu perfect ca animalele de companie nu se impart doar in caini si pisici, motiv pentru care de aici pot cumpara si persoanele care au animale de companie atipice si rare.In plus, fata de pisici si caini, fiecare persoana care intra pe site are la dispozitie hrana si accesorii pentru pasari, reptile si animale mici.

Fiecare categorie cuprinde hrana, suplimentele si accesoriile pentru fiecare tip de animal desemnat, astfel incat utilizatorilor sa le fie usor sa gaseasca ceea ce ii intereseaza.
Din grija pentru animelele de companie si pentru stapanii acestora, Pentruanimale include si o sectiune de diete veterinare, pe care orice animalut de companie cu probleme ar trebui sa le urmeze. Este recomandat ca fiecare companion uman al animalului de companie sa se documenteze temeinic si sa intrebe medicul atunci cand au probleme. 

Magazinul online Pentruanimale reprezinta locul perfect in care iubitorii de animale se vor simti ca acasa printre multitudinea de produse care au rolul de a rasfata animalul de companie.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 100 lei în București și 150 lei pentru restul țării. 

Conditii cashback

3% cashback standard.